- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
-
fi:zi'k
nagyúr
Meddig várjunk az R3/2 leadásával?
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz cintula187 #1157 üzenetére
Az R3 rendelés már nem aktuális mivel volt a kavar a darabszámmal. Így lett R2/2, a 10 db 668B-vel. Illetve R3/2 a maradék megrendelőkkel. A válaszukat még mindig várom.
Jelenleg 36 rendelő van az R3/2 csoportban, de még 6 befizetést várok.
-
Sentry1
csendes tag
válasz fi:zi'k #1155 üzenetére
Szerintem bőven elég amennyien most vagyunk, add le minél előbb. Szerintem még a héten.
Ha meg összejön megint egy turnus 31.ére akkor lesz egy R4es rendelés is, oszt' jónapot.
Nem szeretnék megint kimaradni egy dobásból, mert valami nincs raktáron nekik, vagy páran bekavarnak. -
Vestrum
csendes tag
Minnél hamarabb annál jobb, a lényeg hogy mindenki kapjon mindent, mi neki jár
-
bandras0226
aktív tag
Üdv!
Ha még beférek szeretnék egy HD668B-t.
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
Dave™
nagyúr
válasz bandras0226 #1165 üzenetére
Kiváló ízlésed van (Prodigy HD2 meg 668B itt is )
szerk: szerintem is zárjuk le az aktuális rendeléseket minél hamarabb, legalább a thomann is látja, hogy kb. milyen igények vannak és bele tudja kalkulálni a következő szállításba.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz bandras0226 #1167 üzenetére
Ahogyan a fejes topikban részletes ki van tárgyalva, 30 ezer alatt nem nagyon akad valós alternatívája a HD668B-nek, szóval ez egy elég jó kezdet lesz, hidd el Ennél jobb ötlet nincs
fi:zi'k: a 669 érdekes lehet a zártsága miatt, de az ugye most nincs. Illetve a HD660-ra mondták, hogy középben még a HD668B-nél is jobb egy fokkal, de lent és fent alulmarad. Mondjuk ez csak egy vélemény volt, érdemes fenntartásokkal kezelni, amíg nincs megerősítve máshonnan is. Meg az azért már elég "drága".
[ Szerkesztve ]
-
Daneeka
senior tag
Az most melyik csoportban van aki még karácsony környékén az R2-be rendelt de most nem fér bele a 10db 668as+többi cucc rendelésbe? R2/3?
-
truefx
aktív tag
fi:zi'k: en most melyik csoportba kerultem? Elnezest, nem akarok tolakodo, kovetelozo lenni, csak kivancsi vagyok, mire szamithatok. Koszi es respekt!
[ Szerkesztve ]
-
eire
csendes tag
sziasztok,
majd valamelyik rendelésbe beszállnék én is. lehet akkor is, ha egész mást szeretnék rendelni?
másik kérdésem pedig az volna, hogy jazz zene hallgatásához melyik Superlux fejhallgatót ajánlanátok? vagy esetleg más márka?
köszi -
Dave™
nagyúr
Azok belépőszintű AKG-k, régi modellek. Ez a Superlux pár dimenzióval jobb, igen schawo mester véleménye alapján jobb az AKG K242 HD-nál (a HD668B-ről van most konkrétan szó). Nézd meg mennyibe kerül és gyere vissza Superluxot rendelni
szerk: nekem volt K66-om, nem volt annyira rossz egyébként, de messze nem említhető a kettő egy lapon.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Ha bejön minden pénz, akkor péntekig leadnám, bár túlzottan nem sürget az idő, mivel 668B csak 01.31-re várható. De ha jelentkezési sorrendben lesz kiosztás, akkor le is maradhatunk róla, ha sokáig várunk. Jelenleg 35 db van felírva csak ebből a modellből az R3-as csoportnak.
[ Szerkesztve ]
-
Adikosa
tag
Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés, nem nagyon vagyok képben fejhallgatókkal kapcsolatban, de ha jól látom a legtöbb superlux fejhallgató mind a studio kategóriában van. Hogy lehet hogy mégis jó sima zenehallgatásra is, ami gondolnám hogy a hifi kategória. Vagy a kettő között nincs olyan nagy különbség?
Egyébként engem is érdekelne egy 668B. -
nagyúr
válasz Adikosa #1189 üzenetére
Szerintem túlzottan nem kell adnod erre a megkülönböztetésre.
Talán annyi az "alapvető" különbség, hogy a studio jelzésűek kényelmesebbek lehetnek (ez ugye szubjektív), mivel munkaeszköz is lehet.
Valamint célszerűbb, ha természetesebb, színezetlenebb a hangjuk.
De én nem vagyok guru, majd jönnek és megmondják az okosat[ Szerkesztve ]
-
I-S-T-I
tag
üdv mostanában olvasgatom a fejhallgató topikot, és úgy döntöttem (elcsábultam ), hogy lecserélem a technics rp-f 880-as fejesemet
szóval én is szeretnék rendelni egy 668B-t, remélem megoldható
milyen fontos dolog lenne ezzel kapcsolatban? hova és mikor kell utalni a pénzt? mennyit utaljak? a segítséget előre is köszönöm
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
Blashe
aktív tag
fi:zi'k, elküldtem a pénzt. Csak annyit írj, hogy meérkezett-e.
-
nagyúr
Szerintem thomann-éknál már nem szeretnek engem. A 2. mail amire nem kapok választ legalább egy napja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest