Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz vizslakutya #56292 üzenetére

    A gáztartályon ott a multiszelep (ahol a szintmérő is van) azon a részen lesz egy felhegesztett adattábla a tartály gyártási dátumával, ez az egyik fontos dolog.

    Ha a tartály elmúlt 10 éves, és nincs nyomáspróba papír még 3-4 évig, akkor egy bruttó 70 liter körüli tartály (nem az áfát vonjuk ki, hanem a 20% haszontalan teret) nettó 56 liter tankolható bele, és 25 ezer körül kapsz újat, amivel 10 évig nincs dolgod, ha még van legalább 2 év, akkor egy friss műszakival még mehetsz 2 évig, illetve nézd meg, hogy a szintjelző mellett van-e két elektromos vezeték, meg egy kis mágnesszelep, akkor még fiatal a tartály, mert az az új szabványos cucc. .

    Van pár mágnesszelep elől, meg egy reduktor, amit tényleg 10K körül fel lehet újítani, és kb ennyi. Totál kár kivenni. A 7 liter benzin helyett eszik 8 liter gázt, vagyis 7X325= 2275Ft helyett 8X200=1600Ft-ot eszik. Lesz belőle kétévente 60 ezer megtakarítás, ha gázzal jársz, 4 év múlva az autó ingyen lesz.

    Én 98 óta jártam gázos autókkal, össze kellene számolni, hány km-t mentem, de soha egyik autómmal se volt a gáz miatt, ha nálad gond lenne, ott a kapcsoló, átkapcsolod benzinre és ennyi. De kivetetni úgy, hogy még Te fizetsz 50-et, kár lenne...

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák