- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Arkennys #84651 üzenetére
A legnagyobb Steam kocka akinek nincs más dolga egész nap mint kitűzőket craftolni.
Amúgy én is tegnap tudtam megEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kissj83
tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hogy mit jelent a következő üzenet Steam-en?
"Hiba történt a (z) Dota 2 frissítése közben (a tartalom még titkosítva van) "Már 2 éve nem játszottam és gondoltam belépek megint. Steam simán frissült, abba be tudok lépni, de a Dotát nem tudom frissíteni, csak ezt a hibaüzenetet kapom.
(Semmi más játékom nincs Steamen) -
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #84652 üzenetére
Ennek tényleg nincs más dolga mint kitűzőket craftolni. Tegnap 77x szinten volt.. Most mikor linkelték 791en..most ráfrissítettem és már 794...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
[Prolixus]
addikt
válasz Sirandrish #84656 üzenetére
Hát ha ez örömet okoz neki, miért ne csinálná?
Mondjuk a market mérlegére kíváncsi lennék...
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Arkennys
addikt
válasz Sirandrish #84652 üzenetére
Akkor épp az a fura kb ha az ember kártyáit nem ő veszi meg az ipari craftoláshoz lol. Akkor ma is tanultam valamit, lövésem nem volt róla, de mondom megkérdezem, legyen minek örülni nekem is
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Sirandrish
legenda
válasz [Prolixus] #84657 üzenetére
Nem mondtam hogy ne csinálja
Arkennys Amikor linkelték akkor 382x. szinten volt a karácsonyi kitűzője...most 403x
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
htc07
addikt
válasz [Prolixus] #84657 üzenetére
uh ebbe ne menjünk bele, volt elég flame a topikban tegnap délután erről.
-
Arkennys
addikt
válasz Sirandrish #84659 üzenetére
ha van erre agilitása és pénze, hajrá pörgesse hatezerig
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
csaba951
veterán
válasz kissj83 #84661 üzenetére
Hmmmmmmmmmmmm! Akkor viszont marad az, hogy a Dota2-t uninstallált a Steam kliensből. Utána Steam kliensből kilépsz, majd vissza, és letöltöd újra a Dota2-t.
Nem kellene, hogy gondot okozzon, de lehet, hogy belezavarodik a frissítésbe a Steam kliens. Ennyi idő után túl sok mindent kellene frissítenie, és ez valamiért nem megy neki.
-
-
bul07
nagyúr
válasz Csapoati #84637 üzenetére
15:03-kor el is ment a maradék kártya
Jöhet este a következő adag( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #84670 üzenetére
Képen látható 0,06 a tiszta haszon 0,08 mentek el
Az első nap volt a jó amikkor tisztán hoztak 0,11-et
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #84670 üzenetére
0,08 meg 0,1 azért nem olyan óriási különbség. Az első nap után esett nagyot csak. De ez így megy már pár sale óta. Hol van mondjuk a két évvel ezelőtti, ahol az első pár napban 0,5-0,6-okért mentek a kártyák.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
bul07
nagyúr
válasz Csapoati #84672 üzenetére
Na ilyet se láttam még hogy két hozzászólás ugyanabban a másodperceben keletkezzen
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Redneck
nagyúr
Még egy dolgot kérdeznék és abbahagyom. Steam PayPal Gifteket bárki vehet PayPalon keresztül és küldheti a pénzt a Steam fiókomra?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
őstag
-
BigBlue69
őstag
698 tárgyat kínáltál már fel idén. Mielőtt 200 darabnál több tárgyat kínálhatnál fel egy naptári évben, be kell kérnünk tőled bizonyos információkat. Ez a vásárlást nem befolyásolja. Kérjük kattints ide a szükséges információk megadásához. Erről a követelményről itt tudhatsz meg többet: GyIK.
Értem én.. Töltöttem is ki már.. De most miért dobja ki megint? És amikor a kattints ide részre kattintok ügyesen behozza az account információt.. ahol annyit ír h töltöttem már ki és nem módosithatom.. Most akkor wat?
Böngészőből meg már nem akar tőlem semmit..
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
macy
addikt
Tegnap kaptam 3 kártyát, ma megint 3-at, de csak 4 van a raktáramban. Az hogy lehet?
-
Skilly
aktív tag
Akkor most ez az idle master nevu program teljesen megbizhato? Csak mert nem szeretnem azokat a jatekokat feltelepiteni a gepre amibol eshet meg kartya es nem akarom futtatni mikozben a talcara teszem... Olvastam, hogy itt is tobben hasznaltak/jak. Senkinek nem volt meg vele semmi problema? Tiltas/Raktar kifosztas/Fiok lopas?
Valaszokat elore is koszi!
olly: Tehat erdemes egy jatekot futtatni? Nekem ugy is jo, de mennyi ido mire kijon az a par kartya?
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
olly
aktív tag
Nekem is csinál furcsaságokat. rá vettem magam, hogy kinyerjem a napi 3 kártyát erre nem is azt mutatta a raktárban mint ami kiírt h kaptam fent kiírta h "sending a message" kártya de lent mystery 6 volt
(#84686) Skilly: Én használtam régen semmi problémám nem akadt. csak azt vettem észre mikor futtattam vagy 4-5-6 játékot egyszerre akkor nem igen akarta adni...
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
-
Csapoati
nagyúr
válasz laceszgamer #84688 üzenetére
Esik az kettőnél is, csak sokkal hektikusabban. 3-nál már viszont tényleg nem igazán jönnek a kártyák.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Nova96
őstag
Sziasztok remélem nem kérdezek hülyeséget, ha igen bocsánat.
Csináltam egy steam fiókot megvettem a portal 2-t , de nem tudok barátokat felvenni, hogyan lehetne megoldani?
-
veterán
Lehet hülyének néztek most, meg tudjuk hogy cache hiba volt, de akkor ha PP felől visszavontam a "breach" napján a Steamet akkor tuti nem lehet gond? Mondjuk pont aznap délután vettem egy Sniper Elite 3-at... Köszönöm!
Üdv. Mr. Tinfoil Hat
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Neil Watts #84693 üzenetére
Kizártnak tartom, még egy ilyen esetről sem hallottunk azóta, pedig tuti nagy botrány lenne belőle.
Azért a tinfoil hatet ne vedd még le.
Nova96: 5 USD értékben kell vásárolnod, azután tudsz csak barátkozni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
'Ha megveszem a Civilization V Complete Edition-t, akkor az library-mban található Civilization V helyett kapok majd giftet, vagy akármit? Vagy gyakorlatilag ilyen módon egy alapjáték elveszik nálam és gaben accountján pedig megjelenik?'
Ha már egyszer beszéltünk ellenpédáról, most gondoltam beírom, itt van egy olyan eset , amikor kapsz mégegyet a meglévő példányod mellé :
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Lehet már millióan megkérdezték de nem szeretnék 8000hszt átolvasni.
Lanpartizni szeretnénk vettünk 4db Left 4 Dead 2 játékot 2 gépen le van már töltve a másik 2 gépre nem lehetne valahogy átmásolni a játékot hogy ne keljen letölteni? Steamapps mappát átmásolom az úgy jó? 4db Steam acc van mindegyikbe csak ez az egy játék van megvéve.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv SRicsi
-
válasz DrTechnoid #84695 üzenetére
Mondjuk van kb 10 játék, aminél kapsz extra példányt, az meg elenyésző.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest