- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Meghallgattam mindent, első benyomások lejegyezve. Most a 4 új Sluxból, 3 van egyszerre burn-in alatt.
Péntek-szombat magasságában lesz szerintem nagyjából készen az írás. De az is lehet tovább csúszik az utómunka miatt.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
zsolt19900
őstag
sziasztok mikor lesz megint rendelés? és hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül 1-1 füles
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
nagyúr
válasz zsolt19900 #1756 üzenetére
Lásd 1. hsz.
Minél hamarabb annál jobb. Bár az előző készletük tuti azért ürült le olyan hamar, mert rendeltem 39 db-ot.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
zsolt19900
őstag
válasz fi:zi'k #1757 üzenetére
megolvastam az 1hszt természetesen, de ott árakat nem láttam, akkor az említett oldalon kell körbenézni?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
nagyúr
válasz zsolt19900 #1758 üzenetére
Igen. A német árakat megszorzod 1,04-gyel. Így megkapod a termék árát.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
cintula187
addikt
668B tulajoktól kérdezném főleg hogy mennyit változott a hangkép a bejáratás után? Mit tanácsoltok mennyi ideig járassam majd?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
petij
tag
Járt már úgy valaki a 668B-vel, hogy az egyik oldala halkabb, mint a másik? Nekem ugyanis a jobb oldali hangszóró halkabb, mély szinte nincs benn. Most próbálom bejáratni, hátha megjavul.
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Én akár azt is megköszönném ha ma olyat kapnék amit fi:zi'k koma meghallgatott előre, nehogy hibásat kapjak.
Ez nem bizalom hiánya miatt, hanem éppen ellenkezőleg.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
amúgy nincs itt senkinek euró alapú számlája?
akkor ki lehetne hagyni a néha már piszok paypal váltót...
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
petij
tag
Persze, kipróbáltam már több forrást is, fordítva raktam a fejemre stb.
Megmértem az ellenállásáokat, mindkét hangszóróé ugyanannyi. Csatlakozók rendben, zárlat nincs sehol.
Ma reggel indítottam rajt 1 pinknoise-whitenoise bejáratást, meló után pedig meglátom, hogy változott e valami.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
R3/2 csoport
Feladtam postán az illetékeseknek. Ha nem gond nem csinálnék mindről képet.
Aki nagyon bizalmatlan, annak természetesen PÜ-ben küldök egy képet a kísérő szelvényről.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Blackhole13
senior tag
Holnapi találkozóra még valaki?
-
PuMbA
titán
Ha valakinek esetleg nem tetszene alapon a 668B a kiemelések miatt és jóval természetesebb hangzást akar elővarázsolni akkor jó kiindulópont ez az Electri-Q preset. Nem mondom, hogy perfekt lenne, de sokkal közelebb van egy referencia fejes görbéjéhez vagy egy akármilyen loudness nélküli HiFi összeállítás hangképéhez.
EQ
Frekvencia görbe EQ nélkül és után (nagyjából)baluka26: Nem én mértem ki, nekem nincs hozza cuccom
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Elsö benyomások.Király,kényelmes,pazar a hangja. Akinek ennek a mélye nem elég... A jobb nekem is kicsit halkabb,de nem mindíg.
-
nagyúr
Na, már csak 9 fejes van nálam.
A holnapi találkozó 16:00-kor, a hely nem változott.#1775
Már annyiszor írtátok. Mit jelent a loudness /nélküli/? Kiemelés?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
PuMbA
titán
válasz fi:zi'k #1778 üzenetére
"The loudness control on some consumer stereos alters the frequency response curve to correspond roughly with the equal loudness characteristic of the ear. Loudness compensation is intended to make the recorded music sound more natural when played at a lower sound pressure level." és magyarul.
- Kiszedtem a linket, mert tényleg volt rajta valami trójai. (Kryptik.L.Gen)
[ Módosította: Ndruu ]
-
will5
tag
Végre én is belehallgattam. Nincs mihez viszonyítani, mert ilyen komoly fejhallgatóm még nem volt, de nagyon tetszik.
Köszönet fizik-nek az áldozatos munkáért!
-
nagyúr
R3/2 csoport
A holnapi találkozó:
Helyszín: itt (az IKEA mögötti 10 emeletes parkolója)
Időpont: 02.03. 16:00-16:15 - alapvetően ekkor ott leszek, vagy amíg el nem viszik az összes fejest. Próbáljon mindenki a kezdeti időponthoz igazodni, és gha késik 10-15 percet akkor nem fog gondot jelenteniAkinek bármi gondja van, vagy nem tud jönni, ne legyen rest felhívni. Nem akarok odafagyni.
Ezen a számon elérhettek: o6 7o 321 94 31Résztvevők:
- Blackhole13 - 668B
- I-S-T-I - 668BAki jönni akar, holnap 15:30ig jelezhet.
A következő csoport befizethet nekem egy K601-re[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
RobeeK
tag
Ma megkaptam én is a fejhallgatót. Bő félórája szól. Nálam mindkét oldal egyforma hangerőn... egyelőre :-) Remélem úgy is marad :-)
Első benyomás: kikapcsolt EQ-val kicsit sok a magas, de az szokott változni bejáratással.
Majd meghallom 20-30 óra múlva :-)
Piros pontot holl kell osztogatni? -
ArGab
őstag
Még egyszer köszönet fi:zi'k-nek a gyors és jó szervezésért.
681B első tapasztalatok: meglepően kényelmesnek tűnik az első fél óra alapján, elég jól körbeöleli a fület, nem szorít, nem lötyög. Hosszabb távon majd meglátjuk milyen lesz.
Jelenleg még noti ALC268-asával megy, de a korábbi Sennheiser HD202 tényleg messze van tőle. Sokkal tisztább és részletgazdagabb, olyan részleteket hallottam már most pár számba tekergetve, amit eddig még nem. Mély kellemes, legelőször kicsit kevésnek tűnt, most azt mondom rá, hogy megfelelő. Magas kicsit sok talán, de lehet csak a megszokás beszél belőlem.
Szerk.: majd lesz véleményupdate valamikor 1-2 hét múlva.Kérdés: AKG velúr párna milyen irányba változtatja a hangzást, kényelmet?
[ Szerkesztve ]
-
Slownz
senior tag
huhhh nekem pont erre lenne szükségem kaphatnék egy kis infót, hogy hogy is kell ezt egész pontosan beüzemelni, mert odáig eljutottam, hogy betöltöttem vele, az általad linkelt EQ-t, de nem "állt rá a hang". Hogy kell azt beállítani, hogy az is szóljon, amire belőttem az EQ-t (lehet hülye kérdés)
-
PuMbA
titán
foobar2000 esetén a components mappájába bemásolod ezt a dll-t. A foobar beállításoknál a DSP Manager ablakban hozzáadod az aktív DSP-k közé a VST Wrappert. VST tálcaikon --> VST setup ablakban hozzáadod a program files/vstplugins könyvtárat. VST tálcaikon --> use vst effect --> electriq.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Amúgy ezek a 668B-k mennyire AKG K240-ek?
külsőre ugy 99%-os copy de a bél milyen? az is copy?NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Slownz
senior tag
és megy !! köszi mellesleg tényleg jobb így a hang, legalábbis nekem jobban tetszik, egy hajszálnyit még nekem így is sok a magas, talán bejáratás után változik
-
PuMbA
titán
Bejáratás után még csökkeni fog egy kicsit a magas elvileg. Egyértelmű, hogy jobb a hang. Koncertfelvételeken a taps a legförtelmesebb alapból a 668B-n, ha nem látnám, hogy mi folyik akkor nem tudnám, hogy emberek tapsolnak. Az éneken meg a dobokon is hallatszik, hogy nagyon nincs rendben az egész. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egyáltalán hogy lehet rámondani, hogy kiegyensúlyozott meg naturális, mikor tényleg nincs semmi köze a természetes hangokhoz. Pedig a neten mindenhol ezt hangoztatják...
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
EQ-val egy überjó fejes, hiszen részletes hangzást nyújt, kiváló a hangszerek szeparációja és a tere is nagyobb a hasonló árú fejhallgatókhoz képest EQ nélkül nekem nagyon nem tetszik, mert "hazudik" és én a természetes hangzást szeretem. Szóval sztem best-buy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs