- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elementgamer
csendes tag
https://hardverapro.hu/apro/gamergep__cserebeszamitas_xboxones
Esetleg ha érdekelne valakit
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #31088 üzenetére
Pedig én még inkább nem is mondtam.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
siti
őstag
válasz Napfénysüti #31088 üzenetére
hol dolgozol hogy új autóra futja?
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
nagyúr
-
tick
aktív tag
-
Fecogame
veterán
válasz Napfénysüti #31107 üzenetére
Még az a fizetés is elég soványka, pedig székesfehérvári viszonylatban elég jó.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
makro
senior tag
AOL
Fecogame: Vannak azért ott jól fizető pozik...
-
fant0mi
őstag
MÁV
-
nagyúr
-
makro
senior tag
válasz Napfénysüti #31114 üzenetére
Pl. aki új autót vesz
Fecogame: Igazad van, BP-en érezhetően magasabb a fizu mint "vidéken".
Az az egy gond ezzel, hogy felköltözni nem akarok, és az igázás sem annyira vonzó számomra... bár ha nem változik itt a helyzet, akkor váltani kell. -
nagyúr
Nem magamra utaltam pedig (nem tartozom bele). De amúgy ennyire hihetetlen manapság az új autó? A Baleno azért nem egy világvége kategória. Eredetileg használtakat nézegettem: 2,2M körül kap az ember egy 7-8 éves alsóközepest. Na ehhez képest ez vadi újan bő 1M-val volt csak több.
Persze nem BMW, nem lehet villogni vele, nincs benne 300Le meg diófa berakás de nekem tökéletesen megfelel, nincsenek ilyen extra igényeim.Amúgy rengeteg új Vitarát meg egyéb autót látok az utakon pedig azok drágábbak.
Més que un club!
-
makro
senior tag
válasz Soybex #31116 üzenetére
Kényelmes, de az autónak a fentartási is rögtön megugrik + az üzemanyag.
2-3 fővel látnám értelmét, de akkor már sok tényezőnek kell egyeznie, olyan mázlim biztos nem leszNapfénysüti: Részemről csak enyhe piszkálódás, irigykedés
Amúgy teljesen jogos a gépkocsi vásárlásos gondolatmenet, és nem a ki fingik először a kocsiba érzés miatt. Úgy érzem mindenki olvasott már cikkeket az óravisszatekerésről, roncsból újraépített kocsikról és még 1000+1 más finomságról. Én pl tartok attól, hogy belenyúlnék egy ilyenbe...Amúgy meg most láttam egy Mustang-ot a céges parkolóban, szval vannak itt jól kereső emberkék
-
justflash
aktív tag
Ha NAV normát+amortizációt fizetnek bejárásra akkor a fenntartási költségekkel együtt kb havi +200km-t fedez amit kifizetnek. Persze ehhez olyan nem dízel autó is kell, ami adott esetben olcsón szervizelhető és alapvetően rendben van.
Pl. eg 1.6-os G Astra csak városban is elvan 8-8.5 között, vegyesben meg 6,5-7 között.
21 nappal, napi 150km-el, 330-as benzinárral, és 7 literrel számolva ~25E marad meg pluszban havonta. Erre még rájön a 9ft/km, ami ~28E. Előző munkahelyemen 1.6-os régi Swiftből egy komplett flotta volt a fentiek miatt.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
szebe
addikt
-
fant0mi
őstag
Mert munkabajarashoz csak a 9 Ft/km amortizaciot koteles fizetni. A most 15 Ft/km-re emelt osszeg is csak adhato a 9 feletti resze, ha a ceg akarja adni.
Uzemanyagkoltsegteritest munkabajarashoz nem is kell hogy adja, mert azt akkor kell adni, ha a magangepjarmuvet hivatalos ugyben hasznalod. -
justflash
aktív tag
Normális helyen adnak, illetve 9ft/km-ért inkább köszi de nem. Mostani cégemnél is eszerint megy, a következőnél is eszerint fog.
Egyébként ez adóból visszaigényelhető, szóval kb. az összes cég adhatná, nem kerülne semmibe...
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
Van valaki, aki szokott Paks felé menni?
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz juliabrilke #31129 üzenetére
Hm, lehet NOKIA dobozzal kéne próbálkozni
Mutogatni való hater díszpinty
-
siti
őstag
off: üzenem a kedves jégkorongozó autós társamnak, ha úgy látja hogy indexelek és be fogok menni elé és szerinte már közelebb vagyok, mint amit az ő lelki ereje elvisel, akkor ne dudálva előzzön sávon belül, hanem a duda helyet a féket nyomja. 100% hogy közel voltam és fékezni kellett miattam, ezzel nem is vitatkozom, de a kiváltott reakciókon változtassunk, mert ha éppen egy kidőlő fa vagyok, akkor hiába dudálsz reflexből. Köszi.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
A@ron
tag
Tisztelt Kollégák!
Olcsóbb lett a Fordom, ha esetleg valakinek benzines csodára fájna a foga..
-
makro
senior tag
válasz juliabrilke #31136 üzenetére
Itt inkább annak van elsőbbsége, aki nagyobb járgánnyal van...
-
justflash
aktív tag
Nem fogsz szeretni, de minek bemenni elé? Ha 80-as mammer alszik a kormány mögött most a kék-sárgát töltenéd, meg a kasztnis ismerőst hívnád. Ér annyit?
Plusz:
29. § Irányváltoztatás, irányjelzés
(1) Aki járművel irányt változtat (terelővonalat, az úttest szélét vagy képzeletbeli felezővonalát átlépi, forgalmi sávot változtat, másik útra bekanyarodik, főútvonalról vagy szilárd burkolatú útról letér stb.) köteles az azonos irányban vagy szemben haladó, irányt nem változtató járműveknek elsőbbséget adni.
Ergo szabálytalan is voltál, bár a kreszt kb leszarja mindenki.
Tényleg no offense, de én is ledudáltalak volna, mondjuk inkább beengedlek mint dühből nyomok egy kövéret.
[ Szerkesztve ]
-
quint
aktív tag
válasz justflash #31138 üzenetére
2. § Fogalmak
III. (b) Elsõbbség: továbbhaladási jog a közlekedés más résztvevõjével szemben. Azt a jármûvet, amelynek elsõbbsége van, az elsõbbségadásra kötelezett nem kényszerítheti haladási irányának vagy sebességének hirtelen megváltoztatására. Azt a gyalogost, akinek elsõbbsége van, az elsõbbségre kötelezett nem akadályozhatja és nem zavarhatja áthaladásában. -
juliabrilke
veterán
Oh drága posta.
1.) Postásbácsi röntgen látását kellene még fejleszteni, mert csengő megnyomása nélkül még most sem látja tökéletesen, hogy otthon vagyok-e vagy sem.
2.) Random néni - Posta 1 - közli rossz számot húztam, mert csomagom érkezett, nem levél. Mondom ezt honnan lehet látni? Azt mondja rá van írva a cetlire, hogy Európa+ meg az is, hogy Deutsche Post.
Nyelvtudáson van mit még csiszolni. -
Soybex
őstag
válasz juliabrilke #31140 üzenetére
Ennél már csak az parádésabb mikor a múltkor angliába akartam küldeni csomagot..
Bevittem a postára, odaadom a nőnek. Azt mondja nem jó..
Kérdem én miért?
Nincs olyan ország hogy UK.
Itt kapott el a nevetőgörcsAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek szüksége lenne wi-fi router-re, nálam van két felesleges porfogó:
TP-Link TL-WDR3600 (N600: 2,4 + 5GHz ; gigabites portok)
TP-Link TL-WR941ND (N300: 2,4GHz)-= Pancsermeste® =-
-
Fecogame
veterán
válasz Pancsermeste #31142 üzenetére
Az első porfogónak mi lenne az ára? Privátban is jöhet
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #31140 üzenetére
Nálad egyébként az autós kézbesítő csinálja ezt vagy a kerékpáros? Látom, hogy sorozatos probléma.
Soybex: Azta hét meg a nyóócát.
-
törölt tag
eladó 1155-ös procik:
i5-2500 oem, hiányzik egy smd az aljáról, de működést nem befolyásolja.
14000,-i5-2320 oem
12000,-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest