- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
runner 125
nagyúr
-
Gudy
tag
válasz macikos #7304 üzenetére
Gondoltam, hogy "gagyi", csak gondoltam, hátha nem
Na igen, a G-Shock. Nekem most egy Mudman tetszik.
http://casio.timecenter.hu/casio/g-shock/GW-9000A-1E.html
De ezzel még vánok, nemrég vettem egy másik G-Shockot.
Veszélyes dolog ez a net, ezzel a sok szép órával.Pilóta: pöpec darab!
-
botarobi
tag
Feltéve,ha kap kerozint!
-
seiko
senior tag
válasz botarobi #7316 üzenetére
Nemnem, én a Seiko Flightmaset Automatic-ra gondoltam, de az nem 100, inkább 600 ezer Ft.
És hiába kronográf, egyet elfogadnék. ;-)
A Maktime esetében a 30 százalék sarcot is számolni kell, mert mióta az Apeh összeolvadt a VPOP-vel, elég sokszor elcsípik az EU-n kívüli küldeményeket. -
Hasaggymeg
veterán
válasz tomcsi23 #7302 üzenetére
"Köszi szivi, este a zuhanyban talizunk."...basszus,én is kívánok boldog nőnapot!
Amúgy az általad linkelt oldal ideje és a Casio-m jelvétel után 0 mp eltéréssel működnek.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
botarobi
tag
Ááááááááá...... [link]
-
Palika71
őstag
válasz young78 #7244 üzenetére
a formatervre a szabadalmi oltalom ha minden igaz a SUB-nál már lejárt, a koppint autóknál meg még nem...
KÖSZI!Mindenkinek érdekesség:
Nem rég olvastam, hogy az automata Grand Seiko -knak pontosabbnak kell lenniük mint a svájci COSC minősítéssel rendelkező óráknak.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
chatran
őstag
Mivel már lassan 3 hete, hogy visszavittem a Casio WVE460-at javításra(megállt a mpmutató, rázkódásokra néha elindult, de aztán ismét megállt) és azóta semmi hírt nem kaptam, ezért ma felhívtam a boltot. Azt mondta a tulaj, hogy szerkezetcserés lesz az óra és külföldről kellett rendelni hozzá alkatrészt, jövő hétre talán kész is lesz. Meg, hogy így gyakorlatilag lesz egy új órám. Mennyire hihető a sztori? A szerkezetcsere mit jelent?
-
Palika71
őstag
Szerintem minőségben talán tudná a Seiko hozni a Rolexet (a mostani Grand Seiko automata szerkezet nem hiszem, hogy rosszabb lenne mint a Rolexé) ellenben a Rolex biztosan vakarózna egy kicsit, ha össze kéne csapni egy Spring Drive-ot.
Nyilván, aki annyi órát gyárt mint a Seiko, soha nem lehet presztízs gyártó.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
na sikerült megrendelnem a vekkert, az utolsó Certina DS First automatic-ot hoztam el, szerintem nagyon jó áron (84E), jövő héten csötörtökön hozzák fel pestre.
de megvan a következő órám: jujjdekellene"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
nagyúr
Hát nem semmi az biztos. Bár ezek a különleges komplikációk annyira nem vonzanak, mint érdekesség mindenképp jó, de nem kellene. Ilyen pl a Zenith-nek a ZeroG-je is. Fantasztikus mérnöki teljesítmény, de birtokolni nem szeretném annyira...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Jhonny06
veterán
Megvan, hogy az egyetem után mire fog elmenni az első fizetéseim nagy része. Ezt lehet nem szeretni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs