- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aakisan
senior tag
Lenne egy felesleges Final Fantasy XIV: A Realm Reborn kulcsom,bárki elviheti.A Square Enix oldalán kell regisztrálni.[link]
R4WE LP4X FJVW BQ23 F3PH
-
Anonymus23
veterán
A Steam játékok között meg szeretném nézni, hogy milyen kóddal regisztráltam be egy játékot (konkrétan Far Cry 2), hátha bevenné az Uplay accom (a többi FC oda van regisztrálva).
Lehetséges ezt valahogy visszanyerni?;) - The Power of the Light Side
-
zseko
veterán
válasz Anonymus23 #85111 üzenetére
Persze, ott van felsorolva jobb oldalt a Hivatkozásoknál a DLC alatt.
HR24.hu
-
libamajas
tag
Visszavontam egy csereajánlatot és most nem enged cserélni. Mennyit kell várnom hogy újra cserélhessek?
[ Szerkesztve ]
-
Ferenc87
csendes újonc
Sziasztok!
Nagyon új vagyok még ebben a steam témában, egy héttel ezelőtt még azt sem tudtam hogy mi ez.
Most regisztráltam, telepítettem a steam programot de a belépésnél már problémák vannak.
Ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek, akár egy útmutató link vagy oldal formában.
Ez a hibaüzenet ugrik fel: " Nehézségek léptek fel a steam szerverhez való csatlakozáskor."
Tudni kell hogy wifin keresztül kapcsolódok a nethez. Esetleg milyen hálózati beállítás szükséges a sikerhez? -
Arcképgyáros
Ma adja a sales kártyákat utoljára?
-
lm83
őstag
Na hát megint jól megszívtam ezt a kitűzőt...
Piac kizárva, mert nem vettem 30 nappal ezelőtt semmit...
Csere kizárva mert nem használtam a mobil hitelesítőt egy héttel ezelőtt...
Van vagy 20 kártyám még azt megb******m...
Ehhez gratulálok nekik.... -
Agyzuzo
addikt
Hmm, az 0,05-ös tiszta bevétel átlagban, ami 1 EUR bukó. Aludni se tudnék.
A summer sale végén elfelejtettem 35 kártyámat eladni és eltűntek, azóta is azokon kesergek, kijött volna belőle legalább 1,5 DLC.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
csaba951
veterán
Steam Holiday Sale 2015
Én ezeket vettem meg. Főleg saját célra, de van benne néhány barátoknak történt beszerzés is.
Ether One Deluxe Edition;-80%;5,59 EUR
FSX: Steam Edition - Arctic Rescue Add-On;-55%;7,64 EUR
FSX: Steam Edition - FTX Trees HD Add-On;-55%;5,84 EUR
FSX: Steam Edition - REX Texture Direct 4 Add-On;-55%;10,34 EUR
Gabriel Knight - Sins of the Fathers;-75%;4,99 EUR
Gravity Error;-70%;1,49 EUR
HER STORY;-40%;3,59 EUR
In Between - Deluxe;-75%;3,74 EUR
Khet 2.0 - Beamsplitter;-50%;0,99 EUR
Leviathan: The Last Day of the Decade;-75%;3,74 EUR
Morningstar;-75%;2,49 EUR
Pinball Arcade: Season Three Pro Pack;-50%;18,49 EUR
Pinball FX2 - Balls of Glory Pinball;-50%;4,99 EUR
POSTAL 2: Paradise Lost;-75%;1,49 EUR
Ryse: Son of Rome;-67%;6,79 EUR
Smooth Operators Full Game;-67%;0,98 EUR
Teslagrad;-80%;1,99 EUR
The Talos Principle - Serious DLC;-75%;0,74 EUR
TRI: Of Friendship and Madness – Deluxe Edition;-66%;6,11 EUR
World of Guns. 4 Cars Pack;-60%;5,99 EUR
World of Guns. Lifetime Access: Skeletons;-50%;1,99 EURÖsszesen: 100,00 EUR
Ez úton is szeretném megköszönni a sok CS:GO játékosnak, hogy támogattak a Marketen, és lehetővé tették a fenti játékok megvásárlását!
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #85129 üzenetére
Nem látom a BRL és RUB fizetőeszközzel vásárolt tételeket.
A Her Story viszont nagyon jó az erre fogékonyaknak, csak ajánlani tudom. A Gabriel Knightot pedig én is megvettem.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Riccsiz_h
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel van még 1 kiadó hely egy Robot Roller-Derby Disco Dodgeball 4-packbe (~600Ft/fő) az írjon egy privátot
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
tomsolo
addikt
válasz Csapoati #85132 üzenetére
> Nem látom a BRL és RUB fizetőeszközzel vásárolt tételeket
Mert akkor szétesne a topik.
Gabriel Knight -ot én is behúztam, a steamen pedig nem sok mindent vettem.
3 Jan, 2016 AKIBA'S TRIP: Undead & Undressed Steam Store
29 Dec, 2015 Fable Anniversary Steam Store
29 Dec, 2015 Fable Anniversary - Heroes and Villains Content Pack Steam Store
29 Dec, 2015 Fable Anniversary - Scythe Content Pack Steam Store
25 Dec, 2015 Grim Fandango Remastered - Soundtrack Edition Steam Store
25 Dec, 2015 Gabriel Knight - Sins of the Fathers Steam Store
25 Dec, 2015 Drawn: The Painted Tower Steam Store
25 Dec, 2015 Bionic Commando Steam Store
25 Dec, 2015 Critter Crunch Steam Store
25 Dec, 2015 Autocraft on Steam Steam StoreUplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Arkennys
addikt
válasz tomsolo #85137 üzenetére
egyikőtök listáján sem látok olyat amivel játszanék és ez vicces Kivéve a fablet, de azon túlvagyok jó rég sajnos. Én nem vettem semmit sale alatt most, egy ellenállhatatlan ajánlatot sem láttam. Viszont egy ismerősnek megmutattam mi is ez a steam, szóval ő tiszta lappal kezdett, a sale a kedvét is meghozta, na ő bevásárolt ezt-azt
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Ferenc87
csendes újonc
válasz laceszgamer #85122 üzenetére
akkor már elég sokáig tart a karbantartás... nektek működik?
( ugye azzal a felhasználó fiókkal kell belépni a programba mint amivel az online felületre és nem kell új fiókot létrehozni? )
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Arkennys #85138 üzenetére
>egyikőtök listáján sem látok olyat amivel játszanék és ez vicces
Sale alatt lett meg az 1000. beaktivált játékom. Meg az Inventory-ban van 20 oldalnyi gift-em! Szóval már rengeteg más játék megvan korábbról, ezért nem túl izgalmasak a S/H Sale-es vásárlásaim.
#85132 Csapoati
Gondolkoztam egy mexikói Dragon Age: Inquisition - Game of the Year Edition-on (Origin), de aztán elgondolkoztam rajta, hogy még mindig nem játszottam az évek óta meglévő Mass Effect N7 Digital Deluxe Edition-nal és végül nem vettem meg. -
Arkennys
addikt
válasz csaba951 #85140 üzenetére
Van aki így van vele, nekem már annyira nincs is játék perpill ami kell, vagy csak nem tudok róla, egyre megy. Mókusösztönt legyűrtem, keretem se lenne rá, intergalaktikus trader sem vagyok, így ennyi kb. Szegény ember vízzel főz, mint tudjuk (plusz én ilyen innen-onnan külföldről előkapart dolgokba sem megyek bele, régiózáras szigorodás előtt ruszkiktól szedtem be csomó mindent, de ennyi)
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #85140 üzenetére
Sajnos én is így vagyok a Mass Effecttel, de azért a mexikói haver behúzta nekem a sima Dragon Age Inquisitiont. A DLC-k közül egyedül a Jaws of Hakkon jó, én ezt olvastam.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tomsolo
addikt
válasz Arkennys #85138 üzenetére
Hát én most csak azt raktam be amit steamen is vettem, de a sale időszaka alatt kb 40 tételt húztam be mindenfele, viszonyításképpen ez a teljes decemberben 150-et, novembert 1től számítva meg 400-at és akkor ebben már benne vannak a bundlik, meg programok is.
Mondjuk nem csak magamnak vásároltam én se, de elég erős év volt ez,ahhoz képes hogy első évben nagy nehezen értem el a 450-at.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Csapoati
nagyúr
válasz micafighter #85144 üzenetére
Igen, de addig nincs értelme megvennem, amíg az alapot el se kezdtem. Mert hogy utána már sehova nem lehet visszamenni, ha elkezded azt a dlc-t.
-
warcat
veterán
Kíváncsi leszek,elkelnek-e a sale-s kártyák 0.07ért.
Hatalmas a volumen,ezért (ha nehezen is) de 2-án 16:00-17:00 között,tegnap már 18:00 után sorrakerültek az előző este berakott kártyáim.Napi 27 darabbal azért nem rossz,kaptam ingyen játékot,mint régen a szenezésnélEA: It's in the crate!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Nálunk romániában mikor megemelték az áfa-t 19-ről 24 %-ra , a steamen az árak is emelkedtek. Nagyjából akkor kezdtek megjelenni a 60€-s AAA játékok. Idén januártól csökkentették az áfa-t , most 20%. Kiváncsi vagyok , meg fog látszani a digitális termékek árain ? Ha tippelhetek , szerintem nem.
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
nonsen5e
addikt
válasz Bluerainbow #85148 üzenetére
Elengedik azt a 4%-ot az árból, de kompenzálás képpen az USD-EUR 1:1 átváltás helyett USD-GBP 1:1 átváltást fognak alkalmazni.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
wjbhbdux
veterán
na én megcsináltam az újévi nagytakarítást a nemrég bevezetett játék végleges törlése funcióval, 440-ről 320-ra csökkent a játékok száma a fiókomon, és találtam 3-4 olyat is amiről azt se tudtam hogy ott van de érdemes lehet ránézni
a töröltek között egy se volt amiért a steamen fizettem, 2 több játékot tartalmazó bundle volt a többi free shita módszerem az volt hogy először Steamben egy szemét taget kapott az összes játék amire nincs szükségem vagy ismeretlen, aztán a SteamDBn kilistáztam mindent a fiókon, sorbarendeztem az értékelések alapján és elkezdtem törölni a legócskábbakat, a végén pedig elégedetten görgettem végig a teljes listámat hogy milyen jó kis játékaim vannak amiket mind szeretek
[ Szerkesztve ]
/s
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest