- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali navigációs kérdések órája
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
valaki tudna linkelni egy Boss-t, ami 2012-nél újabb, mert itt csak ilyen van. Kicsit sok lesz már az apphangB1 ctd-ből...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Lapajbacsi
aktív tag
Nah sikerült végre offline életet lehelnem a BOSS-ba... ez eddig szép és jó, csak éppen a 256 modból 251 unrecognised....
-
Chapel
addikt
válasz Tirexi #12854 üzenetére
Az ég sokszor bugos, a végtelenségig nyúlnak textúrák, ez régóta ilyen, sőt kb. mindig ilyen volt. (Nem vészes de zavaró nyílván)
Aztán textúra ugrások, hibák is vannak, villódzás ami eddig nem volt a workshoppos témákban.
(Majd csinálok pár screent ha lesz alkalmam és megmutatom miről van szó)[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Chapel #12857 üzenetére
Ezek a glitch-ek nekem az ENB bekalibrálása után megszűntek. Van hatszáz különböző preset a neten itt-ott amikből mondjuk letöltesz pár tucatot, dobálgatod rá, aztán amelyik a legjobban bejön azt hagyod. Én ezt tettem...
Vagy megpróbálod magad belőni az ENB-t és tweak-eled az ini(ket) és scriptjeit.. na ez az az erdő amiben nagyon el lehet veszni... pl vannak segédszoftverek is "injektorok" stb Próbálkoztam párral.. szerintem birkatürelmem van az ilyen mojoláshoz, de pár óránál tovább nem bírtam idegileg. Semmi jót nem bírtam velük elérni... -
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12859 üzenetére
Ingame be lehet lőni az ENB-et. Az újak már mind támogatják ezt. Shift+Enter aztán mehet a huzavona.
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #12860 üzenetére
Tekintve hogy nagy betűkkel a pofánkba vágja az indításkor, ezt szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy nem tudom.. Próbáltam azt is, de csak kárt tudtam tenni vele...
Maradtam a preseteknél, azokkal eltököltek, nálam ügyesebb emberek sok időt és tényleg vannak nagyon jók, sokkal jobbak, mint amit én bírtam kihozni belőle, de én vagyok a béna nyilván....[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12861 üzenetére
Nem lehet semmit elrontani benne csak mindig azt kell állítani ami éppen van. (meg meg kell jegyezni mindig, hogy mi volt az alap beállítás)
Tehát ha bent vagy egy házban éjszaka akkor ne a kinti nappali beállítást húzkodd mert nem fog történni semmi. XD
Én már sokat eltököltem ezekkel a beállításokkal. Lehet vele dobni a hangulaton nem is keveset.
Csak végig kell zongorázni minden beállítást, napszaknak és helyszínnek (interior) megfelelően.Mondom én órákat el tudtam vele pepecselni. Csak az volt 20 perc mire kiügyeskedjem mennyi lenne az ideális specular effekt napszaknak megfelelően. Ez a fény/tükröződés megjelenítése a tárgyakon, testen vagy valami ilyesmi.
A presetek sem mindig jók. Rengeteg olyan esetet tudok felsorolni, ahol nem úgy nézett ki az én játékom mint azoké akik a beállítást csinálták. Nem tudom miért.
Ez a RealVision eddig a legjobb amit találtam ez tényleg olyan mint a képeken és nincsen eltúlozva. Mondhatnám tökéletes. Van normális nappal és éjszaka is.
Ha ki mész a természetbe ott sincsen agyonszaturált vagy szét effektezett világ.
Annyit csináltam, hogy kapásból kilőttem a DoF effektet. Az nem kell ide tényleg. Maximum képek készítésénél ér valamit de a játékot csak megnehezíti a folytonos homályos látás.Szal ki lehet ebből többet is hozni csak türelem kell hozzá és ismerni azt a beállítást amit éppen állítsz. Ha nem változik semmi akkor nyilván vissza állítod alap helyzetbe és nem fog elromlani.
-
kiskornel
addikt
válasz Chapel #12857 üzenetére
Áhhááá! Kezdő vagy a témában. Ezt pedig a videokari drivere okozza. Gondolom Catalyst használsz... igen, amikor frissítenek 1-et, akkor jön egy erratic futás tesztként végig Skyrimen. Pontosan ezeket a hibákat figyelem.
Sajnos elég sok driver xar. Ilyenkor visszaállítási pontra vissza, és a régit használom. Most ez van fent, ezzel faxa:
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Tirexi #12862 üzenetére
Annyit csináltam, hogy kapásból kilőttem a DoF effektet. Az nem kell ide tényleg
Aha. De az hogy Ivarstead-tól fel a p*csába High Hrotgarig tűélesen ellátok, az teljesen természetes és realisztikus...
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
kiskornel
addikt
válasz Varlaisaran #12864 üzenetére
Nem értem miért vagytok oda ezért a realizmusért, de ha már... én fotós vagyok, és mondhatom, az emberi szemnek elég nagy a DOF-ja, lévén elég kicsi az "érzékelő", és a gyújtótávja is kicsi. Nagyon közelre kell nézni ahhoz, hogy a végtelen homályos legyen.
Amit DOF effektként be lehet állítani a játékban, az egyértelműen unrealisztikus, nincs köze a valóságban látható dolgokhoz. Ilyen pici DOF-ot nagy formátumú (6x6) fényképezővel, teleobjektívvel lehet elérni.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #12865 üzenetére
Én nem mondtam hogy a dof realisztikus a játékban. Csak azt hogy a tüélesség sem az. Akkor inkább a dof mert az legalább art (persze szigorúan egyéni szubjektív alapon). Az elf szem meg különben sem olyan mint az emberé.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Tirexi
addikt
válasz Varlaisaran #12864 üzenetére
Persze megértem a te állás pontodat is de a Skyrim ENB-ekbe ezek nagyon el vannak túlozva. Elém nézek és máris a monitor tetején minden homályos... azért ne...
Amúgy ezt is be lehet állítani és ha faszán belövöd akkor nagyon jó amolyan mélység érzetű játékot kapsz tehát kiszűri az általad említett éles távollátást.
Majd valamelyik nap eljátszadozok a DoF-al is egy kicsit.Vagy fogod szépen, aztán lehatárolod köddel a látóhatárt. XD
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Tirexi #12867 üzenetére
Nem lehet másként ábrázolni az emberi látást, gondolom én. A köd módszer jó, csak eleszi a gépet, azért nem használják. Hogy mi jó-mi nem jó (dof vs. nemdof) ez személyes preferencia kérdése. De tény hogy egyik sem "életszerü"
-
Skyhunter
őstag
Nagy gondom van Tirexi ezzel a mod packoddal. Ha a teljesen szűz Skyrimra felteszem ezt a Realvision ENB-t (Option Edge AA verziót választottam) a játék el sem indul, launcher betölt, de utána kivág az asztalra. (csak az skse és az enb 0.168 van még rá feltelepítve-skse_loaderrel sem indul).
Mit kell(ene) állítani?
-
Skyhunter
őstag
válasz Skyhunter #12869 üzenetére
Valamiért az ENB 0.168 miatt van ez a crashelés.....ha kitörlöm a gyökérből a d3d9.dll-t, fut a játék.....kérdés hogy ezzel miért nem megy, és enélkül fut-e rendesen az ENB. Gyanítom nem.
Szerk: Nem fut nélküle az ENB, nincs shift+enterre menü sem. Ötlet?
Szerk2: MSI Afterburn is beállítva, bár a biztonság kedvéért most nem futtatom, nem ezzel lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Baromi szép lett ez az új follower, nekem nagyon bejön.
-
Lidl
senior tag
A francba, már egy pár hete nem játszottam a Skyrimmel, de most meghoztátok a kedvemet. Ez a follower valóban nagyon szép.
Ki kell próbálnom.Lidl
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12875 üzenetére
Egyelőre nálam jól működik az új ENB DLL.
Jelzek ha én is észlelek valamit.
Addig is kitartás emberek! -
kiskornel
addikt
LEGÁLISAN!!! lehet-e több kísérőm is. Mondjuk két thaneként kapott szolgám kísérhet-e egyszerre cheat kód nélkül?
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
addikt
válasz kiskornel #12877 üzenetére
Mod nélkül nem lehet. Egy kísérő + egy kutya lehet maximum (kutya lehet Meeko, vehetsz Markarthból, vagy vihetsz a Dawnguard erődből/Volkiharból).
Ha a kísérő, és/vagy te tudtok lényt idézni, akkor lehettek még többen.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Skyhunter
őstag
Konzollal hogy tudok karakternek egy Iron Battle Exe-t adni?
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
Na... ki tudja, hogy ezt az Arcano srácot hogy lehet legyőzni az eye of magnus küldiben. Akármit csinálok, meg se mozdul az életerő csíkja. Hiába csapkodom mi a faxom a neve magyarul blunttal. Már fél órája körözök, küldöm belé a cuccokat, és semmi. Hiába megyek rá a magnus bottal, azzal se csinál semmit.
Valami mást kellene csinálnom?http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
kiskornel
addikt
Igen, szétszedtem a gömböt, összezáródik, majd elengedi a faxi. Összevissza köröz, meg küldi belém a tűzgömböket. Én meg akármivel csapdosom, semmi nem történik... közbe meg mondogatja, hogy ő legyőzhetetlen.
Vagy ezek után még lőni kell a gömböt?http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
-
Lidl
senior tag
válasz genndy #12887 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy amíg zárva van a gömb, addig sebezhető a fickó. De gyorsan kinyílik, szóval többször kell megcsinálni. És a bot nem sebez, tehát váltani kell fegyvert.
Amúgy megmarad a bot és később egy piciny kampányban még használni kell.Szóval hajrá a főmágusi posztért
Lidl
-
Skyhunter
őstag
Milyen progival lehet megadni a modok betöltési sorrendjét? Kezdeném felrakosgatni a Tirexi-listát, de mindjárt az első 5 Skyrim HD 2k textúra pakk megöli a játékot, be sem tölt ilyesmi.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #12891 üzenetére
Pedig úgy kell ahogy mondják a többiek is. Arra emlékszem hogy rohadt erős az Ancano, megértem megölni. Ha bezárult a gömb, akkor egyből toltam egy Become etherealt, közben helyezkedtem, majd jó pozícióból megcsapkodtam, aztán goto 0. Ha Tolfdir is ottvan, márpedig ott kell legyen, akkor Ancanot ne támadd, helyezkedj úgy hogy Tolfdir kerüljön vele harci kontaktusba, aztán ketten könnyebben megy.
-
addikt
válasz Skyhunter #12895 üzenetére
Telepítési ÉS betöltési sorrend. Igen, a későbbikkel írasd felül a korábbiakat, ha kérdezi.
Textúrapakk nem számít betöltési sorrendnél, csak a telepítésinél.
Telepítéshez: NMM
Rendezéshez, miután minden fent van: BOSSCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Lidl
senior tag
válasz Varlaisaran #12896 üzenetére
Nekem Tolfdirt és Lydiát lebénította a legelején, szóval egyedül kellett vele küzdenem. Meg volt pár röpködő valami, már nem emlékszem a nevükre
Egy pár italt el kellett fogyasztanom, és egy Fireball pálca is kimerült
Ja, meg többször neki kellett futnom és akkor közöm sem volt a Legendary fokozathoz.Szóval nem egyszerű, de meg lehet csinálni.
Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest