- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz csaba951 #85596 üzenetére
Á értem
Meg is néztem mert nekem is van olyan fiókom
És igen én is ezt látom
Erre az oldalra visz a link , aki perfekt angolból átfutná és tömören összegeznéAmúgy én most önként dalolva kapcsoltam be Origin-ba is a telefonos hitelesítést, mert egy ismerősöm fiókját most tulajdonították el
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Csapoati
nagyúr
Itt van egy nagyon fontos dolog:
Not all Market listings will require confirmation, most listings under $3.00 USD can be posted immediately.
Tehát nem az összes listázásnál fog autentikációt kérni, 3 dollár alatt nem túl valószínű, hogy fog. csaba951 ezek szerint beleszaladt egybe, lehet hogy a CS-s fegyvereknél kell. A kártyáknál nem hiszem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
htc07
addikt
Azt nem értem, ha már ennyire agyon van biztosítva minden, akkor az egy hetes market ban-t miért nem törlik el a francba?
-
csaba951
veterán
How do I opt out?
To ensure that you are in control of items moving out of your account, trades and Market listings must be confirmed. There is no longer a way to opt out.
Tisztára mint a maffia/Szovjetunió/Európai Unió! Ha egyszer beléptél, többé nem léphetsz ki!
Update:
Csak 3 USD-nél kisebb eladásaim vannak. Egyelőre működik a megerősítés nélkül is, de aggódom! -
Robokutya
senior tag
Srácok kezdek ideges lenni
Beállítottam a fiókomra a telefonos védelmet.
Minden tökéletesnek tűnt.
De most valami miatt egyáltalán nem találja se a telefon se a steam a fiókomat
Lehet hogy levédette magát a rendszerben?
Mail cím alapján megtalálja a rendszer meg a telefonom alapján is küldi a visszaállító kódot
De mást nem tudok elérni vele
Van egy állfiókom ami kapcsolatban van vele de azon meg csak ennyit látok
Nehogy már most a telefonos guard basszon belém és túrja el a fiókomat!!
3 szor ment ki a fiók visszaállítási kérelem mind a 3 alkalommah hiba történt bla bla is volt olvasható.
Az állfiókom ezt látja:
Ötlet!? -
-
Robokutya
senior tag
Na most ha nem az én hibám és nem is lopják a fiokomat éppen és ha itt most szivatom magam a visszaállítási procedúrával és ha most kúrtam el a fiókom az áll malőre miatt akkor kurva mérges leszek.
Sose gondoltam volna hogy bármikor gondom lehet a fiókvisszaszerzéssel.!
Esetleg ha valakinek volt ilyen gondja közvetlen mail cím van vagy hogy lehet szóbaállni ezekkel??
Most ilyen lelkiállapotban aludjam ki magam!
Kurvára jól megvoltam email hitelesítéssel!!
szarom le a 72 óra várakozást[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Robokutya #85612 üzenetére
Elképzelhető hogy csak a klienssel van baj...
Próbálki ki a visszaszerzést böngészőből... onnan mennie kell.
Ha megvan minden és végigcsináltad a folyamatot, akkor utána a klienssel is be tudsz majd lépni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Pocok256
veterán
válasz Robokutya #85612 üzenetére
Prfilomat nézve közel 200 friendemből 80 ilyen helyzetbe van mint te, és ezeknek az embereknek 99,99% -a semmit nem csinált csak kikapcsolta a gépét és most jelentkezett volna vissza és hopp. Szerintem aludd ki magad a steam megen elemében van.
(#85615) NetTom
Nekem haverom böngészőből sem tud belépni úgy kezeli a steam mintha nem létezne az accjaEttől függetlenül nekem kliensemen belül úgy jelzi játékban van és online böngészőből úgy hogy ilyen felhasználó nem is létezik.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Robokutya
senior tag
Az az érdekes hogy rakás hibaüzenetet ad a visszaállítás oldalon is
Most a steam is elküldött hogy túlléptem a 3 visszaállítási kísérletet aludjak rá
Na jó holnap azaz ma meglesem mi lesz!
remélem nem egy hónap mulva kapom vissza hiányosan.
Csak még egy pici malőr zavar
GamerMinen Malvare támadás féle üzenetet firkált a moncsira mikor be akartam lépni guard váltás után. remélem nem ez lesz a bibi.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
eami
Topikgazda
(nem saját)
-
gyurkikrisz
őstag
Lehet valamit kezdeni az ovis ruszkival, aki most a nevemet használja nick-ként? Lehet próbálkozni, vagy hagyjam a picsába, majd abbahagyja?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
[Prolixus]
addikt
válasz gyurkikrisz #85633 üzenetére
Persze, hogy lehet! Megkérheted szépen vagy mondhatod neki csúnyán, hogy hagyja abba. Vagy bármit amit el tudsz képzelni. Steam viszont totál indifferens egy ilyen helyzetben.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
gyurkikrisz
őstag
válasz [Prolixus] #85634 üzenetére
Jolvan, akkor nem érdekel. Úgyis megunja majd, ha senki nem értékeli. Már csak az fáj hogy ennyire felkúrtam magam rajta, új vagyok, még meg kell tanuljam hogy le kell tojni az ilyen barmokat. Meg privátra állítani a profilomat.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
bul07
nagyúr
Nyertem a steamgifts-en de...
Régiókorlátos
Gondoltam ráírok és kérem hogy kérjen új nyertes, mert ezt én nem fogadom el
Amúgy érdekes csomag a neve Hyperspace Pack, nézetek rá három 1€ játék 8€ ami akciózva 97% 0,55€-ért( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Tegnap éjszaka kaptam ezt a levelet a Steam Supporttól: "Dear Steam User, This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this CD-key.
Steam account name: ****
If you requested this query, please use the above account name to log in to Steam. If you cannot remember your password, click on the “Retrieve lost account” button on the Steam login screen. If you did not request this query, please ignore this message – users cannot gain access to your account via the Find Account By CD Key process without access to your email account....."
Igaz 10 napja feltelepíttem a telefonomra is a Steam klienst és bénáztam egy kicsit a bejelentkezéssel (sokadik e-mailben küldött megerősítő kódot sikerült csak beírnom, mert lassan érkezett meg).
Összefüggésben lehet a Support levele a 10 nappal ezelőtti bénázásomhoz, vagy ha nem, mi történhetett?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
-
őstag
Market keresője működik, vagy csak nálam döglött? A market maga szépen be is jön, de mindenre azt irj hogy nincs találat.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
errorcode06
őstag
válasz DrTechnoid #85639 üzenetére
Nekem fasza minden. Keresni és vásárolni is tudok.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
mark!
őstag
-
zseko
veterán
Az előrendeléses játékok letöltése hogy szokott működni? Akkor engednek rá mindenkit mikor letelt az idő, vagy pár nappal előtte el kezd csordogálni néhány file kivételével (pl .exe-t kihagyják), és amikor idő van akkor azt is engedik?
HR24.hu
-
warcat
veterán
Majdnem.
Egyrészt sajnos változó, amikor rendesen meg van szervezve a dolog,akkor nagyjából úgy működik,ahogy leírtad,amikor nem,akkor káosz van.
2-4 nap, max egy héttel előtte engedélyezik a preloadot:
Brutál gyors net esetén már nem biztos,hogy érdemes preloadolni,mert kódolva vannak a fájlok,amiket release után ki kell még bontani.Ehhez általában dupla annyi hely kell mint amennyit majd foglalni fog(értelemszerűen)
ez SSD esetén problémát okozhat.Sima HDD-n meg egyszerűen sokáig tart,akár egy órán át is elvesződhet vele a gép (SSD mellett ez csak néhány perc).
De legalább csökkented/elosztod a terhelést amit kapnak[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy, ha TUNNGLE-n játszom haverommal, illetve random másokkal, akkor bannolni fognak steamről? Megvettük a SW BF2, de nincsenek szerverek!
Használtam már a tunngle-t, de csak warez játékkal.
Segítséget előre is köszönöm!
HUN_Thorpedo
-
bul07
nagyúr
Nem lehet valahol beállítani hogy ha egy bizonyos játék akciós lesz arról valami értesítést kapjak mondjuk emailt?
Tudom hogy szokott küldeni de nálam bugos és ritkán kapok ilyet( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest