Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agyasima

    senior tag

    válasz Narxis #91337 üzenetére

    Hát, az interjún benn volt egy HRes és vagy 6 csapatvezető. Ezek közül a HR-es és max. 2 csapatvezető olvasta el egyáltalán a CV-met, ez a feltett kérdésekből elég hamar kiderült, úgyhogy volt pislogás részemről. Senior tesztelőnek jelentkeztem, de teszteléshez értő ember nem volt a túloldalon, úgyhogy a legkomolyabb szakmai kérdés az az volt, hogy írtam-e már tesztesetet. Nem vicc. A tesztszakmai vizsgáimat kiállító szervezetet - ami amúgy a tesztszakmai nemzetközi tótumfaktum - nem igazán ismerték. Hát ilyenek. Az egyik fazonnak nagyon nem lehettem szimpatikus, ő pl. a 3 legrosszabb tulajdonságomra volt csak kíváncsi. A legjobbakra nem. Utána párszor elmondta, hogy "kölcsönös szimpátia esetén". Akkor részemről már nem volt meg a kölcsönös szimpátia.

    N.B. a COVID tavaly ilyenkor kirúgta alólam a munkahelyemet, úgyhogy meglehetősen rutinos lettem rövid idő alatt munkakeresésben. Ahova jelentkeztem és be is hívtak személyes beszélgetésekre, oda fel is akartak venni. Ez volt a kivétel. A hirdetés, amire jelentkeztem, még vagy fél évig kinn volt.

    Az ember, aki ott dolgozott, azt mondta, hogy próbaidő alatt effektíve nem adtak neki munkát. Úgyhogy elég sok szabadprogramja volt munkaidőben és ez senkit nem érdekelt.

    [ Szerkesztve ]

    toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

Új hozzászólás Aktív témák