Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • (ex)Cat

    senior tag

    Nem vagyok benne biztos, hogy szabad ide ezt, sőt vélhetően inkább nem, de mivel fiú hiányban szenvedünk jelenleg, és gondolom itt több srác fordul meg, hát mégis beírom:

    Ingyenes szabadulás Valentin napon párkeresők részére

    Páratlan ajánlatunk páratlanoknak: vakrandi az EXIT szabadulós játékban!

    Szingli vagy és utálod a Valentin napot?
    Mindkettő megváltozhat, ha jelentkezel nálunk a Valentin napi vakrandi játékunkra.

    Bejutni egyszerű: csak írj egy e-mailt neveddel és életkoroddal az info@exitgame.hu címre, majd gyere el az EXIT-be február 14-én este a válaszlevelünkben megírt időpontra. Négy játékot indítunk a résztvevőknek: az UFÓ szobában 19 és 21 órakor, a BOMBA szobában 18:30 és 20:30 órakor. 14-től 99 évesig jöhet bárki. A csapatok 3 fiúból és 3 lányból, illetve 3 férfiból és 3 hölgyből állnak majd, az életkor figyelembe vételével.
    A játékosok névtáblát viselnek (kereszt- vagy becenevükkel) a kommunikáció megkönnyítése céljából.
    A szobában - a meglévő feladatokon felül - apró cédulák lesznek elrejtve, amelyen az ismerkedést segítő, de mindenképpen könnyű és kellemes extra feladatok vannak, melyek teljesítése jutalmat (plusz időt vagy a kijutáshoz hasznos játékvezetői segítséget) érdemel.
    A szabadulást követően mindenki felírhatja a saját névtáblájának a hátoldalára annak a játékostársának a nevét, akivel szívesen találkozna a későbbiekben is. Amennyiben két ember egymást nevezi meg, másnap lebonyolítjuk az e-mail címük cseréjét.
    Persze ez a módszer csak a szerényebb, visszafogottabb társkeresők segítségét szolgálja, a bátrabbak akár kéz a kézben is távozhatnak a pincéből.
    A párra találást nem garantáljuk, de 60 perc önfeledt játékot, kellemes adrenalin-löketet, sok-sok aha-élményt és nevetést igen.

    És a legjobbat még nem is mondtuk: a játék teljesen ingyen van, csak a kalandvágyadat és a mosolyodat kell hoznod!

    Lányok már jelentkeztek elég sokan, de fiúból még kellene pár. Fizetni nem kell, ahogy a szövegből kiderül, csak eljönni, szabadulni és jól érezni magad!

Új hozzászólás Aktív témák