Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz #64791808 #30125 üzenetére

    Azért mert az egyszeri USER alapjaiban nem ért a géphez, úgy telepítget. Ha egy nagyjából gyakorlott user csinálja, hát ok, ő gépe, de ez most pl. egy frissen nyugdíjazott faszi. Sok lövése nincs a dolgokhoz, de telepítgetni azt úgy érzi, hogy kell.
    Jó, ok, böngészőt tegyen fel ahogy és amit akar, csak a gyakorlati tapasztalat, hogy az utána nem lesz beállítva semmire, nem jelenít meg semmit, nincs telepítve hozzá semmi, majd utána jön a telefon, hogy szar. Amúgy meg mindig megnézem amit feltelepítek, hogy az jól is működik-e, Chrome mindent vitt, pörgött ahogy kell. Az hogy utána ő felrak magának Skype-ot meg Vibert, stb. hát kit érdekel, legyen.

    A windows frissítés is alapvetően maradhatna, csak a gyakorlati példa azt mutatja, hogy ebbe is bele szoktak kötni és végül jönnek panaszkodni. Itt az szokott lenni, hogy megemlítik, hogy a gép sosem kapcsol ki, valamit mindig tölt, meg kiír mindenféle frissítést. Amikor megnézem, akkor ilyen hogy 89 új frissítés érhető el, vagy 50 telepítésre vár, nem pedig 2-3. Általában lassú a net mindenhol, nem várják meg hogy normálisan települjön, csak kikapcsolják a gépet, ami nem kapcsol, mert szeretne frissíteni, meg bekapcskor is frissít, a letöltéstől meg lassú a net stb., jönnek a gondok. Általában én szoktam a windowst lefrissíteni mikor még nálam van, aztán inkább jobb ezt is nem a userre hagyni.

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák