Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz #80977664 #63852 üzenetére

    Azzal a videóval valami nagyon nem okés, de a hozzászólások közt :
    "Does link aggregation work from point to point connections? I.E. Synology to 1 PC ? I thought link aggregation offers more speed only between multiple connections, but a single receiver cannot get more than 1channels bandwith (i.e. 1gbit)"
    ->
    "That is how I read link aggregation worked as well. Perhaps this AJA test opens up multiple connections which is why it’s able to go above 1000 Mbps but if you were copying 1 massive file I don’t think it could use multiple Ethernet ports."
    ->
    "Look Closely ... bond 1 is not doing any activity while testing with the LAG "

    Hát igen utána én is figyeltem már és igaza van annak aki azt írta, hogy a Bond1 -en nem is jelzi a Syno, hogy lenne forgalom.
    Szerintem a SMB simán kiszolgálta a gyorsabb kapcsolaton a 2. mérésnél is ...

    Amúgy kulu22 -nél is a 4x 10TB WD RED az RAID10 szerintem ami otthon megint csak egy igen szűk rétegnek opció és az alatt meg általános használatra pláne a 10G még szerintem sok otthonra a nagy átlagnak. A 2.5 G viszont az egy családi felhasználás mellett is kihasználható akár, az felett már amúgy sem soho <4 lemez NAS -okról beszélünk már, viszont az megint tapasztalatból írom, hogy ha megy a torrent, filmnézés, 1-3 emberes (család) használat akkor már sokszor a HDD-k az egyéb terhelés mellett a 2.5G -t sem tudják kiszolgálni és egy LAG is bőven elég. Ha meg valaki bevállalja az SMB multichannel-t akkor LAG nélkül is a 2 hálókártyát kihasználva ...

Új hozzászólás Aktív témák