- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz rasotamas #2797 üzenetére
Játék indítás előtt jobb oldalt van egy fogaskerék, és emllette egy kontroller ikon.
Ott tudod állítani a dolgokat.Vagy játék közbe Steam gomb és ott is van a játékvezetők között ilyen sablon.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Sati1984
tag
19-én jött meg a mailem, még aznap ki is fizettem a Decket, de azóta semmilyen további mail, értesítés nem jött. Ez normális?
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
Sati1984
tag
válasz 30z.Samu #2804 üzenetére
Igen, az a mail megjött Nem voltam eléggé pontos a fogalmazásban: a szállítással kapcsolatos infókat hiányolom, nem jött semmi sem a Steamtől erről, sem a GLS-től. Még annyi sem, hogy melyik nap megy a raktárba érte a GLS, pedig ilyesmit vártam volna
Ennek mennyi a normális átfutása? Mintha azt olvastam volna itt több kollégától, hogy másfél hét múlva már megkapták a fizetéstől számítva a Deckjüket, de így, hogy még a raktárat se hagyta el a cucc... vannak kétségeim
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
zombiex
tag
válasz sirarcheer #2799 üzenetére
Eeees nem lett csillogosabb, mint az eredeti? (volt itt anno valaki, aki le is szedte a matt foliat, mert annyit rontott rajta)
Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7
-
30z.Samu
félisten
válasz kriszpontaz #2805 üzenetére
Vagy megkérdezném valamelyik szolgáltatót, hogy Steam pontot elfogad-e.
Sic Parvis Magna
-
zombiex
tag
válasz Sati1984 #2806 üzenetére
Ne aggodj(atok), szerintem meg ma megkapjatok a GLS csomagkovetest, ez alapbol csuszik par napot. A Steam -> Fiok reszletei -> Vasarlaselozmeny megnezese -> decknel a Szallitasi reszletek. Ott az allapot valtozni fog es lesz csomagkovetos link.
Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7
-
slima
tag
Tegnap megvettem a Death Stranding Director's Cut-ot pár Team Fortress2-es cucc eladásának a bevételéből, de végül refund lett belóle, pedig jól indult a dolog.
Medium beállításokon szépen, stabil 40 FPS-en működött, a prológus végéig. Az Elden Ringhez képest jobban tekerte a ventit, az még nem is lett volna gond, de a prológust követő töltőképernyő után folyamatosan becrashelt/kilépett.
Experimental és GE proton verziók sem segítettek, csak az, ha levettem low-ra a beállításokat.
Így már nem volt crash, viszont így is tekerte a ventit, és valahogy elment tőle a kedvem. Majd talán pár év múlva visszatérek hozzá, mert addig amíg működött szépen, addig tetszett. Jó a zene, és fa**za a hangulat.nem a szemem Zoomol, hanem én megyek a falnak........
-
Bazsi1987
őstag
Mw2 támogatott lesz vajon hogy érkezik steamre, vagy a csaló védelem miatt felejtős? Ja a dota 2 milyen decken?
[ Szerkesztve ]
-
Szati20
csendes tag
Sziasztok, a napokban érkezik hozzám is a cucc, úgyhogy most próbálok előre dolgozni és minden tudást összeszedni.
Amiben viszont a tanácsotokat kérném, az a PC-ről SD kártyára másolás. Sok tutorial videót és leírást láttam és a legtöbben a SMB, SSH megosztásokra esküsznek, de ott is kérdéses, hogy közvetlen a kártyára mehet-e az átvitel. Mivel 64 gigás verzió érkezik, így nem megoldás a későbi áthelyezés.
Van valaki, aki mókolt ezzel és van tuti megoldása esetleg egy követhető leírás, amit csekkolhatnék?Ha már volt erről szó, akkor sorry, próbáltam visszakeresni a fórumon, de nem találtam eről infót. Köszi szépen.
-
30z.Samu
félisten
Nekem már jött a mail. hogy előkészítik a gépet a szállításra, a TrackID még nem aktív, gondolom miután a GLS-től is jött a levél.
Sic Parvis Magna
-
MODERÁTOR
Ez a Powerbank jó a sd-hez ugye jól értem?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
kriszpontaz
veterán
Na csak beszélni kellett róla, lassan javítják is a hibát:
Note: This update is for the Steam Deck Beta and Preview channels, and includes new features that are still being tested. You can opt into this in Settings > System > Steam Update Channel.
General
• Improved the responsiveness of On-Screen Keyboard
• Fixed missing keystrokes when touch typing on the On-Screen Keyboard in desktop mode
• Fixed the in-game On-Screen Keyboard text entry dialog sometimes having buttons cut off
Steam Input
• Fixed issue where command settings would not save
• Fixed an issue where Mouse Edge Spin would be more sensitive on the left-side of the trackpad than the right
Remote Play
• Fixed crashing issue when streaming from one Steam Deck to another -
csendes tag
válasz Sati1984 #2803 üzenetére
Nekem 15-én jött a mail, aznap fizettem.
Steamen köszönték a vásárlást, rahedli steampont jóváírva.
Utána 20-án jött GLS-től a levél, hogy "TERVEZETT KÉZBESÍTÉS:2022. 09. 21.(Amennyiben partnerünk ma feladja a csomago(ka)t)"
Azóta semmi emil vagy értesítés.
Steamen tracking linket kaptam, amire kattintva azt látom, hogy:
21/09/2022 21:26 The parcel has left the parcel center. Germany Neuenstein
21/09/2022 21:20 The parcel has reached the parcel center. Germany Neuenstein
20/09/2022 18:54 The parcel has left the parcel center. Netherlands
20/09/2022 18:54 The parcel was handed over to GLS. NetherlandsI have a baaad feeling about this. - Asszem ebből leghamarabb csak hétfőn lesz gőzfedélzet.
-
Ármester
-
warfernom
tag
Az is lehet hogy a net miatt. Nekem pl. FORZA HORIZON 5 ha nem 2.4 neten használom akkor ki dob azonnal.
De érdekesség képen próbáltam itt bent a cégnél használni egy TPLINK net megosztót telefonon tökéletesen megy de a steam deck valamiért nem kedveli pl FH5 le is dob hiába van nem meg minden valamiért le dobja. Otthon meg rendes wi-fin nincs probléma.Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ahh igen, az EA kihozott egy új anti-cheat megoldást... Itt egy friss videó a témában: [link]
Szal jah, aki most ilyennel szeretne játszani a decken, annak csak a windows marad. Az EA-től nem számítok rá, hogy akár csak a kisujjukat megmozdítsák a deck irányába.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI Matebook D15 Ryzen7-3700/8GB/512GB
- ÚJ, BONTATLAN, Midnight Black MacBook Air 2024 15" M3 CHIP 8/10 / 8GB RAM / 256GB SSD
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest