- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Megkérdezem itt is ha nem gond.
Tuti hogy a Life is Strang-et tudom Steam-re regelni ha megveszem a dobozosat?
(#85553) wjbhbdux
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
A Metal Gear Solid 5 vajon Steam-es lehet?
-
nonsen5e
addikt
válasz wjbhbdux #85553 üzenetére
A szabályt erősíti kivétel az FFXIV.
Steamen is fent van, de az embernek PC fronton választania kell, hogy ha a Steamen veszi meg az alapjátékot, akkor a kiegeket is csak onnan szerezheti meg, ha meg Square store vagy dobozos, akkor meg csak onnan.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nos, lejárt az embargó, jönnek az első élmények a Homeworld: Deserts of Kharak-ról. Állítólag az utóbbi idők egyik legjobb RTS-e lett.
Live-Die-Respawn
-
B4l!nt
aktív tag
Sziasztok. Egy gyors kerdésem lenne, elnézést ha már volt róla szó.
Lehet ellenőrizni egy cd kulcsot, hogy már felhasználták-e úgy, hogy ne aktiválódjon? -
FLATRONW
őstag
A greenmangaming.com oldal mennyire megbízható? A vásárlás után kulcsot kapok?
-
[Prolixus]
addikt
válasz FLATRONW #85569 üzenetére
Bár mostanában volt egy balhé velük kapcsolatban, legtöbb játéknál amit árunlak "hivatalos" disztribútorként teszik mindezt. Szóval megbízható.
És persze, kulcsot kapsz, de ezt elvileg minden játék ottani adatlapján fel is tűntetik.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
FLATRONW
őstag
válasz [Prolixus] #85570 üzenetére
Kösz.
Pont azt olvastam, hogy az Ubisoft-tal és az Activison-nel nem állnak hivatalos kapcsolatban, így ezek a kulcsok nem biztos, hogy érvényesek is.
A Square Enixel milyen a kapcsolatuk, ez valahol fel van tüntetve? Azért kérdem, mert a Tomb Raider érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz FLATRONW #85569 üzenetére
Minden játék oldalán ott van a Source, vagyis a kulcs forrása jobb oldalt, ahol a játék kiadója vagy fejlesztője van az teljesen legál közvetlen kulcs tőlük, ahol "Authorised Distributor" ott egy másik bolton át szerezték be, de ilyenekre se volt még panasz náluk.
/s
-
Plebi
senior tag
válasz FLATRONW #85571 üzenetére
Rise of Tomb Raider érdekel, ha igen, miért nem veszed meg hazai boltban dobozosan? 12 be azoknál is belefér és dobozos, ha jól tudom steambe regisztrálható.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
TBT
addikt
Igen, Steam-es lesz a dobozos kiadás a Cenega (hazai kiadó) szerint is. Amúgy a Konzolvilágnak van egy tök jó előrendelői akciója.
Rise of the Tomb Raider (PC) + Tomb Raider 2013 (PC) + Sparrowhawk DLC + Ingyenes szállítás = 11999 Ft
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TiberiusX
tag
Sziasztok!
Ma megakartam venni a DayZ-t de a Fizetés gombra nyomva ezt adta ki nekem:
A vásárlás nem fejeződött be.
A fizetés feldolgozója engedélyezési hibát jelzett. Válassz más fizetési módot.PayPal-al már fizettem elötte máskor, de most nem engedi.
Az összeg bőven meg van rajta.Ilyenkor mi van?
Előre is köszi!
Üdv.
-
SKyle
tag
Sziasztok,
Bocsánat, ha volt már!
Adott egy dual-boot-os rendszer:
1. Win 8.1 Pro
2. Win 10 ProA Win 8.1 alatt van egy ilyen meghajtókiosztás:
C: (Win81Pro) - Steam kliens az alapértelmezett mappában, de nincs játék a C:-re telepítve.
C: Dokumentumok - Játék mentések, INI file-ok, egyéb játék file-ok.
D: (Data) - SteamLibrary, összes game ide lett letöltve/telepítve Win 8.1 alól, mind fut.
F: (Win10Pro) - Nincs jelentősége.A Win 10 alatt van egy ilyen meghajtókiosztás:
C: (Win10Pro) - Nincs Steam kliens, de ide szeretném.
D: (Data) - ez a Win 8-ban is létező D: meghajtó.
F: (Win81Pro) - Nincs jelentősége.Mit kell tegyek Win 10-ben a Steam kliens C:-re telepítése után, hogy ne kelljen a Win 8 alatt már egyszer letöltött / feltelepített játékokat még egyszer letölteni / telepíteni illetve, hogy a meglévő mentéseimet / beállításaimat használhassam?
Köszi előre is!
They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
-
addikt
Szerintem semmi különös dolgod nincs. Másold át a Steamedet a 8.1-ről a 10-re ahová szeretnéd (hogy vigye az összes beállítást meg könyvtárat meg cachet meg mindent) és ott indítsd el. Ha a játékos mappa mindkét oprendszer alól ugyanott ugyanolyan névvel látszik, akkor a Steam észre se fogja venni hogy más oprendszer van alatta. Illetve maximum annyit hogy első indításnál kicsit szüttyög amíg rendbeteszi magát meg a registryt 10 alatt, de ennyi.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nagyúr
Fogod a Windows 8.1 Program Files mappából átmásolod az egész Steam mappát a Windows 10 ugyanazon helyére, mindenestül ahogy van.
Letöltöd a steam oldaláról a kliens telepítőt és feltepíted ugyanoda Windows 10-ben.
Ez szépen rendbeteszi a dolgokat, kipuculja amit kell és létrehozza a registry bejegyzéseket is.Onnantól minden játék ugyanúgy ugyanott elérhető lesz mint eddigis.
Persze az "első futtatás" processz le fog menni minden játéknál, de az nem vészes (meg egyébként is szükséges, hátha nincs valami telepítve 10 alatt, ami kell a játéknak).[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
SKyle
tag
válasz genndy #85586 üzenetére
Edit:
Köszi genndy és NetTom!
Ok genndy, de csak este tudom kipróbálni, még munkahelyen vagyok."Másold be a Steamedet 8.1-ről 10-re" alatt a Program Files\Steam mappát érted? Nem kellene inkább telepíteni? Csak a kliens frissítések miatt gondolom...
Edit: NetTom válaszolt míg ezt bepötyögtem.Az jutott még eszembe, hogy nem kellene a Win 8 Dokumentumok mappából az összes game saját mappáját a Win 10 alá bemásolni?
Meg nem kell, hogy ugyanaz legyen a felhasználónév mindkét oprendszeren? Mert a path Dokumentumok mappához valami ilyesmi: C:\users\username\Documents[ Szerkesztve ]
They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
-
-
nagyúr
-
-
csaba951
veterán
Mostantól minden egyes Market műveletet külön jóvá kell hagyni, egyenként!
#85593 Ferenc87
Próbáld meg így indítani!
Steam.exe -tcp -
bul07
nagyúr
válasz csaba951 #85594 üzenetére
Ezt hogy érted?
Most kiraktam egy hátteret de úgy ment mint eddig( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest