- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Komolyan mondom, (divatos fórumos szóval élve) agyf@szt kapok a postától.
Egész nap itthon dekkolok, persze dolgom az lenne. 5 után már biztos voltam benne, hogy nem hozzák, így elmentem intézni ezt-azt. Mikor hazaértem nézem a postát.
HÁT PERSZE HOGY OTT VAN AZ A NYAMVADT ÉRTESÍTŐ
Szóval holnap kulloghatok a postára, mert vmi idióta nem volt képes csengetni. Van vkinek tapasztalata, hogy hol lehet ilyenkor panaszt tenni?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
p_adam
addikt
válasz fi:zi'k #1254 üzenetére
Elég sok tapasztalatom van már ebben és ez az igazság, hogy értékbecsült csomagot sokszor ki sem hozzák a házhoz tehát neked kell felvenni.
Valamint volt már olyan is, hogy a pénteken adott értesítővel nem engedték szombaton átvenni csak hétfőn. Szóval nem tudom neked hogy lesz de ez mindenesetre no comment.
Viszont egy csomagom/levelem se tűnt még el semerre se és végülis ez a legfontosabb.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Viszont egy csomagom/levelem se tűnt még el semerre se és végülis ez a legfontosabb.
Nem, ez a minimum.
Sőt, ha már képes megírni azt a rohadt értesítőt, vajon mennyi időbe telt volna neki becsengetni?! Én meg cipelhetem haza a félköbméteres-tízkilós csomagot. Ha nem adják ki rájuk is gyújtom a postát.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
benvolio
őstag
Kb. ilyen a Magyar Posta.
-
-
RobeeK
tag
válasz Daneeka #1270 üzenetére
Nekünk meg csak letették a postán a sarokba a csomagot anélkül, hogy értesítettek volna. Mikor már egy hónap után küldték volna vissza a feladónak, az egyik postásnak eszébe jutott felhívni a csomagot lévő magyar számot, mert lakótársam ráiratta (szintén albérlet)...
Másodszor nem, sztori ugyanez, csak vissza is küldték... -
eshe
tag
Sziasztok!
Ugylátom erről már lemaradtam sajna.
Lesz még rendelés?
Üdv:Esh -
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
bigmasterg is korrigált már, nincs nagy különbség PuMbA meg teljesen lineáris frekvenciamenetet szeretett volna, bár az úgy igazán a K601-től van, ami mondjuk 5db 668B ára
szerintem nem kell parázni, kettőnknek is 4-es sorszámú van és teljesen szuperül (érted, szuperül ) szólnak
-
Sentry1
csendes tag
EZT láttátok már ?
15. legjobb fejhallgató a Head-Fi.org szerint a 668B
Bár sorban a 9. legjobb, nem értem hogy jött össze, első persze a Sennheiser HD 800
Nah barátom, nagyon reménykedem hogy befér a liftajtón, és a liftbe is. Ha nem akkor tuti bedurran kezed lábad mire felviszed.
-
PuMbA
titán
Túl sok ilyen hsz-t olvastam:
"The Superlux does indeed add a bit colour (around 7.000 Hz) but it´s not very much and it´s not distracting".
"These headphones don't seem to add anything to the recording"
"The highs are brilliant but not shrill or sibliant, the bass is punchy but not muddy and overwhelming, the mids are tight and precise - it's just everything there as it should be, nothing added and nothing left out."
"and sound just wonderfully neutral."Szerencse, hogy létezik Electri-Q.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest