- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
bakancslista, sorrend nélkül, ahogy eszembejut, néhol túl pontos modell sincs, inkább csak egy "család":
AP Royak Oak, ROO
Rolex Submariner, GMT Master II, Daytona
valami Grand Seiko Spring Drive, pl SBGA029 vagy 031
Omega Planet Ocean (chrono), Speedmaster (moonwatch, broad arrow)
IWC Big Pilot, BP perpetual, Big Ingenieur
valami Zenith El Primero chrono
PP Nautilus
Vacheron Constantin Overseas
valami Ball, ami éjjel szépen világíttalán nem maradt ki semmi
az talán nem annyira kihívás, hogy mind meglegyen 1x, de az hogy egyszerre meglegyen mind...[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
NoOne1976
őstag
Pár hónapja linkeltetek képeket új 2013-as Tissot vagy Certina órákról (hogy melyik volt nem emlékszem), amelyek párban voltak. Féri, női egyben, és talán csak együtt is lehetett megvenni őket. Egyszerüen nem találom azt a bejegyzést
-
Empsepo
senior tag
Ha esetleg valaki originál szörvájvör: [link]
Nagyon menő módon elhelyezett " QUARTZ " felirattal!
ÁÁÁ!!!!
-
WiZARD
addikt
válasz WiZARD #36455 üzenetére
hopp most látom, hogy JLC kimaradt a listáról, bár jobban belegondolva nincs igazán olyan köztük, ami igazán a vágyam lenne, talán valami Navy Seals még mehet a listára
Wg5113: lehet, bár ami megvan nekem, az mind 1-1 álom volt, és nem nagyon akarom eladni őket, így inkább melléjük jöhet az újabb
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
Dr.Zoo
őstag
Hová tűnt a kérdező kolléga?
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
busman
veterán
Viszajött a Mortima a szervizből..
Állítólag nem volt annyira koszos,tesztelem mennyire pontos.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
DavidOff198
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szerném kérni,órát szeretnék magamnak vásárolni és kinéztem ezt az órát!
http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/jazzmaster/maestro-auto-chrono/H32766783
Mi a véleményetek a Hamilton márkáról? minőség, kidolgozottság stb..
Várom a válaszotokat!
Előre is köszönöm!
-
Miamiquake
aktív tag
válasz DavidOff198 #36471 üzenetére
Pontosan ezt a modelt nem ismerem de a Hamilton remek tokozó cég.
Minőségi alkatrészeket és fejlett technológiát használ valamint jobban értékálló mint egy Tissot vagy Certina.Személyes kedvencem tőlük Ő a hatalmas méretével:
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Pé
senior tag
válasz DavidOff198 #36471 üzenetére
Korrekt gyártó. Néha kicsit túlárazzák az órákat, de alapvetően jó minőségű és elegáns órákat csinálnak.
Ez a jazzmaster 7750-es alapokra épült, úgyhogy a megbízhatóságával se lesz gond. -
Pé
senior tag
válasz ronin s8 #36474 üzenetére
Hivatalosan Breitling Cal-13-nak hívják a werket, de 7750 átdolgozás
Nagyon sokan azért nem szeretik / szerették a Brenyát, mert vett egy valamilyen szerkezetet, átnevezte, kicsit megreszelgette, csinált neki egy kis marketinget és 10x-es áron eladta. De tény és való, a B01 telitalálat lett -
ronin s8
senior tag
Igen. Szvsz egy idő után mindegyik kronós órájukba bele kell, hogy tegyék a B01-et (vagy a klónjait), mert csak idő kérdése, és az ETA már nekik sem fog szállítani.
A 7750-es különben még mindig jobb választás, mint az IWC full gagyi modul kronós verziói - még drágábban;-)
Az ETA a legmagasabb (5. szintű) kidolgozású werkeket szállítja a bretyónak. Nincs azzal minőségi gond.."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
ronin s8
senior tag
-
KelemenUhr
aktív tag
Sziasztok! Tudom, hogy a fórumon nem szeretitek az időmérőket, nem is akarnék trollkodni, mégis szükségem lenne egy tanácsra, mert jó ideje olvasom a fórumot, és megbízok bennetek.
Kis tesónak vettem ajándékba egy olcsó, quartz szerkezetes Helvetia karórát. (ha jól tudom, svájci név, amit megvettek a kínaiak) 13 éves, egyelőre komolyabbat úgyse tudna értékelni. Mielőtt odaadnám, gondoltam, kipróbálom. Beállítottam, működött is szépen, de amikor a stoppert elindítottam, megállt a másodpercmutató. (a stopper járt szépen) Miután lenulláztam sem járt tovább a másodperc mutató, újra be kellett állítani és ekkor indult el megint, de ez nem mindig jön össze, néha ettől sem indul el újra. Az eladó szerint gyárilag ilyen, hát nem tudom... Tényleg előfordulhat, hogy valamit így gyártanak le, vagy inkább hibás a szerkezet? Tudom, hogy olcsó húsnak..., de ilyen órákat még az egyik órásüzletben is láttam (nem pont ugyanilyeneket), így gondoltam, hogy azért rendesen fog működni. Előre is köszönöm a segítséget!...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Empsepo
senior tag
válasz KelemenUhr #36478 üzenetére
Biztos visszavinném!
Nehogymá megálljon mérés közben!
-
gatto_
senior tag
válasz KelemenUhr #36478 üzenetére
Tuti hibás. Nem szabadna megállnia. Esetleg azt tudom még elképzelni, hogy gyenge benne az elem, és az okoz ilyen anomáliát, de ez csak egy ötlet. A haverom Doxája csinált ilyen furcsaságokat mikor merülőben volt, hogy a stopper nem a helyére nullázódott, hanem ahová épp kedve volt. Aztán egy elemcserétől rendbe jött.
-
Attila!
tag
Tavaly szeptemberbe jelentek meg ilyen star warsos seiko orak (itt olvastam rola), valaki tud informaciot adni, hogy ezekben milyen szerkezet van illetve az a werk mennyire szamit jonak? Egy cikkhez kene, koszi.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Látom nagyon komoly órák forognak itt, de én egy olcsóbbat szeretnék venni és pár ajánlatot várnék tőletek
Farmerhez kéne sportos tiszta fekete óra 20e-ig? Létezik ilyen? (gumi szíjas lenne a legjobb)Valami ilyesmire gondolok:
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
-
Miamiquake
aktív tag
Nem lehet ezeket az "eladókat" egyszerűen csak lelőni???
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Pé
senior tag
válasz Miamiquake #36495 üzenetére
Hát azért csak fel kéne ráncigálni Pestre. Fizessen ki egy bevizsgálást, aztán majd mindketten elcsodálkozunk, hogy kamu.
-
KelemenUhr
aktív tag
A mostanában gyártott Marvin karórákról mit lehet tudni? Még mindig svájci márka, vagy ezt is felvásárolták a kínaiak?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
pézoli
csendes tag
Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
-
Dzsana
senior tag
válasz KelemenUhr #36497 üzenetére
Egy kis olvasnivaló a Marvinról
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest