- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ntomka
nagyúr
Itt is felteszem offban a kérdést, mert odaát nem nagyon reagálnak rá. Szóval:
Főleg rock zenéhez kellene nekem egy fejes (abból mindenféle), meg néha egy kis armin van buuren és film (de inkább a rock kategóriában legyen jó). Mivel a superlux rendelős topicon keresztül szerezném be, így nálam is a 668B jött szóba, illetve ez. Alkalmas lenne a fentebbi igényemhez? Nem ragaszkodom ezekhez a márkákhoz és modellekhez, csak ez a HD660 és környéke lenne árkategóriában a plafon.
ツ Headphones on - World off
-
-
őstag
Sziasztok!
Kérdezném hogy hogy alakult a helyzet, R3as rendelés már rendezve? R4es csoport indult? Lehet még csatlakozni? Köszönöm -
Sir Fisher
tag
válasz fi:zi'k #1643 üzenetére
Üdv,
nem akarlak sürgetni, de a ha Febr. 10-én jön a köv szállítmány, nem kéne már megrendelni, hogy biztosan jusson nekünk is? Te vagy ebben otthon, szóval nem akarok okoskodni, csak nem szívesen csúsznék le róla.
Egyébként, ha dombornyomott VISA/MC kártáyval lehet fizetni, akkor ott úgy tudom hogy középárfolyamon van a terhelés.Öt sört mindenkinek!!!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Sir Fisher #1658 üzenetére
Legutóbbi összeírás + azóta jelentkezők alapján, ha jól számoltam már 9-en lennénk, szerintem annyi emberrel el lehetne indítani lassan, ha mindenki fixálja, hogy mit szeretne
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Simid
senior tag
válasz Sir Fisher #1658 üzenetére
Ha jól emlékszem valaki próbálkozott dombornyomottal fizetni és jobban is váltották, de úgy meg valami gond volt és több hétig szívott vele mire rendeződött. A paypallal fizetés, de banki árfolyamon váltás is szóba került mint lehetőség, de ezt sem sikerült megoldni pedig valaki még levelet is írt ez ügyben ha jól emlékszem. Szóval jobb ha inkább a már biztosan működő módszernél maradtok. Ilyen tételeknél fejenként pár száz forint a különbség amit szerintem jobb bevállalni, hogy biztosan zökkenőmentes legyen a dolog.
Azzal egyetértek, hogy jobb minél hamarabb leadni a rendelést, mert úgy tűnik most simán le lehet maradni akkora a kereslet. Csak azért ez elég sűrű hét lesz fi:zi'k-nek, úgyhogy nem irigylem... -
fi:zi'k
nagyúr
Na akkor sorban.
#1652,#1655
Azoktól igencsak jobb lesz, bár tény, hogy nem igazán utcára való. Ha szereted a dübörgő mélyeket, akkor a 681 való neked. Ha ez nem annyira kitétel, akkor a 681B, 668B lehet még jó választás. Ezek mind félnyitott kialakításúak. Ha zárt kell, akkor a 662 lesz a befutó.
A hétvégi fejestalálkozón hallgattam K81-et és K450-et. Utóbbit biztos nem vennem meg 2 forintért sem.#1653
Ha nem kell zárt, akkor 681B vagy 668B. Előbbi kényelmesebb (nekem), utóbbinak jobb a hangzása.#1656
Igen beférsz, te vagy a 10.
Majd egy nevet küldjél kérlek PÜ-ben a beazonosítás miatt.#1657
R4 folyamatban, R3/2 pedig kedden érkezik hozzám. Mit szeretnél már megint?#1658
Én személy szerint maradnék a PP-nál. Shufny fórumtárs egy hónapi szívott vele, mire meglett a csomag. Nekem ez nem hiányzik.
A rendelés leadása csakis tőletek függ.#1659
Igen, pontosítani kellene mindenkinek, és akkor leadhatom a rendelést a héten.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
Bent vagy.
Akkor a kényelem oltárán beáldozod a jobb hangot. Magyarán 668B vagy 681B. Szerintem a 681 széria kényelmesebb, de 668B-nek meg jobb a hangja.#1613
Téged kihagytalak véletlenül, de még éppen beférsz utolsóként a szerdai körbe.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
válasz fi:zi'k #1661 üzenetére
A mély kiemelést a D2-es megoldja számomra megfelelő minőségben. Amúgy igen utcára kéne főleg. Szerintem 668B lesz a választott. Akkor utolsó kérdésem az, hogy mennyit kellene majd neked utalni hozzávetőlegesen? Bocsi, ha valahol írtátok már csak mobilról vagyok többnyire és így nehéz keresni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nagyúr
Nem akarlak lebeszélni, de utcára nem biztos hogy a legjobb választás a 668B. Egyrészt a félnyitott kialakítás miatt ha nem is jelentős, de érezhető a külvilág zaja, főként utcán. Másrészt A két füleden lesz egy ~10-12 cm átmérőjű korong, ami nem hétköznapi látványt nyújt. Harmadrészt mivel "nem hordozható" a fejes, nem tudod kicsire összehajtogatni, így ezzel is számolnod kell.
Ha ezek nem jelentenek gondot, akkor ok.#1666
Ez persze fülmérettől is függ. Nekem nagy füleim vannak, így azon is felfekszik kicsit, de alapvetően letakarja az egész füled (meg a fél fejedet ).[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
R3/2 csoport
A tracking szerint az egyik csomag már biztosan az országban van. Gondolom kissé lassú az adminisztráció és a többi is megérkezett már.
Holnap kiteszem a listát és a pontos helyszínt, hogy ki jöhet átvenni szerda este.
---
R4 csoport
668B:
-Cathfaern
-m@tthew
-stiggy (668B kell?)
-Xaels662:
-trickyy681/B/F:
-Bici 1/1-Zanik (?)
-DemonDani (?)
-Bagira01 (?)
-ntomka (?)
-dave93 (?)[ Szerkesztve ]
-
-
válasz fi:zi'k #1667 üzenetére
Nekem mindennapos látvány az utcán. Közlekedésben dolgozom és elég sokan mászkálnak ilyen nagy fejessel a fejükön(mintha divattá vált volna), de 1-2 évvel ezelőtt tényleg ritka volt mint a fehér holló. Aztán majd kiderül, hogy nálam mennyire válik be, ha nem akkor marad a géphez fejesnek, utcára meg a K420 amint lesz új jack dugója.
Akkor köszönöm, hogy felírtál az R4 -be.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nagyúr
válasz bigmasterg #1671 üzenetére
Ha megnézhetem a K1k-t, akkor személyesen viszem el neked
-
nagyúr
válasz bigmasterg #1673 üzenetére
Persze, hogy belefér.
Azért írd meg PÜ-ben, hogy mégis merre kellene mennem.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
mclaren777
senior tag
válasz MarioAna #1633 üzenetére
A papírzsepi mod nekem sem volt kényelmes eleinte:
Akkor sem ha csak alulra tettem a zsepit és akkor sem ha alulra és fölülre is.
Igaz ekkor már nem ért olyan szinten a fülemhez, mint "alapból", de én is úgy éreztem, hogy oda fekszik föl az egész füles, és oda terhelődik a pánt teljes nyomása, ahol a zsepi van.
Nálam a megoldás az lett, hogy mindkét szivacsot végig kitömtem, alul duplán. Ez szvsz 6 (!) zsepit igényelt, de így már hosszabb távon is egész kényelmesnek mondható. - Jobban eloszlik a nyomás.Még Te is EQ-zol? Akkor csoda ha énis?
Amúgy a DG-ről hajtod?
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Egyébként mitől is kényelmetlen a HD668B?
-
p_adam
addikt
Nyomja a fejet és rideg a gyári párna. Persze a fejpánt előbb utóbb lazul de ha valaki meg akarja gyorsítani a folyamatot akkor csak nagyon óvatosan mert nem olyan merev és eltörhet.
Nekem a Linear 1 gyári pántjával pont fordított a problémám, túl laza. (addig is Linear 2 pánt van rajta és a talin is az volt mert azzal nekem tökéletes), nagyon merev és nehéz összébb nyomni úgyhogy már értem el vele haladást de még össze kell nyomni párszor jó erősen míg jó lesz. Ha a Slux-al csinálnám ezt ugyanezzel az erővel, kötve hisze hogy bírná, talán egy párnát közzé téve érdemes próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Uborkatelep
csendes tag
Sziasztok!
Afelől szeretnék érdeklődni, hogy a HD-662B-t meg lehet-e itt rendelni (mert ahogy a thomann-nál olvasom az az 'item not yet available' felirat kicsit piszkálja a fejemet ).
Előre is kösz![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Uborkatelep #1681 üzenetére
Ezek alapján nem rendelhető, de rákérdezek.
-
MarioAna
senior tag
válasz mclaren777 #1675 üzenetére
6zsepi gyáá .
DG-ről hajtom jajam, az integrált le van tiltva biosból, meg előlapi kivezetésre van rádugva a füles, így még nem probáltam ki az alaplapival (de tapasztalat, hogy K512-vel is DG-n amikor a füleserősítőt bekapcsoltam, érezhető volt a különbség) -
ntomka
nagyúr
Egy 662 mondjuk egy 668-hoz miben más hangot tekintve?
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
A 668 és a 681 ugye circumaural fülesek? Tetszig a gondolat, hogy ilyenen hallgatom a zenét az ágyban, bár egy IEM (UE TF10) mellett nem tudom mennyire van létjogosultsága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest