- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki tudna mérni egy ellenállást (rövidzárat) egy PCIE VGA 6 pines csatiján?
A két szélső sárgával jelölt, sípol a feketékhez?
Köszi előre isMutogatni való hater díszpinty
-
quint
aktív tag
válasz LamerGyuri #32902 üzenetére
2010-2011 évben, amikor Csór mellett is egy évig volt egy klassz tó hattyúkkal:
https://www.youtube.com/watch?v=D6TMrb-d69o
https://index.hu/video/2010/12/08/egy_uj_velencei-to_keletkezett_csornal/Aztán volt 2013-ban is:
https://www.youtube.com/watch?v=uEYjPlanfrY -
-
Nem kell valakinek egy LED izzó? E27 foglalatos, kb. 500lm. Félrerendeltem...
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
csaba77
csendes tag
Sziasztok,
Lenne valakinek kölcsön egy tápegység tesztere? persze némi csokiért/ sörért cserébe..:-)
köszönöm
Csibe
-
sch_a
addikt
Van egy optic world exclusive-ban felhasználható ajándékkártyám, rajta 7ezer Ft-tal. Érdekel valakit olcsóbban?
-
Tom5
addikt
Szakik. Méréseim szerint kb 12cm panelban a falvastagság a két szoba között. Koax kábelt nem szeretnék az előszobában vezetgetni. Mi lenne ha csak simán átfúrnék?! Kivitelezhető ez? Vagy esetlegesen vmi "akadályba" ütközhetek?
-
justflash
aktív tag
Betonvasba például, szóval szerezz egy rendes fúrókalapácsot és fúrószárat hozzá. A teszkós 5000 forintos fúrógéppel nem biztos, hogy menni fog.
Egyébként ha van konnektor azon a falon nézz be mögé, sokszor ott már át van fúrva gyárilag, csak rá kell bővíteni.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
-
válasz juliabrilke #32919 üzenetére
Ez vallási kérdés, én pl. a Borsodit nem iszom (Aztán van, hogy mégis.)
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
bandiras2
senior tag
DVB-c tunert keresek.
Ha van egy felesleges otthon, ne habozz felhívni engem, vagy privit dobni. Ha még ma estig megoldhatjuk, az mégjobb! telefonszámom az adataimnál.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Pancsermeste
őstag
válasz justflash #32925 üzenetére
Nekem éppen a bérlésből lett elegem...
2 percért 3K??
Anno mikor beköltöztem a panelba, sokat kellett fúrnom, így inkább én is vettem egy tesco-s fúrót 5K-ért. Bár, ez inkább fúrókalapács kategória.
12 éve használom nagy megelégedéssel ezt a gagyi kínai gépet.
Ipari célra persze én se ilyet vennék (bár, kérték már kölcsön 1 hónapra lambériázáshoz).
Persze, azt nem tudom, hogy a Technika ütvefúró ehhez képest mire képes...-= Pancsermeste® =-
-
bandiras2
senior tag
Technika márkájú "ütvefúrót". 4990-ről volt 1490-re árazva...
Az a lyuk felénél el fog olvadni a kezedben, és kijön belőle a mágikus füst.
Annyi pénzt amit adtál érte annyit megért, fára, esetleg téglára jó lesz, de betont ne akarjál fúrni azzal. Halgass az előttem szólókra, és szerezz egy valódi gépet a kölcsönzőből.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Jarod1
addikt
Üdv!
Eladó cumók, akit érdekel dobjon privit.Eladó egy vezeték nélküli Fejhallgató tölthető akkumulátorokkal
Panasonic RP-WF810E-K fejhallgató
rádiófrekvenciás fejhallgató
863 MHz átviteli frekvencia
100 méter maximális működési távolság
40 mm-es membrán
18Hz - 22 kHz átvitelifrekvencia tartományprockók
intel E7300 2.6 Ghz
intel core2 6600 2.4 GHzAsztali gép RAM
kingmax 512 Mb DDR2 533Mhz -
Tom5
addikt
Nyugodjon meg mindenki. Munkatársam ipari ütvefúrójával tolom majd. Akkora fúrószárakkal hogy csak na....
-
A@ron
tag
Kedves fórumtársak,
Ha valaki környezetében tud olyan családról, aki rászoruló, és szüksége lehetne egy működő (használt, régi, csúnya, de működő) mikróra, akkor legyen kedves dobni egy PÜ-t.
Kaptunk ajándékba egy újat, és a régi fölöslegessé vált.
Székesfehérváron házhoz is viszem.
-
forras2
őstag
Szevasztok
Cipő vásárlás előtt állok... Netet bújom mik vannak, mennyiért, hogy legyen 1 elképzelésem, mielőtt bemegyek 1 boltba...
Viszont... Mi a különbség a sport cipő és a cross cipő között? 2 ugyan olyan cipőt néztem, egyik mellé ez van írva, másik mellé az, és 3,5K a különbség köztük... -
tick
aktív tag
Vasútnál van valami új parkoló ami elvileg már fizetős, lehet oda bérletet venni?
Everything that has a beginning... has an end
-
-
-
makro
senior tag
Érdekel valakit egy Genesis HX 77-es gamer fejhallgató?
Sajnos megtörhetett a kábel a vezérlő és a hangszoró közt, így most inkább csak az egyik oldala ad hangot. Gondolom ez is javítható mint a többi, de én ezzel már nem szeretnék foglalkozni, mert van másik fülesem.
Dobozzal, ahogy én is vettem. Árban szerintem megegyezünk
-
rita7107
aktív tag
Na akkor itt is politika van?
1. A pályaudvarhoz SAJNOS nem tartozik a parkoló. Az a külső közlekedési csomópont hálózat fejlesztésnél lesz megoldva. A város annyit tudott elérni, hogy NE VEGYÉK EL a fizetőst! (persze ez sem jó megoldás, de jobb a semminél)
2. A stadion mellé megkapta a város a csónakázó tavat + a Sóstói tanösvényt + a Stadion melletti játszóteret. A város itt is 2 közül választhatott. Vagy lesz stadion és a mellékes, vagy nem lesz semmi. Te melyiket választottad volna?
Engem sokkal jobban zavar
- az utak állapota (javuló tendencia van)
- agyba főbe készülő kondipark (na ennyire nem sportos a magyar nemzet)
- kevés szelektív gyűjtési lehetőség
- kevés kerékpár út (igaz idén 14 km fog épülni)
- játszóterekről hiányzó vízcsap
- a sok kutyafuttató felesleges kihasználtsága
- a közterület felügyelet feleslegessége
...
Soroljam még? -
-
szebe
addikt
válasz rita7107 #32945 üzenetére
"- kevés szelektív gyűjtési lehetőség"
Ehhez nincs felnőve a társaság. A többség képtelen értelmezni 2-3 piktogramot (hogy mit és hogyan tegyél a melyik konténerbe)...
Jó cikk a folyamatról [link]Az utak meg...nem tudom mi lenne jó. Berényi út felét sikerült anno megcsinálni kb egy év alatt, Mártírok detto.
Bárminek nekiállnak, alaphangon 1 év, és addig lebénul a fél város...[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
siti
őstag
szelektív gyűjtés és ingyenes hulladék leadás mindenre. Mert van egy fél vödör festékem, amivel kikenhetem a házam, de nem adhatom le sehol, mert amúgy veszélyes hulladék. hova dobjam? Kommunálisba se mehet, csatornába se, műanyag vödör, akkor műanyag gyűjtő? és lehetne folytatni a sort a használt gumi abronccsal, pala tetővel, meg mindennel, amit emberek szétdobálnak. Persze ha ingyen mindent le lehetne adni, szerintem akkor is lenne olyan, akinek fájna odáig is elvinni.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
quint
aktív tag
válasz rita7107 #32945 üzenetére
A MÁV-nak nem szabadna megengednie, hogy a pályaudvara körül parkolók és/vagy buszmegállók legyenek, mert akkor jön a büdös parasztja, hogy ő utazni akar, utána meg hőbörög, hogy nem jön vagy késik a vonat. Ha nem tud idejönni, akkor majd nem hőbörög. Most már nem állunk rosszul, fizetőssé tettünk minden parkolót a környéken, arról is gondoskodtunk, hogy ne lehessen kifizetni egy Pest oda-vissza útnyi időt, hadd szopja be jól a parasztja, majd elmegy a kedve a vonatozgatástól.
Szóval pont jó úton haladunk az utasmentes vonatközlekedés megvalósításában, erre jön valami nagyonhülye, és csinál egy ingyenes parkolót. Érted paszmek, ingyenes?! És a pályaudvarhoz, hogy majd jól elkanászodjanak a parasztjai, aztán utazni akarjanak. Meg még gödröket is ástak nekik a parkolóba, hogy majd legyen benne víz, aztán dagonyázhassanak benne, mint a disznók. Mi kéne még ezeknek, vadászkastély? Rókázzanak a bokorba!
Na, nem baj, már kitaláltuk a "külső közlekedési csomópont hálózat fejlesztést". Olyan messze lesznek a várostól a busz- és vonatállomások, hogy csak az olimpikon gyaloglók tudják megközelíteni. Nem fognak itt utazgatni a koszos jobbágyai. Mi kéne még nekik? Mindenkinek nagyon tetszik az ötlet. Pár öreg morgott, hogy őket arra emlékezteti, amikor nem ment be a faluba a busz, hanem 3-4 km-t kellett gyalogolniuk az országos főútig, de azoknak megmondtuk, hogy kussoljanak, ha nem akarnak részt venni a nemzeti kerekesszékes hegyvidéki közlekedési csomópont hálózat építésében.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs