- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz Varlaisaran #13359 üzenetére
Nincs fenn valami alapból nehezítő mod? Pl. Requiem vagy hasonlók?
Én mondtam már az elején még 2011ben, hogy ha az ember normálisan játszik és nem maxol ki minden hülye skillt 100ra az elején, akkor igenis nehéz tud lenni a játék Adepten is.
Ahogy írtam már korábban is, én mágusként nem használok fizikai fegyvereket, sem páncélzatot, mert nem illik a karakterhez. Mágiával harcolok és bizony, ha közel kerülnek hozzám, az esetek többségében meghalok. De így izgalmas. Ki kell dolgozni a megfelelő taktikát az adott ellenfél ellen, és bizony, ha másképp nem megy, követő segítségét kell igénybe venni. Ezért vannak vagy mi a fene. Vagy várni kell, hogy a karakter elérje a megfelelő szintet a küzdelemhez, azaz el kell kerülni az erősebb ellenfeleket.
Sosem értettem az olyan játékosokat, akik már a játék első felében kimaxolnak egy vagy több skillt, aztán itt hisztiznek hogy szar meg könnyű a játék. Jah, persze, mivel nem tudják, hogy kell játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs