- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
Új kedvenc mondatom amit sokan használnak ebayen és chronon:
"all the pictures and video as you will receive what you can see there" vagy hasonlók.
És nézegetve ezeket a hirdetéseket, arra kell, hogy rájöjjek, hogy ez egyenlő azzal, hogy legjobb esetben is egy frankenwatch-t kapsz. -
WiZARD
addikt
-
resool
aktív tag
válasz WiZARD #139702 üzenetére
Szerintem még mindig jobb megoldás, mintha mindenképpen összevissza karcolt tokfüleid lennének első szíjcserekor már. Így megvan a lehetőség arra, hogy fémmel is hordja az ember, igaz nem a legszebb látvány. Tényleg nem ez a tökéletes megoldás, de szerintem a lehető legjobb, még mindig inkább legyen egy kis design hiba akkor ha fémmel akarja valaki mindenképpen, minthogy egy elkerülhetetlen karcolódási probléma. Szerintem Tudor ebből indult ki.
-
C0RVUS
tag
Éjjjen a tavasz!
Bár gondolom már fárasztó lehet ez a nem valami menő órám, de hát dúl a szerelem, úgyhogy nem tudom megállni, hogy ne vagizzak vele.
Igazándiból az új fürdőrucija lenne a lényeg.
Watchbandcenterről rendeltem, ahol a talányos "Meyhofer" márkanevet viseli, de én akárhogy néztem, egyre erősebb volt a gyanúm, hogy az ilyen néven árult gumiszíjak valójában Bonetto Cinturini-k. El nem tudom képzelni, hogy mi ebben a deal, de a gyanúm immáron bizonyossággá vált, egyrészt a jelenleg is orromba hatoló émelyítő vaníliaszag, másrészt a csat összehasonlító elemzése folytán.
Kétséget kizáróan BC-ről képek:[link]
Meine "Meyhofer":
Ez azért is érdekes, mivel BC-ként árulva feketén kívül nem nagyon találtam mást, pláne nem ezt a vadállati kéket, viszont itt Meyhoferként még az őrületes "kamuflázs" darabok is megtalálhatóak.[link][link]
És, hogy ezek mennyire BC színek:[link](katt a "zoom images"-re)
Egy szó mint száz, ha valaki kevéssé konszolidált színű Bonetto Cinturini szíjat szeretne, az a Watchbandcenterről vegyen Meyhofert! -
sipoczgabor
tag
Üdv. van valaki seikó lünetta szaki? privátban írhatna, lenne egy két laikus kérdésem :p
-
vadászcsiga
félisten
A 36-os BB-t vajon milyen piaci igény kelthette életre ?
Itt is látszik hogy pici
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #139709 üzenetére
A 36 mm egy unisex méret...így nagyobb piaci szegmenst tudnak megcélozni a BB dizájnnal...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
condy
senior tag
Valóban nem yeti méret.
Még jó, hogy nem csak a yeti-k hordanak órát."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
resool
aktív tag
Szerintem nem pici, univerzális. Rolexnél a női méret 28 és 31-es (DJ esetében) pl.
Meg a magyar méret igények átlagosan szerintem 2-3 mm-el arrébb vannak az amerikai átlaghoz képest.
Tudor most tért vissza USA-ba pár éve. Azért indult be ennyire a márka a most.[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #139714 üzenetére
Nem! Inkább yeti vadásznak!
(A nagyon ritka vízi yeti-re gondoltam.)Aske: Fehér.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Misi1979
őstag
Méret-kérdéshez: nem mindegy, hogy valaki x hónapig 42mm-es órát hord az -amúgy átlagos méretű- csuklóján és akkor próbálja fel a 36mm-s datejustot/airkinget vagy előtte hónapokig vintage doxával nyomult - utóbbi esetben még az is lehet, hogy nagynak fogja látni..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #139718 üzenetére
Egy olyan BB-t még el tudnék képzelni aminek fekete a lunettája és acél a mutatója. Egy olyan hagyományosat.
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #139722 üzenetére
Nem tudom, de a 43as méretével ez a legnagyobb Tudor, ha jól rémlik.
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #139724 üzenetére
Szerintem a BB36 és az új inhouse sima BB lesz a két zászlóshajója a márkának, valószínűleg mindkettő nagyon sikeres termék lesz. Egyelőre még viszonylag kevés modell van és szerintem jókkal jöttek elő nagyon. Nem lehet csak best sellerekkel elődrukkolni. Én majd még egy chronon gondolkodnék el a jövőben ha kapna új szerkezetet.
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz vadászcsiga #139724 üzenetére
Csiga, neked a Tudor olyan igazán "van sapka-nincs sapka" márka!😁
-
fagyalllo
őstag
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
ans
aktív tag
válasz vadászcsiga #139718 üzenetére
No date, no party.
-
szbalogh
addikt
Nekem pont jó méret lenne... de annyi szép órám van már ezért nem kell
Nick: HE_Storm
-
resool
aktív tag
-
TakiUZ
tag
válasz vadászcsiga #139733 üzenetére
Pár évet szerintem ne várjál, mert a kezdeti csökkenés után, szerintem el fog szállni az áruk. Gyűjtői darabok lesznek. Véleményem szerint, meg egy-két külföldi fórum szerint is.
-
krionius
csendes tag
a nem rég érkezett és emlegetett szerzemény végre megkapta méltó szíját
Kis tapasztalat, hogy fehér alapon ezüst/fehér mutatók zöldesen világító lume-mal lehet, hogy egy jó erős lámpás feltöltéssel bírják reggelig, de a pilóta módi, ahol egy Sinn vagy egy búvár seiko magába szippantja a kicsi fényt is nem működik. Szóval marad a lámpás töltés ha éjjelre kéne, viszont pozitív hogy bírja szépen azzal. Amúgy minden szépen ketyeg benne month day date (? így mondják ezt egyáltalán ) és moonphase témában.[ Szerkesztve ]
-
TakiUZ
tag
válasz vadászcsiga #139739 üzenetére
Én is mindig meggyőzöm magam, hogy jó ez az electric blue smp nekem
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok,
had osszam meg veletek rég dédelgetett álmom megvalósulásának örömét
Végre tulajdonomban van egy igazi klasszikus...
Patika állapot, finom bőr szíj, mindene jelzett üveg hátlappal[ Szerkesztve ]
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
krx21
nagyúr
A múltkor nem sikerült az új Citizen F900-as link... Akkor újból :
[link] -
busman
veterán
Érdekes kérdés:vizköves a monster. Elb@#*&@tt formálja miatt gyakorlatilag nem férek a kérdéses részhez. Mégis mivel?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest