- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Hali all.
Lenne pár kérdésem hozzátok. Meg van (eredetiben) a Hearthfire DLC. Azt hol lehet elkezdeni vagy egyáltalán mit tesz hozzá a játékhoz?
Mi történik akkor ha a Skill-jeimet Legendary-vá alakítom? Azt tudom, hogy vissza kapok 15 skill pontot na de utána újra fel tudom fejleszteni akkor kapok valami extra bónuszt vagy mi?
Ennyi lenne egyelőre. Előre is köszi.
-
freelanced
addikt
válasz Tirexi #12701 üzenetére
Üdv! Én nem tudok bónuszról.
Egy Courier hoz egy üzenetet a Hearthfire DLC-vel kapcsolatban.
Ha nem akarod megvárni akkor azthiszem ha elmész valamelyikbe ezek közül:
-Dawnstar
-Morthal
-FalkreathA Jarl házába bemész (Longhouse) és beszélsz a gondnokkal(steward).
Nála is lehet intézni.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Aki ráér halgassa meg a számait: [link]
Nagyon szépen énekel, megvan a hangulat
-
Tirexi
addikt
válasz freelanced #12703 üzenetére
Köszi a helpet.
Őt meg már láttam pár videóban. Nagyon jól csinálja.
-
Tirexi
addikt
válasz freelanced #12705 üzenetére
Hát azzal a csávóval már legalább 10x-er találkoztam miközben a mod-okat próbálgattam de soha nem néztem meg mit ad át.
A sima folyamatos játékban még nem futottam össze vele. Tudod ahogy követem a story-t.Amúgy ennek a Dragonborn DLC-nek mi értelme volt?
-SPOILER-
A végén kinyírjuk a csávót és ennyi? Más dolgunk nem is lesz?Meg találkoztam Solstheim-ben ilyen kék kis kobold szerű emberkékkel és valami kaja kell nekik de konkrétan nem mond semmit, hogy mit adjak nekik meg, hogy hova tegyem. A főnökük sem mond el sokat.
-
Lapajbacsi
aktív tag
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12707 üzenetére
Na igen amikor már annyi mod van fent, hogy az ember nem tudja melyik mibe nyúl bele. XD
Küldj már egy képet a karidról. -
addikt
válasz Lapajbacsi #12707 üzenetére
Nem, nincs semmi plusz. Nem fejlődik gyorsabban és nem lesz erősebb attól, hogy Legendary. Egyszerűen így csinálták meg a szintkorlát-törlést.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Lapajbacsi
aktív tag
http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/19odht/an_explanation_of_the_new_legendary_skills/
Itt elég jól kivesézik a témát úgy látom...
-
kiskornel
addikt
válasz Tirexi #12713 üzenetére
És sok játék-menet módosító mod van fent? Úgy értem, pl. mint az a páncél, ami nem takar semmit, de gondolom jó nagy védelmet ad pontokban.
Én is cicababával játszom, de normális női ruhát nem találni, mint mod. Van a beépített lore hű rongyos, foltos... meg a szadomazó ruhák mint mod.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
kiskornel
addikt
válasz freelanced #12716 üzenetére
Ha használsz SKSE-t: Indítsd el. MIkor kiírja a hibaüzenetet, ne zárd be, hagyd az ablakot ott ahol van. Most indíts rá SKSE-vel. Mennie kell.
Linkedben van egy humoros bohózat: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tirexi #12719 üzenetére
A jeges, hegyek és tengerpartok határolta Skyrim jórészt barbár törzsei körében nyilván életszerűek az ilyen ratyi páncél-utánzatok.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
freelanced
addikt
Ti amúgy melyik frakcióhoz szoktatok állni általában?
Egyre több ellenszenvet érzek a Stormcloak-k iránt. Persze meg van a hangulata...
De az ellenszenv amit a többi faj iránt tanúsítanak... A többi fajt meg szinte meg sem tűrik.
-
kiskornel
addikt
Félreértettetek. Én nem páncélt keresek, hanem női rucit. Amit otthon viselek. Manapság két gombnyomás átöltözni.
Mindjárt készítek képet... én hülye elinditottam a játékot úgy, hogy a winfos energiatakarékosra volt állítva. Percenként pörgött fel a vinyó.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #12722 üzenetére
Ohh sima női ruha kell? Várjál átnézem a ruhatáramat.
(#12721) freelanced:
Én meg így vagyok az Imperial-al... Szemét egy népség főleg ha büntetni akarnak.(#12720) Jorus:
Még mindig jobb mint befülledni egy mindent bevonó Daedric páncélban amiből még kilátni sem lehet rendesen. XD
Azért nem minden hely olyan hideg. Ott van Evergreen Grove vagy Ivarstead körzete.De te személy szerint mit használsz?
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
válasz freelanced #12721 üzenetére
Én eddig kétszer voltam az Imperial mellett (játszott faj: imperial, khajit). Most viszont csináltam egy klasszikus Altmer varázslót akit bizony Stormcloak érdekeltségűvé teszek.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
kiskornel
addikt
válasz Tirexi #12725 üzenetére
Hát szó szerint ezt az egyetlen normális női rucit találtam anno.: [link] Asszem meglevő cucc újra texturálva.
Most épp Solitude-dban van a székhelyem.
Akartam is kérdezni: melyik haj mod-ot raktad fel? Tetszik ez a frizura.
-
-
kiskornel
addikt
válasz Tirexi #12728 üzenetére
Most így emlékezetből: a palotában a Jarl-lal kell beszélni. Mikor thane leszel, vehetsz házat a városban... általában 3 helyi lakosnak kell segíteni, és akkor thane lehetsz. Whiterunban meg a sárkány után megkapod Lidiát (meg a thane címet?).
Szerk.: köszi a linket.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz freelanced #12730 üzenetére
Az UNP Simply Clothes-t szoktam használni.
Amúgy tudtok valamit amivel 1 gombnyomásra lehet ruhát cserélni?
-
Skyhunter
őstag
Azért ha valaki nem tudná, Tirexi-nek elég komoly hardvere, valamint Skyrim mod-, és videógyűjteménye van, én rendszeresen követem, hogy milyen új videókat tesz fel (itt Mo-n talán csak Hodilton tud hasonlót produkálni)
Pont a múltkor gondoltam rá, milyen jó lenne ha egyszer elkezdene postolni itt a PH-n. Lennne mod- és tapasztalatcsere....
A teljesség igénye nélkül megírhatnád milyen modokat használsz. -
Tirexi
addikt
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #12734 üzenetére
Mondjuk tényleg jó lenne egy mod szakértő, aki "bevizsgálná" a mod-listákat, mert nagyon sokat szívok a modokkal, BOSS ide vagy oda, akkor is szívás... most pl egyszerűen nem tudok kimenni a Fetchertől Solitude-ba mert beragad a töltésnél.... egész éjjel a modokkal sakkzotam, de nem tudtam megoldani... :-s
-
Chapel
addikt
Mintha egy mangába csöppentem volna, felnőtt férfiak mutogatják egymásnak a csini ruciaikat
Viccet félre réve, mivel elég jó vasam van, így én is szívesen várnák gyakorlottabb mod felhasználóktól tippeket. Most olyan 25-30 van fent, csak grafikai, nincs enb, csak nexus és workshop. Bármilyen segítséget szívesen veszek/szünk
Megoldódott a workshop belépés parám, ha játékból indítom és ott vagyok benne akkor hibátlan és bejön, mükszik
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Tirexi
addikt
válasz Skyhunter #12733 üzenetére
Fú hát köszönöm így a felprezentálást.
Valóban Hodi még aki csinálja a Skyrim videókat.Az én mod listám nagyon hosszú DE mindig megvannak azok a modok amiket újra és újra felteszek.
Nos hát akkor el is kezdeném.Először azokat írom le amik a világ kinézetét módosítják:
RealVision ENB
Ruins Clutter Improved
Static Mesh Improvement Mod
Skyrim HD - 2K Textures - Skyrim HD v1_5 FULL (minden FULL verziót)
Detailed Rugs
Skyrim Flora Overhaul + Diverse Pine Colors
Lush Grass (csak a füvet)
AOF Detailed Mountains
Moss Rocks
Finer Dust
Realistic Smoke and Embers
Pure Waters
Climates Of Tamriel V3.1
Realistic Lighting Overhaul
Hd Enhanced Terrain and Map snow
Real Ice ALL-IN-ONE (Classic + Parallax)
Bellyaches Animal and Creature Pack
Bellyaches HD Dragon Replacer Pack
83Willows 101BugsHD Butterfly
Benjamin318s Statues of Skyrim
Improved NPC Clothing
aMidianBorn Book of Silence
Visible Windows
A Quality World Map - With Roads
Immersive Beds
Smoking Torches
Ultimate HD Fire EffectsNos tehát ez az alap. Ettől úgy néz ki a játék ahogy annak megjelenéskor ki kellett volna néznie.
FONTOS!
Mivel a legtöbb mod nem .BSA alapú ezért felül írogatják egymást berakásnál szal CSAK olyan sorrendben rakjad fel ahogyan ide leírtam. Ha mindent jól csináltál akkor úgy fog kinézni a játékod mint a mostani új videóimban tehát úgy mint a RealVision Enb képein látható.Na ezt dolgozzátok fel aztán jöhet a kövi menet.
-
kiskornel
addikt
válasz Tirexi #12731 üzenetére
Ezzel lehet 1 gombnyomásra az előre összeállított öltözetet cserélni:
Categorized Favorites Menu (SKSE kell neki)http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
addikt
válasz Tirexi #12739 üzenetére
El kell ismernem, hogy ezek jó textúramodok
"Ettől úgy néz ki a játék ahogy annak megjelenéskor ki kellett volna néznie." - ezzel azért nem értek egyet, mert akkor a konzolosok nem tudtak volna vele játszani. Se a közepes PC-vel rendelkezők.
Az viszont biztos, hogy ezek sokat szépítenek, tehát akinek megvan hozzá a gépe, az ezekkel jól jár. Szerencsére ezek lore-ba nem nyúlnak bele, de a tájba meg a környezetbe jó értelemben véve igen. Úgyhogy ez jó válogatás - de még egyszer, csak az erős géppel rendelkezőknek.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #12740 üzenetére
Hmm ez valamiért nem működik nekem rendesen.
Beállítok neki Ctrl+1-re valamit és ingame hiába nyomkodom nem reagál rá.
Ötlet?
Ja csak akkor jó ha benne vagyok a menüben... Vagy ennek így kell működnie?(#12742) genndy:
Itt PC-sek vannak leginkább szal egyértelmű, hogy nem Xbox-ra gondoltam.
Az igaz, hogy ezek megeszik a gépet ez tény és való de ezért van az Options ahol mindent le lehet butítani.
De akár még úgy is jó lett volna, hogy telepítésnél választható legyen egy High End opció.
Én oldjam meg a világ gondjait?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tirexi #12743 üzenetére
High End opció -> hivatalos HD textúrapakk, ingyen. Aki akarja, felteszi, de nem kötelező. Megcsinálták a DLC-khez is, tök rendes dolog. Bőven lehet persze még ezen felül is javítani, de látszik a szándék, hogy a készítők is gondoltak azért az erősebb PC-sekre is.
(ez amúgy ki is maradt a felsorolásból, pedig akkor már legyen ez is fönt, ha meg akarjuk etetni a játékkal a gépet )Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Tirexi #12745 üzenetére
De kimaradt. 2K nem cserél minden textúrát, amit a hivatalos HD igen. Tehát a hivatalos HD számban több, de a 2K meg még szebbre cseréli a többségét - de nem mindet. Tehát érdemes a HD-t is betenni, aztán rá a 2K-t.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz genndy #12742 üzenetére
Jah, ez komolyság, mindenhol ezen vannak felakadva, Nexuson vagonszámra hevernek ilyen ezergigás pakkok, persze fele sz*rt sem ér.. A következő hádépakknál meg már az lesz, hogy ja, így kellett volna már kinéznie akkor, sőt a Morrowindnek Oblivionnak is, de lassan ott tartunk hogy a Boulder Dash is ménemvót' ezernyócvanfúhádé. Ez is egy ok amiért jobb az Obli scene. Ott már nyugi van
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz Varlaisaran #12747 üzenetére
Sokan vannak akik bizony úgy gondolják most már hogy így kellett volna kinéznie mindkettőnek - nem véletlenül készül a Skywind és a Skyblivion (vagy mi a neve).
"Nyugi van?" Akkor miért ajánlja mindenki elsőre a QTP3-at Oblihoz?Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz genndy #12748 üzenetére
Kinézhetett volna így is, de minek? Morro Obli korában meg mi hajtotta volna el? a kisramos 9600prók meg a hathatgéték? Jó volt az ahogy volt. Az underground projecteknek meg nem a texturaméret a motiváló erejük hanem a motor fejlettebbsége, de legalábbis a valós, vagy vélt előnyei mindenképp. De nem kell aggódni ugyanúgy kipusztulnak ezek mint a Morroblivion is tette - mire kész lett volna valahogy, már jött a Skyrim. Itt majd jön a TES O, és megcsinálják az ArenaDaggerMorrObliviSkyOnline v0.000001bétát, ha addig nem lesznek öngyilkosok ezektől az elmebetegségektől
A QTPt meg biztosan azért ajánlagatják mert nincs más, évek óta. Vagyis nyugi van.[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest