- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Két hete van meg, szóval nem korai.
Nem érte ütés, tegnap este játszottam vele tökéletes volt, ma reggel elővettem, és kiszúrtam a hibát. Itt pihent a dobozban az asztalon. Egyébként tényleg olyan, mintha egy ponton benyomta volna valami, de nem lehetséges. Gyerek sincs aki hozzá nyúlt volna.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
hito
nagyúr
Bocs, nem tudom miért emlékeztem, hogy neked a kezdetek óta megvan Az ilyen jellegű kijelzőhibákkal általában az a probléma, hogy könnyű ráfogni ütésre, ütődésre és ez menekülőút a gyártónak. Bizonyítani sem lehet, hogy nem érte ott sérülés, mert 10-ből 5x valóban nem marad nyoma. Én már jártam úgy, hogy erre hivatkozott a gyártó (Lenovo) és nem cserélte gariba a panelt, holott 2000%-ig biztos voltam benne, hogy semmiféle sérülés nem érte. Remélhetőleg a Valve-nak nem ilyen lesz a hozzáállása.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
gyugyo79
addikt
válasz sirarcheer #3395 üzenetére
De ha a GE Proton7-37 -el (most ha jól rémlik az az utolsó) megy akkor mi a baj, használd azzal....
Telepíteni én is még valami 7-10-es -el telepítettem azóta raktam át 1x valamikor mert kíváncsi voltam megy e, nem azért mert ez vagy az a jobb (Sokszor leírásokban azért írnak XY verziót valamiből mert akor az volt az aktuális, esetleg akkor tényleg csak az volt jó, de a Decknél havonta is iszonyat sok minden fejlődik, változik). Annyi, hogy nálam megy úgy is, de ha nálad csak GE -sel megy akkor sincs baj.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Shade45 #3406 üzenetére
Idővel hozzászoknék egyszer egy konyhakést ejtettem bele az egyik laptopom kijelzőjébe lett ott egy "pici" panel hiba ahol beleállt
Egyébként a decken is van kijelző védő felrakva, szóval már az is kb kizárja, hogy a dobozában random megsérült volna.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
chemand
aktív tag
van HA-n 1TB-s 2230 ssd
-
sirarcheer
senior tag
válasz gyugyo79 #3404 üzenetére
Az a baj, hogy amikor beléptem a battle.netbe akkor a bejelentkező ablak ugrált. Olyan mintha entert nyomtam volna folyamatosan és alíg bírtam belépni, folyamatosan felhoztam a billentyűzetet, ezért próbáltam volna az Experimentállal, de azzal nem indul sajnos.
Igen a 37-es van most fent.PSN: sirarcheer
-
30z.Samu
félisten
Elindult a Forza Horizon 5 is, bár az Xbox Studios logo után sötét képernyő van úgy egy percig, de utána működik. Nem értem ezt a részét, de lényeg, hogy megy. Valaki próbálgattam mi a jó beállítás? Nem volt most időm nagyon bíbelődni vele, de medium-nál sem volt meg a fix 60 fps. Nem tudom mekkora különbség van a Series X és a PC ultra között, de majd elbíbelődök vele. Igazából ha low grafikán fut, még úgy is jóval szebb, mint a Cloud. Az kissé homályos.
Sic Parvis Magna
-
gyugyo79
addikt
válasz sirarcheer #3409 üzenetére
Én egy ehhez a videóhoz teljesen hasonló szerint csináltam végig (itt Overwatch -t telepítenek de az mindegy pont így kell a Diablot II R.-t is, a vége a videónak már nem is lényeg. ). Azóta be van jelentkezve a battle.net loader és működik tökéletesen. Game módból lehet indítani a loadert abból meg a játékot már.
[ Szerkesztve ]
-
szilasz007
aktív tag
válasz kriszpontaz #3396 üzenetére
Mondjuk azert tegyuk melle azt is, hogy a Valve Euroban gondolkodik, nem pedig a szarra gyengitett magyar forintunkba.
Ha nem igy lenne, akkor lenne forint alapu bolt...Szoval ez lehetett volna nem 40, hanem 35, 30, stb is... az meg azert mar mas...
-
agaron
tag
-
Bazsi1987
őstag
SAMSUNG EVO Plus 256GB MicroSDXC 30 MB/s MB-MC256KA/EU ez a sd kártya jó a deckbe? Ha esetleg van jobb ajánlatotok hozzá szívesen fogadom
-
rachmaninoff
aktív tag
Sziasztok! Ha használtan veszek Decket, lehet bajom a garanciáztatással? Vásárló személyéhez van kötve?
Előre is köszönöm. -
szilasz007
aktív tag
válasz rachmaninoff #3425 üzenetére
Sorozatszám. Semmi gond.
-
MrTwister
őstag
Most már 2–4 hét. Úgy látszik nagyon rámozdult a nép...nekem is viszket a rendelés gombon az ujjam, csak hát 2 darab Deák+pkg. az most nagyon sok, így a rezsi démon árnyékában.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Angelfire
csendes tag
Sziasztok! Felraktam a VLC-t gonoltam kipróbálom, de mikor pendrivról fel akartam rakni egy vudeot (mkv) nem mutatta a pendrivon. Minden más ott van, de azt nem látja. A linux nem látja az mkv-t?
-
-
chemand
aktív tag
válasz hedgehog86 #3424 üzenetére
az általad linkelt áruházukból
-
30z.Samu
félisten
Kicsit próbálgattam este a Forza Horizon 5-öt Windows alatt. 60 közeli képkocka megvan a mérő szerint közepes grafikán is. De valamiért húzza a képet, mész az úton és mintha valami előrébb húzna hirtelen. Nem tudom ezt így jobban elmagyarázni, szóval fájó szívvel de visszavettem 30 képkockára a játékot és úgy megy normálisan. Csak alapvetően én úgy vagyok vele, hogy egy autós játéknak kell a 60fps, mindegy, majd megszokja a szemem. De szerintem közepes grafikán is jól néz ki a játék.
Kérdés: Hogy tudom megoldani, hogy lássam az akku töltöttséget és a fogyasztást? MSI Afterburner-ben a monitoring-nál nem láttam ezeket az opciókat.
Sic Parvis Magna
-
consono
nagyúr
válasz 30z.Samu #3431 üzenetére
Az akku töltöttségi szintet nem tudom, de a CPU és GPU fogyasztást nálam mutatja notebookon. Lehet, hogy nem teljesen támogatott a Deck APU-ja még, azért nem találod?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz 30z.Samu #3433 üzenetére
Biztos, hogy az MSI AB volt? Megnézheted az Adrenaline mit tud mutatni, hátha. Vagy a Windows Xbox Overmax, de nem rémlik, hogy ott lett volna power... Gép meg nincs nálam...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
dzz
aktív tag
Szaisztok!
Megjött a várva várt Deck 64-es verzióban (mindjárt 2, mert nagy a család). 512-es nvme kerül bele amire szeretnék egy Win-t is (nem az enyémre, a lányoméra.) Mi az optimális telepítési eljárás? Gondolok itt a partícionálásra (méret/fájlrendszer), telepítési apróságokra, amiket jobb lenne elsőre helyesen végig vinni. Mi a az ajánlott boot-manager, stb.? Esetleg linkek is jól jönnének, hogy mit honnan érdemes letölteni. A Win-t szeretném kicsit megnyírbálni, hogy kevesbbet (a semmit azt hiszem lehetetlen) „telefonáljon” haza.
Hirtelen ennyi a kérdésem, de jövök még!ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86
-
30z.Samu
félisten
Meg még egy kérdés. Ti mit tapasztaltatok? Windows 10 alatt mennek jobban a játékok vagy 11 alatt?
Sic Parvis Magna
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
gyugyo79
addikt
válasz Bigiboy77 #3445 üzenetére
Pont az utolsó stabil kiadásba került be ennek a lehetősége.
Amikor össze van kötve a kijelzővel.
Steam menü-> beállítások -> Kijelző.
Itt az automatikust ki kell kapcsolni és utána lehet beállítani amit szeretnél.Ami + még nálam, hogy az a kijelző amihez eddig 4k30Hz -ben csatlakozott automatikusan ahhoz most 4k60Hz és 1080p mellett már be tudok állítani 120Hz -ez is (nem mintha akarnék)
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz SyMbioTe #3175 üzenetére
A Windowsos-SD kártyás részre valaki?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- Új Gigabyte Aorus 15 BSF - Intel i7 13700H - 16GB DDR5 - RTX 4070 8Gb - QHD 165Hz - 1TB SSD
- Razer Blade 15 2021 Advanced, I7 11800H, RTX 3070, 32GB, 1TB
- Wenger laptoptáska 17,3"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs