Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dacccs

    csendes tag

    válasz macilaci78 #11943 üzenetére

    Nagyon tetszik ez a topik. Nekem is vannak hasonló érdekes sztoryjaim. :D :D

    Itthon a netem úgy van megoldva (2008 márc. óta), hogy a szomszédból wifin kapom, nekem meg a wifis routerem cliens módra van állítva. (Tp-Link wr543)
    Unokatesóm mondta, hogy ő is megbeszélte a szomszéddal a netet, és hogy neki is meg tudnám ugyan így oldani? Mondtam, hogy persze, semmi akadája.
    Debrecenbe akkor pont nem jártam, szóval bemegyek itthon a legközelebbi számtekbolba, (környéken a legnívósabb). Mondom a csávókának, hogy olyan router kellene, ami tudja a kliens módot. Hát olyan nincs, nem értek én hozzá, ők még olyat nem láttak, stb. Emagyarázták nekem hogy működik a wifi, meg hogy kliens módot nem tudja egyik router sem. Mondtam jó, viszlát, kifelemenet még visszaszóltam, Tp-Link wr543. Mentem következő héten, mert kellet valami alaktrész, csak Tp-Link routerük volt.

    Másik
    Ugyan ez a bolt. Vettem egy pendrive-ot (még akkor nem igazán volt elterjedt 128Mb-os volt). Odaadtam rokonnak, hogy rátesszük a szakdogát, valahol meg csak tudnak erről nyomtatni. A városba sehol, mert "mi ez?". Be számtech boltba. Jött a fő májer. Van rajta egy dokumentum, azt ki tudnátok nyomtatni? Persze nem téma, öööö milyen kártyaolvasó kell ehhez? 20 perc próbálgatás és telefonálás után (rokon addig persze hülyére röhögte magát), rokon mondja, hogy csak dugd be simán az usb-be. A csávóka sűlyedt szégyenében.

Új hozzászólás Aktív témák