- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk én ma voltam bent a Kossuth u-i postán, hogy jött-e valami, mert már egy ideje nincs semmi.
Volt 1 csomag (kb. ötnek kéne most érkeznie). Arról se volt értesítő.Mutogatni való hater díszpinty
-
hzsolee
őstag
válasz Motion_Blur #32350 üzenetére
Jaja, nem túl felhasználóbarát hely/fickó 😁
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
D.Orion
veterán
Üdv! Postai helyzetjelentés:
Még élünk.
Az év közbeni csomagmennyiség duplája van, mint a városban, mint Fejér megye falvaiban.
Megoldhatatlan problémák nincsenek, némi plusz emberi hozzáállással és több odafigyeléssel minden csomag kijutna.
Némi ember és időhiánnyal küzdünk.
Problémás területek: Palotaváros, belváros, Öreghegy, Ráchegy. Nagyobb falvak/kisvárosok. -
D.Orion
veterán
válasz Motion_Blur #32354 üzenetére
Az a vicc, hogy az anyagi ösztönzés megvan bőven. Én, mint dolgozó elegendőnek tartom. DE aki eddig sem akart dolgozni az most sem fog.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #32346 üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #32359 üzenetére
Ez itt készült, ahol lakom. Az asszony telója van benne. Szerencsére csak 2 órát pihent így.
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #32355 üzenetére
Mi az a szabadság?
Amúgy meg nem a postás tehet róla, hogy 2 millió Szabó van az országban.
MunezXBK: Nyugi, itthon nem hogy 2 órát, de 10 percet sem lett volna ott így.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
juliabrilke
veterán
válasz justflash #32361 üzenetére
A szabadság azt jelenti, amikor a főnököd év végén kötelezően elküld, mert ki bizony nem fizetik.
Sokan összekeverik a munkanappal (még ha automatikus "nem vagyok elérhető" emailt is kap)
Ezután megpróbálnak felhívni, hátha ott nagyobb sikerük lesz.Akinek kell az tudja a privát számomat, többiek meg megtanulnak szépen feladatot megoldani, nem másra várni.
-
D.Orion
veterán
Ma reggel is veszekedni kellett ezmiatt, Öreghegy megint... Az egy címhelyre ès utcába menôket se viszi ki. Emiatt 4 ember megy Öreghegyre ~167 csomaggal Egyèbkènt a Palotavàrosi sràccal(magas, fekete hajú, jókiállású, ès kissé sötétebb boru) nagyon meg vagyunk elègedve. 100db alatt nem kèr segítsèget. Felette is maximum a Kelemen ès Sziget párost kell másnak adni, 140dbig nincs gond. Ma is besegít neki egy járatban idegen kézbesítô. Sajnos csak a hèten tèrt vissza betegszabadsàgról. Elôtte egy alacsony kopasz volt... Hát az max 60db-ot vitt ki.
-
juliabrilke
veterán
Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz juliabrilke #32355 üzenetére
Azt hogy lehet? Honlapon neztem, nem volt hirdetve.
Raktarba, biciklisnek, vagy sajat gk-val csomagozni? Ez utobbira gondoltam en, de idenre mar lehet nem is kell. -
válasz juliabrilke #32359 üzenetére
Nem hát, itt kiteszik a láda tetejére. Meg ki se hozzák
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
törölt tag
PS3 eredeti játékokat keresek.
call of dutty,Need for speed,medal of honor,Crysis 2 meg még másokat lístát ill. árat kérnék szépen. -
fant0mi
őstag
A Digi szolgaltatasa Fehervaron a Budai uton milyen? Van tapasztalat?
Anyamat probalom ravenni a valtasra a UPC-Telekom buvkorebol... -
mtade
aktív tag
Nem dolgozik véletlenül valaki munkagéppel?
Kedves rokon vett valami gépet, ami 2,2t, kellene neki valami targonca/emelő, ami fel tudná rakni egy teherautóra. 29-én lenne az attrakció.Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
sch_a
addikt
Fenyőt lehet még ilyenkor kapni valahol?
-
Ryder1
senior tag
Disney Monopoly ingyen elvihető. 2-8 játékos részére, 8 éves kortól.
Nem mai darab, doboza kicsit megviselt, de minden tartozéka megvan.Öreghegyre kell érte jönni, nem tudom elvinni sehova.
-
mtade
aktív tag
válasz justflash #32388 üzenetére
Daruzható is a cucc,alá is lehet nyúlni,a súly a szűk keresztmettszet.
Gondolom, beton a talaj, nyitott plató lesz, utánakérdezhetek.
Késmárki utca.[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
sch_a
addikt
Köszi a tippeket, kis tesconál sikerült kapni végül. Délelött a Sárkeresztúri úton lévő már ki volt fosztva, azért voltam "kétségbe esve".
-
senior tag
ITX lapok eladók! ÚJAK! BONTATLANOK!
1155-1150
"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest