- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz Xerxész #13350 üzenetére
Na kipróbáltam ezt a modot és hát elég érdekes. XD
Végül is mindent be lehet állítani. Mittudomén mondjuk 1 óra alatt mennyire teljenek meg a hólyagjaid és akkor menni kell WC-re vagy össze pisiled magad. XDAztán kell fürdeni is. Egy idő után koszos leszel és keresni kell vizet ahol lehet fürdeni. XD
Ez egy nagyon jó mod.(#13352) nagybá:
Meg tudja védeni magát no para.[ Szerkesztve ]
-
Lidl
senior tag
És igeeen!!!
Megvan a Dragonborn is. Most vettem meg a steam-en potom 10 juróért.
Minden DLC-re van 50% kedvezmény.
Akit érdeket....Lidl
-
Lidl
senior tag
-
batai15
félisten
sziasztok! tervezem a LE beszerzését. ha kijön a magyarosítsítása.
xboxon toltam nem keveset.
de, van olyan mod ami a pc-s irányítást segíti? mert alapból konzolos.
ja igen, a dlcket is érdemes rögtön felrakni? mert az alapot akarom kalandozni elsőnek.
ill a dlck is le lesznek fordítva? -
addikt
válasz batai15 #13357 üzenetére
Az irányítás teljesen rendben van PC-n is, az inventory nem tetszik sokaknak (nekem semmi bajom vele). Nekik van SkyUI (ami ha jól tudom opciósan benne is lesz a magyarításban).
DLC-k pár plusz dolgot az alapjátékba is behoznak (sárkánycsont fegyverek, lovasharc, számszeríjak), viszont megszaporodnak a vámpírtámadások a városok ellen a Dawnguard DLC miatt. Ha egyenlőre elég az alapjáték, nem hiányoznak a felsorolt dolgok, akkor hagyd későbbre a DLC-ket. A Dragonborn úgyis teljesen külön területen játszódik.
DLC fordítása is tervbe van véve, de még az alap magyarítás végleges kiadása is sok idő (2-3 hónap szvsz).Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Varlaisaran
senior tag
Megállapítást nyert az a tény, béna vagyok még Adepten is. A két miraak cultisttel nem is bírtam volna ha nem segítenek be a whiteruni őrök, így is egy meghalt közülük. Ha ezek ilyenek, milyenek lehetnek a többiek... asszem egyenlőre nem megyek át Solstheimbe
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
batai15
félisten
[link]
ebben a vidiben van palást, melyik mod ez? eggyenlőre max ennek látom értelmét -. -
batai15
félisten
válasz wesker24 #13367 üzenetére
Meg ugye jó nézegetni a polcon a dobozát és pont ezért akkor dobozosat veszem meg.
A modot akkor ugyan úgy kell telepítani mint a morrowind esetében?
ja és köszi tirexi!
Ja igen és tudok még egy jó ház modot is?
Minnél tágasabb armory legyen benne, sok bábúval, és azért tényleg ház legyen konyha stb.[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
válasz Varlaisaran #13359 üzenetére
Nincs fenn valami alapból nehezítő mod? Pl. Requiem vagy hasonlók?
Én mondtam már az elején még 2011ben, hogy ha az ember normálisan játszik és nem maxol ki minden hülye skillt 100ra az elején, akkor igenis nehéz tud lenni a játék Adepten is.
Ahogy írtam már korábban is, én mágusként nem használok fizikai fegyvereket, sem páncélzatot, mert nem illik a karakterhez. Mágiával harcolok és bizony, ha közel kerülnek hozzám, az esetek többségében meghalok. De így izgalmas. Ki kell dolgozni a megfelelő taktikát az adott ellenfél ellen, és bizony, ha másképp nem megy, követő segítségét kell igénybe venni. Ezért vannak vagy mi a fene. Vagy várni kell, hogy a karakter elérje a megfelelő szintet a küzdelemhez, azaz el kell kerülni az erősebb ellenfeleket.
Sosem értettem az olyan játékosokat, akik már a játék első felében kimaxolnak egy vagy több skillt, aztán itt hisztiznek hogy szar meg könnyű a játék. Jah, persze, mivel nem tudják, hogy kell játszani.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Xerxész #13371 üzenetére
Alighanem a világ legrövidebb skyrimes load order-ével rendelkezem Csak DB és HF fut mellette (még hdpack se), meg egy saját apró modocska, de az csak a shout time intervalt piszkálja. Ez a kari sincs tápolgatva, csak megy a játék, jönnek a skill increasek, de semmi plusz training meg bohóckodás. Ahogy jönnek a levelupok, oda rakom a perket ahova épp úgy érzem, és kész. Mondjuk úgy "természetes" a fejlődése. Ehhez jönnek a lassú reflexeim, és az a tény hogy egy játékon belül utálok gyorsan reagálni valamire (ugye nem vagyok ott fizikailag). Szóval így elég hamar ledurrantanak az erősebbek.
[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
nagybá
senior tag
Ollláálááá. Örömhír!
-
batai15
félisten
a hd texture packot érdemes felrakni? milyen gép kell a max grafhoz hogy jól fusson? adatlapomon a konfigom, szerintetek elég?
-
wesker24
senior tag
válasz batai15 #13378 üzenetére
Attól függ melyikre gondolsz ?
a Bethesda által kiadott HD texture Packra mert akkor az menni fog simán !
Vagy a Skyrim Nexuson lévő Skyrim HD 2 k Textures Modra ahhoz viszont már egy erőmű kell ah fullon akarod futtatni de abból is van Lite verzió !
[ Szerkesztve ]
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
LÁZ
addikt
Falskaar-t tolja valaki? a 'dreams in oblivion'-ban kellene némi help, nem igazán találom a nekromata pap rejtekhelyét
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Xerxész
őstag
Hearthfire DLCvel kapcsolatos kérdések:
1. Lydiára lehet adni valami normális hétköznapi cuccot valahogy, ha már házvezetőnővé neveztem ki? Vagy csak páncélt viselhet örökké?
2. Elvileg elültettem egy répát a házam (Lakeview Manor) melletti kiskertbe, az mikor fog kinőni? Vagy még locsolnom is kéne?
3. Csináltam valami állatkarámot is vagy mit, oda hogy lehet állatokat tenni?
4. A lovamat rá lehet valahogy venni, hogy az istállóba térjen, amikor éppen nem használom? -
kiskornel
addikt
Ki játszott már Falskaarral? Érdemes felrakni? Új térkép, DLC szerűnek mondják...
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
LÁZ
addikt
-
Gigi01
őstag
válasz Skyhunter #13383 üzenetére
Szia,vagy sziasztok!
Régebben már játszottam a játékkal,de mivel bonyolódtak a dolgok,abbahagytam.
Viszont most újra felraktam,mivel a magyarítással talán jobban elboldogulok,és hiányzik is.
Ha csak egy ENB-t telepítenék rá,melyiket ajánlanátok?Mivel nekem új itt a moddolás,és láttam többfélét.
Ha számít,a konfigom az adatlapnál. -
Tirexi
addikt
-
addikt
válasz Xerxész #13384 üzenetére
1. Nem lehet, marad a páncéljában. Vagy ha adsz neki jobbat, akkor azt hordja, de ruhát nem.
2. Nem kell külön locsolni, majd megnő.
3. Házvezetőtől lehet venni (asszem max. 3 tik, 2 boci meg 1 lu).
4. Ha megveszed a lovat a házvezetőtől, az oda kerül. Saját lovaddal próbálj oda parkolni, akkor szerintem ott marad.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Múltkor szóba került a skyrim 3.1gb limitje, na enb írója talált rá megoldást.
Legújabb 193-as enb-ben javították a skyrim memóriakezelését, ezáltal nincs asztalra kidobálás hibás memóriakezelés miatt (hibás modok miatt még lehet). 64 bites oprendszer ajánlott.
Nekem még nem lépett ki egyszer sem egy óra alatt. Hátránya annyi hogy néha unreal3 szerűen jelennek meg textúrák azaz nem látszódnak majd előbukkannak.
Tundra enb-t használom hozzá. Viszont ez nem COT kompatibilis így azt kivettem. Meglepően jó, de idővel reszelgetek rajta. -
Lapajbacsi
aktív tag
Magyarítás betázás még nincs kész?
-
Tirexi
addikt
válasz MasterDeeJay #13393 üzenetére
Én tegnap raktam fel a 193-at és volt, hogy be sem töltött a mentésem. (aztán meg betöltött)
De volt, hogy kidobott amikor a kamerát hirtelen forgattam és amióta a 19X-es ENB-eket használom röcög a játék tehát akadozik, olyan mintha töltögetne.
A napsugár hibát javították legalább most már nem süt át a nap a textúrákon.Hiába javítanak ki valamit ha egy csomó új baromság meg bejön.
-
válasz Tirexi #13395 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy inkább néha akadjon be de ne lépjen ki. Csodát nem tudnak tenni, sajnos a fejlesztőkre kell várni hogy adjanak ki 64bites verziót a játékból.
enblocal.ini-ben azért kikísérletezz ezekkel:[MEMORY]
ExpandSystemMemoryX64=true
ReduceSystemMemoryUsage=false
DisableDriverMemoryManager=trueEz valami furcsa megoldás lehet arra hogy a skyrim tudjon 64bit-es módon ramot címezni, gondolom csak textúráknak.
Esetleg ez: enb ctd & performance patch
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz MasterDeeJay #13396 üzenetére
Köszi ezért kapsz egy jutalmat: [link]
-
Tirexi
addikt
válasz MasterDeeJay #13396 üzenetére
-
-
Tirexi
addikt
válasz MasterDeeJay #13399 üzenetére
Na most már működik köszi!
AB szerint 2112MB volt felhasználva a VRAM-ból. Csak infó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest