- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
siti
őstag
válasz juliabrilke #31647 üzenetére
kb 5 éve a tartalék vga-t használom, az i3 prociban. nekem mindenre elég
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Andris837
senior tag
válasz Timyyy #31643 üzenetére
Én meg épp most vettem ki a VGA-t a gépből, mert igazából csak feleslegesen pörgött benne. Abszolút nem játszom, csak böngészek, néha 1-1 böngészős játékkal pötyögünk a párommal. Inkább filmet nézek, azt is tévére streamelve (PLEX-el).
Szerk: ASUS RADEON R9 270 DC2OC eladó.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Motion_Blur
félisten
10k környékén keresek nVidia PCIE videokártyát.
Nem baj ha még működik és nem túl hangos
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
A@ron
tag
válasz Motion_Blur #31642 üzenetére
Neosofttal nincs tapasztalatom, viszont őket tudom ajánlani.
-
Tom5
addikt
Valakit ha érdekel vannak eladó nagy méretű pulcsijaim és egy talán kétszer használt téli kabát.
3/4XL. Kifogytam belőlük... -
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #31660 üzenetére
mtade:
Semmi extra, tényleg. 150Kg-t mutatott a mérleg és elegem lett belőle. Ez még az út eleje. Nagyon jó önismereti tréning. Fórumtársunk deicide kollegát látván kezdtem bele. Az Ő története hat/hatott rám inspirálólag. Persze Ő átment brutál fokozatba. Én még egy 10-15kg szeretnék ledobni és megtartani.
Teljes életmódváltás és sok mozgás. Az tetszik benne, hogy így ehetek, ésszerű keretek között de ehetek.
Amit imádokjuliabrilke - áh nem nősülök
FPSTunker - Gratula, sporttal?
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
A pics@'ba, jó lesz ha figyelek kinek mit írok. Itt csupa bád szpenszer van....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
szebe
addikt
Tessék kimozdulni!
Futás, bringa, vagy egy laza túra valahol a közelben (Bakony, Vértes), amíg jó az idő"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
mtade
aktív tag
A héten egyszer rámjött a tekerhetnék, hát kitekertem az Alba ipari zónába. Kicsit megrettentek a kollégák. Meg én is, mennyire kiestem a ritmusból...
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Tom5
addikt
Nincs valakinek eladó Galaxy S6 edge-je?
-
Pancsermeste
őstag
Na most van elegem a magyar postából!
Pontosabban a fehérvári 2-es számú postából!
Az elmúlt 2 hónapban a 3. csomagomat hagyták el! Az értesítőt bedobja a postás, és amikor megyek be érte, sehol se találják.
OK, mindegyik közönséges levélként érkezett, nem nemzetközi nyomkövetős, és igazából bele is kalkuláltam, hogy bárhol elveszhet a hosszú út alatt - elsüllyedt a konténerben vagy a reptéren-, ezt még el tudnám fogadni. Ám az, hogy megérkezik, és itt keverik el, az már elfogadhatatlan. Mit lehet ilyenkor tenni? Kénytelen vagyok benyelni, hogy így jártam? Ha mostantól az összes csomagomat lenyúlják, akkor se tehetek semmit?-= Pancsermeste® =-
-
törölt tag
válasz Pancsermeste #31678 üzenetére
az "eltűnések" miatt 1$ fölött regisztrált postával kérem, de az sem életbiztosítás, mert így is bedobhatják más postaládájába, ahogy velem is megtörtént a múlt héten.
sajna már most kezdenek besokallni, a 4-es postán már alig férnek el a külföldi csomagoktól. meg is kérdeztem, hogy milyen rendszerességgel menjek, mert látom, hogy helyhiány van.
múlt csütörtök este fele hívtak telefonon a párhuzamos utca azonos házszámból, hogy ott van a csomagom, mert oda dobták be. 3x rendeltem olyan portékát (convoy s2), az első két alkalommal értesítőt kaptam, hogy ballagjak be érte, mert elvileg átlépi a postaláda nyílásba betuszkolható méretet. erre a harmadikat bedobják más postaládájába. előrelátó voltam, és már úton vannak a karácsonyi ajándékok, hogy ne novemberben meg decemberben "kallódjanak el". az elkövetkezendő két hónap gyakorlatilag logisztikai katasztrófának felel meg, szóval jobb nem lesz. black friday és karácsony között nem szívesen dolgoznék postásként és futárként.[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
válasz #57527808 #31679 üzenetére
Na igen.
De akkor is bosszantó.
Ha ma beérkezik, amiről értesítőt is küldenek, és még ma be is megyek érte, akkor hogy a manóba tud eltűnni egy csomag?
Éppen pár hónapja dicsekedtem valakinek, hogy már túl vagyok 80. rendelésemen, és még mindegyik megérkezett, nem nyúlta le a postás se. Most meg 2 hónap alatt a 3. tűnik el, és itt a postán.-= Pancsermeste® =-
-
Jarod1
addikt
válasz Pancsermeste #31680 üzenetére
nekem volt úgy hogy értesítőt se dobott be a postás, csak jött egy hívás a postáról hogy van náluk egy csomagom...
-
törölt tag
válasz Pancsermeste #31680 üzenetére
2 verzió van:
előre megírja a postás az értesítőt, és csak azt dobja be a postaládába. ennek előnye, hogy aznap már átvehető a csomagod.
a másik verziónál viszont tényleg megpróbálja kézbesíteni, és ha nem fér a postaládába (vagy alá kell írni), akkor hagy egy értesítőt. ebben az esetben csak másnap vehető át a csomag. szóval könnyen előferdülhet, hogy ebbe futottál bele. mondjuk háromszor egymás után már nem lehet véletlen.
-
juliabrilke
veterán
Szállítsatok inkább minden csomagot velem.
Én fele annyi összegért nem viszem ki vagy hagyom el. Nem jó üzlet? -
-
justflash
aktív tag
válasz Jarod1 #31681 üzenetére
Haha...
Hivatalos, tértivevényes levél Mór->Fehérvár 7 nap, Itthon voltam, hagytam cetlit a postaládán, hogy csöngessen fel, lemegyek, ne kelljen feljönnie a 4.-re. Postás bácsi ezt pont lesz@rta, hát miazhogy én figyelek erre, meg kellenek a papírjaim az új melóhelyre. Szépen be is dobta az értesítőt, ballaghattam be, persze aznap még nem ért vissza, nem tudtam átvenni.
Bementem másnap, persze a 6-os postára viszik, mikor a 8-as itt van 200m-re. Kb 6x2m-es helyiség, 12-en voltak előttem, 14 perc alatt sorra is kerültem, mert a büdös nyugger beáll a leveles/csomagos ablakhoz csekket fizetni, mikor külön ablak van rá, ahol levélküldeményt nem lehet átvenni. Persze ismeri a postás nénit, meg is beszéli vele a családi dolgait, és hogy mit főzött az elmúlt 3 hétben.
Postás nénivel (kb 58 év, és 162kg, iszonyatos flegmaság és leszarom hozzáállás) közlöm, hogy miért jöttem, adom az értesítőt és a személyimet, elveszi, lefagy. Kb. 15mp múlva újrabootol a rendszer, konstatálja hogy most neki bizony most meg kell mozdulni, felkel, újabb 2 perc alatt megtalálja a levelemet, miután átlapoz kb. 110db-ot.
Úgy, hogy elsőre kiszúrtam a céges logót, és mondtam neki hogy az lesz az. Nem, ő precízen megnézi mindet. Ezután potom másfél perc alatt megkaptam az elismervényt és a tértivevényes szelvényt aláírásra, aztán mielőtt odaadta volna a levelet megkérdezte hogy érdekel-e utasbiztosítás...
És csodálkozott mikor közöltem vele, hogy 20 perce itt b@szom a rezet, úgyhogy adja oda a levelemet, az utasbiztosítását meg dugja annak a seggébe aki kitalálta, hogy meg kell kérdeznie. Ja, személyiért külön szólni kellett, azt megtartotta volna szuvenírnek.
Na ennyit a magyar postáról.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
szijartg
őstag
válasz MunezXBK #31684 üzenetére
Na akkor kint sem kolbászból van a kerítés! Megnyugodtam!
Amúgy én jóba vagyok a postással, néha kap "valamit" így ha már reggel megkapja a csomagot vagy aláírós levelet egyből megcsönget. Visszahívom, találkozunk, átveszem és ennyi!
Mindenki boldog.
Persze, az elején ez sem így működött. De aztán megbeszéltük a dolgokat Jobb neki is és nekem is![ Szerkesztve ]
-
-
siti
őstag
válasz justflash #31697 üzenetére
közalkalmazott. de azért ne bántsd őket, jobb nem lesz a világ ettől. Vigyél neki virágot, sört, csokit. Ha normális, akkor örülni fog neki, ha bunkó, akkor meg nyert ügyed van, mert nem tud mit kezdeni a kedvességgel.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
justflash
aktív tag
Értem én, csak:
1. ) Általában nem látja el a munkáját, nem véletlenül írtam ki, hogy csöngessen fel, notóriusan értesítő van csak, ha itthon van valaki, ha nem.
2.) Annak ellenére, hogy direkt jeleztem neki, hogy nem potyára kell felmásznia a 4.-re, mert én sem szeretnék a helyében, simán bedobta az értesítőt.
3.) Amíg nem voltak a kezemben a papírok addig nem tudtam kezdeni az új munkahelyemen, ez konkrétan +2 nap volt, mert nem tudott megnyomni egy gombot a kaputelefonon.+1: Nem érdekel a kínja, az a munkája, hogy kihozza a levelemet, ezért kapja a fizetését. Nekem sem ad senki csokit, mert ellátom azt, ami a munkakörimben van. Ennyi erővel ha megbüntet a rendőr adhatnék neki is jattot, mivel ellátja a feladatát.
Eddig nem zavart, hogy értesítő van, évi 2 címre jövő dolgom van a postán keresztül, de az, hogy direkt kiírom, hogy itthon vagyok, fontos dolgot várok, csöngessen fel és lemegyek érte, és ennek ellenére ideb@ssza a papírját számomra nem elfogadható. Nyilván nem fogom tarkón vágni egy szívlapáttal és elásni, de lesz pár kérdésem felé ha összefutunk.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest