- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
Sziasztok
Hol lehet a városban mipolán szilikon csövet vágatni?
8x11-es méret kellene fél méter átlátszó cső.Szomszédokat már kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
makro
senior tag
Bluetooth OBD csatlakozója van valakinek?
Opel astra G-hez kellene, mert felvillant egy szervizlámpa, de a következő indítás után már el is tűnt. Azóta semmi, csak szeretném tudni mi volt az ami miatt bejelzett.Az is tökéletes, ha valaki kiolvassa nekem ( sör lesz nálam, úgy tudom szükséges a művelet sikeres végrehajtásához )
-
-
justflash
aktív tag
Belsőégésű.
Lehet bármi, OBD rádug azt' kiolvassa'.
(#31053) makro: Azért jelzett be, mert a motorvezérlő a beprogramozott paramétereken kívüli értéket kapott valamelyik szenzortól. Jöhet a sör.
Ha már autó téma, állófűtés javításhoz szakit tud valaki? 2001-es Avensis, van benne gyári, csak nem működik. Ha jól tévedek Webasto gyártmány.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
Motorkód?
Ez alapján már elég jó eséllyel be lehet lőni, van-e ezen ugyanaz az EGR hiba, mint a korábbiakon - persze a kiolvasás is jelezni fogja, mi baja, csak azt is tudni kell értelmezni (sokszor nem annyi, hogy amit hibásnak jelzett, az rossz, mert lehet, hogy más az ok, csak kicsit odébb van olyan szenzor, aminek az értéke elmászik z ok hatására). Mondjuk az EGR hibára talán van is megfelelő jelzése, mert annak tudja a helyzetét, és indításkor meg is mozgatja .@justflash :
Amúgy F Astrából pont nekem is a jó van, mert ugyan már OBD2 szabványú a csati, de a vezérlés nem Bedughatod, kap is tápot az olvasó, de olvasni nem fogsz róla, csak op-Commal[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Soybex
őstag
Xbox 360 controller for windows eladó 7,5k ért
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
vendingo
veterán
Sziasztok
Szükségem volna egy kis infóra.
Megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha Székesfehérvárra költöznék, mert Sopronban kicsit eldurvult a helyzet albérletileg, illetve munkahelyet is váltanék.
Mire lehet számítani albérletileg? Vannak bőven kiadó lakások, illetve milyen árakon mennek a minimál albérletek? Nincsenek nagy igényeim 20-30nm bőven elég, csak ne legyen patkánylyuk, illetve 1 fő egy átlag fizetésből fenntudja tartani.
Munkalehetőség van? Mennyi ott egy átlag fizetés pl. kereskedelemben, gyárban?Itt Sopronban van meló bőven, elég jól is fizetnek 130-170 ezer között, csak egy 30nm-es albérlet 80-100 ezertől kezdődik, illetve nincs is kiadó. Ha mégis felbukkan egy kiadó albi, azt egyből viszik is bármilyen áron. Sok ausztriai ingázó van itt, gombamód szaporodnak a házak, lakások, és sajnos az árakat az osztrák fizetésekhez lövik be, mert 300 2 fő esetén 600 ezerből lazán kipengetnek egy 100-150 ezres albérletet. Aki meg itt él és magyar fizetésből próbálna meg boldogulni az csessze meg. Gondoltam rá, hogy mi lenne ha beruháznék egy lakásra, mert a törlesztő kevesebb lenne, mint az albérlet, csak sajnos ami 5-6 éve 11 milla volt, az most 20-25 milla lett. Ennyiért tuti nem veszek 30nm-es lakást.
Testvérem is idén költözik oda a barátnőjével, de nekik már van ott lakásuk. Gondoltam mi lenne, ha én is odatelepülnék.
Előre is köszönöm!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
makro
senior tag
válasz vendingo #31064 üzenetére
Összehasonlítva a soproni albérletekkel, az ittenieknek talán egy fokkal jobbak felszereltségre. ( ha mondjuk a 80K-s albikat nézzük )
Az ingatlanok árának emelkedése itt is érződik, 2-3 éve 7-8 millióért kaptál egy 1,5 - 2 szobás panellakást, most ez felment 13-15 millióra. -
sch_a
addikt
Ez mondjuk engem is érdekelne. Várpalotán kívűl hol érdemes még körülnézni a közelben albérlet után? Ahonnan még van értelme kocsival bejárni dolgozni.
-
justflash
aktív tag
válasz vendingo #31064 üzenetére
FV-n 15M környéken vannak ötvenX nm-es, értelmes lakások, ha játszik a vásárlás opció azzal jobban jársz. 20 környékén pedig már nagyon pöpecek vannak, Várpalotán meg pláne.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
Zin
őstag
irjon mar ram aki tud jol nemetul.koszike!
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
rita7107
aktív tag
Keresek Toyota Corolla verso magyar kézikönyvet (service manual). Megfelel a digitális változat is. Ha valaki tud segítsen...
-
D.Orion
veterán
2006 VW Passat 2L PDTDI: Vezerles+ futomu kopoalkatreszek: 125K
Kettostomegu kuplung + kinyomo: 260KHat ez egy ilyen bicikli.
-
mtade
aktív tag
válasz D.Orion #31079 üzenetére
Én Fordon most készülök porlasztókat javítani, az 200 környéke, kettőstömegű kb mint a Passaté. Karácsonykor kaptam egy pofás kavicsot a szélvédőre, azonnak el is repedt, 80k...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
-
juliabrilke
veterán
GTX670 kártyára van valakinek valami jobb minőségű lég vagy vízhűtése?
-
nagyúr
-
szebe
addikt
válasz Napfénysüti #31086 üzenetére
Hányan vágták a fejedhez, hogy "minek vettél újat? #csakahasznált, nagyon jó lefingott német prémiumot tudtál volna venni annyi pénzé'"
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nagyúr
-
chatran
őstag
válasz Napfénysüti #31088 üzenetére
Gratula az új autóhoz. Elölről és oldalról egészen szép autó, a hátulja viszont egyáltalán nem jön be. Méretben egyébként Golf kategória?
[ Szerkesztve ]
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #31091 üzenetére
Mo-n egyik autóban sincs annyi, 130-150K környékén mindben megáll a számláló.
-
MunezXBK
nagyúr
Én is egy majdnem új Omegát. Alig 23 éves, 140.000 km-t sikerült menni vele.
Első évében komoly 681-et teljesített.
-
Jaja, csak azt el szokás felejteni, hogy rendben kell tartani A legtöbben simán csak leszarozzák. Aztán várják a rendben tartott használtat...
Baleno, bölcső milyen? Vagy nem érintett már?
-
nagyúr
-
Komi28
senior tag
válasz Napfénysüti #31097 üzenetére
Bölcsőt is adnak hozzá és utánna küldik a gyereket is
-
válasz Napfénysüti #31097 üzenetére
A Baleno első változatánál az első futóműben levő bölcső (hivatalosan talán segédkeret) hajlamos rohadni... Bár nem írtad, milyen pontosan a tiéd.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest