Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz _Petya_ #91633 üzenetére

    A hozzájáruló nyilatkozat, tb kártya és személyi ami kellhet elsőre.

    Elsőn adnak egy fecnit ami igazolás az oltásról és arra írják fel, hogy mivel és milyen sorozatszámú ampullából, ki oltott. Erre az van nekem írva, hogy "igazolás a sars-covid-2 elleni védőoltásról". Ennek a formátuma, anyaga eltérhet akár kórházanként, városonként, de akkor ezek szerint még oltásfajtánként is.

    A másodikra azt a kis igazolás fecnit kell vinni, ennek a hátulára vezetik fel a másodikat + mégegyszer egy hozzájáruló nyilatkozatot (és persze taj, személyi is jó ha ott van).

    Lehet a kis igazolás fecni nélkül is megkapod a másodikat is, csak per pillanat ez a fecni az egyetlen igazolás a kezedben, mint pecsétes papír, hogy mivel és mikor oltottak. Bár lehet később valami felkerül az elektronikus rendszerbe is, hm az nem is néztem még, hogy ügyfélkapus reges online rendszerben látni-e valamit. Az oltáskártya appban is talán egyszer benne lesz, amire külön lehet regelni. A plasztikkártyán nincs semmi hasznos infó.

    Az előkérdezős másik fecnit, azt az adminsiztratív checkpointon töltik és azt oltáskor benyelik, azt nem adják vissza. Valsz hozzá is kapcsozták a hozzájáruló nyilatkozathoz, amit persze szintén ott fognak.

    lupus_l
    áh ezt is jó tudni

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák