Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rudi

    nagyúr

    Uraim, 400-as Zen!

    Teljesen le kellett hámozni a külső borítást, hogy bármi is látsszon belőle. Ezután sem jutottam túl sokra, mert a gigantikus alutömböktől szinte semmit sem lehetett látni.
    1. - két kép szögből [link] és [link] - ebből számomra annyi látszi, hogy az elrendezésnek nem sok köze van a 300-as Zenéhez. Úgy tűnik, hogy az FSP a nagy fémtömbökre és nem a nagy hőleadó felületre esküszik. Az is érdekes, hogy a 300-as modellel ellentétben itt csak két nagy borda van, és nem három. Az jó, hogy a tömbök egyben vannak a tetejükkel, nem csavarozva vam mint a korábbi. Még a bordák tetején láthatóak hővezető csíkok, azok a szintén vaskos felső borítással vannak jó szoros kapcsolatban.
    2. - EMI szűrős rész - [link]. 300-asban hasonló, de a tekercsek el vannak forgatva, és be is burkolták őket.
    3. - ellentétes oldal - [link]. Szélre került a főtrafó, és fura az a tekercs, ami jobbra van, szorosan mellette. Vezérlő IC-ket sajnos nem tudtam kifotózni, külön panelokon voltak
    4. - kimeneti oldal - [link]. 105 fokos TEAPO-k tömött sorban. Akárhogy kukucskáltam,a kimeneti oldal bordájától a nyák pereme felé nem láttam egyetlen tekercset sem.
    5. - egyszál bemeneti kondi - [link]. Ebből sem látszott sok, csak az, hogy 105 fokos Nippon Chemi-con.


    Tudtok bármit is mondani erről a belsről, vagy láttatok valami tesztet, amiben jobban kibelezték? Voltam olyan barom, hogy a nyák alját nem fotóztam le... Húzott Pentium D 830 + Radeon HD 2900 XT kombót szépen vitte, bár a konnektroból már valamivel több mint 400 wattot vett ki, szóval HD 2900 Xt CF-hez talán már Core 2 Duoval is kevés lenne :)

    Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Új hozzászólás Aktív témák