- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zombiex
tag
válasz Vertigo18 #2899 üzenetére
Pont a Witcher 3 miatt folytam bele ebbe. Annyira kicsi a feliratozas, hogy kb olvashatatlan kar tavolsagbol. A jatekban nem lehet feljebb huzni, de van hozza egy kulso mod, ami nagyobbra varazsolja.. csak azt vhogy fel is kellene tudnom rakni
Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7
-
Vertigo18
addikt
válasz zombiex #2905 üzenetére
Áhh, akkor én is kénytelen leszek majd belefolyni...
Kiváncsi lennék, vajon egy Ark mennyire játszható vele, mennyire lehet célozni, vagy irányítani egy Argentavist, Wyvernt... Rengeteget tolom vele PC-n, jó lenne kicsit konzolon is. Ráadásul ott van a Deckre ajánlottak között...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Vertigo18 #2910 üzenetére
Megmondom őszintén, fogalmam sem volt, hogy itt prohardveren is van topicja az Arknak. Most rákerestem, és tényleg van.
(Még SG fórumon követtem régebben, ott eléggé pörgött a topic, de ahogy látom, most már ott is eléggé leült.)
Csak az alap pályán toltam, dlc-kkel és modokkal nem is próbálkoztam, meg pár órát multiztam szerveren is, de nem vagyok még annyira pro benne. Ha megjön a dokkoló, felrakom a játékot, és beszámolok róla, hogy milyen. Aztán majd kipróbálhatjuk multiban is, ha gondolod. Neked megvan már a deck, vagy még vársz rá?De hogy ne legyek teljesen off:
#2908 30z.Samu: Nekem a legalapabb upc/vodafone net van, ez wifin kb 8-9MB/s letöltési sebességet jelent legjobb esetben. Eddig max 30-35GB-os játékokat tettem fel deckre, azért ott is volt némi idő, míg letöltött. -
Vertigo18
addikt
válasz Vesporigo #2913 üzenetére
Melóban vagyok, itt van nálam most is. Pár napja kaptam meg, lassan elkezdem majd tanulni.
Valamelyik nap valaki írt ide a Mad Max-szel kapcsolatban. Én tegnap Wifin felraktam a dekkre, ma itt, melóban indítanám, erre kér internetet... Hogy a rosseb enné meg! Ilyen van?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
warfernom
tag
Kis információ azoknak akik Forza Horizon 5 játszana egy ugyan ilyen TPlink [link] használna annak nem fog működni.
Valamiert forza mindig ki crashel de viszont Nomansky-nal tudok multiplayerben játszani viszont ha sima netre csatlakozom és úgy indítom a FH5 akkor elindul de ha váltok tplink-re akkor ki crashel azonnal. Pedig minden adott neki de úgy tűnik a FH kényes játék.Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
-
30z.Samu
félisten
Jó reggelt!
Hát...nem frissült a tracking, most vagy beragadt vagy hétvégén tényleg nem volt mozgás. Az utolsó infó az volt, hogy elhagyta a német depót.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
tag
Sajna látom már igen, na se baj most már ennyi idő után belefér ez a pár nap, addig bújom tovább mit lehet mókolni
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz."
-
Stief83
csendes tag
Sziasztok,
Kicsit tudakozni szeretnék tőletek, hogy get my deck mennyire pontos, mi a tapasztalat?
95% állok. 64gb alapot rendeltem jul 18-án.
Köszi az infót előre is
Üdv Stief -
30z.Samu
félisten
Lassan 10 óra és semmi, szerintem én ezt mára elengedem, majd csak holnap jön. Bár vannak még csodák...
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz sirarcheer #2945 üzenetére
Igen, ebből már holnap lesz. Na nem baj, úgy is szabadnapos leszek, több időm lesz foglalkozni vele.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
chemand
aktív tag
-
senior tag
válasz 30z.Samu #2947 üzenetére
Jó neked, nekem még mindig azt írja, hogy elhagyta Németországot (Mondjuk én 20.-án fizettem ki, de ahogy olvasgattam ez mindegy) Meg ha jól emlékszem, én még kicsit előbb is foglaltam le mint te. Mindegy, héten megkapjuk az a lényeg
#2948 chemand: Én 20.-án fizettem és 22.-én már jött a GLS-től az email (este 11-kor) , hogy csomagom van.
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz 30z.Samu #2918 üzenetére
ac max 867es van benne, cpu nem limitált szal ahogy jön ha közel van és van neted is 5-600 mbtetl is jöhet, nekem minap 40-60 MB körül jött vmi játék, szal nem wifi lesz a leggyengébb láncszem
kár hogy forrasztott...lenne axes kártyám is szabadon....[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI Matebook D15 Ryzen7-3700/8GB/512GB
- ÚJ, BONTATLAN, Midnight Black MacBook Air 2024 15" M3 CHIP 8/10 / 8GB RAM / 256GB SSD
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest