- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Total War Shogun 2 -75% kupon valakinek kell? az írjon pm-ben
[ Szerkesztve ]
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Joe Swanson #43246 üzenetére
Honnan tudnám a sütiket törölni?
-
addikt
válasz Joe Swanson #43254 üzenetére
Böngésződ beállításainál keresgélj. 'Cookie-k törlése' vagy 'Sütik törlése' vagy valami hasonló pontot keress.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
veterán
Sziasztok
GTR 2 elakarom indítani Steamen, és ezt dobja ki.
A program nem indult el, mert d3dx9_41.dll hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot.
Ezt a dx filet honnan tudnám leszedni szerintetek? Illetve milyen file akar ez lenni? Be kell másolni a steam könyvtárába, vagy installálni kell a gépre?
Köszönöm
iPhone 13 Pro Max
-
addikt
válasz jozsi252 #43256 üzenetére
A játék könyvtárában tuti van egy DirectX-es alkönyvtár. Onnan indítsd el a setupot, az majd felteszi (bár első indításnál a Steam is megcsinálja, de futtasd csak kézzel, abból baj nem lehet).
-
törölt tag
Egy kérdés azokhoz , akiknek megvan a Scribblenauts Unlimited : Mi a véleményetek a játékról ?
-
SenorGrande
senior tag
válasz Joe Swanson #43254 üzenetére
Zárd be a klienst (Steamet), és a ...Steam\config\htmlcache\ könyvtárból töröld a Cookies nevű, kiterjesztés nélküli fájlt. Utána már kérni fogja újból a születési dátumot.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
BigBlue69
őstag
Ez a fránya Lucius nem akarja jóvá írni az achikat..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
A devek kisorsolnak 2000 Fortix kulcsot annak örömére, hogy a 2. résznek csökkent az ára.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
addikt
válasz Joe Swanson #43265 üzenetére
Dehogynem kell rá jelentkezni. Különben hogy nyered meg?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Joe Swanson #43267 üzenetére
Kéred az én Fortix kulcsomat ? Nekem úgysem kell .
-
po1son
addikt
válasz Joe Swanson #43267 üzenetére
link....
Ajánlott az oldalon bejelentkezni steamre, ha nem engedi akkor valószínűleg kevés játékod van a profilodon...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
phenomHUN
senior tag
Kint a BeMine 8
$1-os csomag:
Patrician iv - steam special edition (Steam)
Slam Bolt Scrappers (Steam)
Fairy Bloom Freesia (Steam)
Paranautical Activity (Desura/ DRM free/ Greenlight)$5-os csomag:
BLOOD BOWL® - LEGENDARY EDITION (Steam)
Constant C (Desura/ DRM free/ Greenlight)
Drakensang = (Steam)
Mystery game
Mystery game #2Link: http://groupees.com/bm8
[ Szerkesztve ]
-
lostprophet
aktív tag
Játszanak még a Sniper Elite: Nazi Zombie Army-val multiban? Sikeres KRESZ-vizsga miatt megleptem magam vele, de még nem települt fel
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
po1son
addikt
válasz Joe Swanson #43271 üzenetére
A steam profilodon lévő játékoknak minimum 100 dollár értékűnek kell lennie.
VGYke Az ilyen kuponoknak nincs jelentős érték a steamtrade piacon. Használd fel vagy add oda vkinek egy másik kuponért cserébe vagy ingyen passzol el vkinek.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Agyzuzo
addikt
Az imént belenéztem a postafiókomba és rájöttem, mi hiányzott az életemből az elmúlt hónapokban...
YOU HAVE EXTRA COPIES OF DOTA 2 TO GIVE AWAY!!!!!!!!!!!!!4444
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
cashback
őstag
válasz Agyzuzo #43275 üzenetére
A legjobb része a dolognak... nekem jelenleg 6aktív fiókom van... 6*7
Mért pont 7-et osztogatnak...? - Marketen már 800ezer felett van az eladó példány... nem veszik észre hogy már nem kellene?
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Agyzuzo
addikt
válasz cashback #43282 üzenetére
Ki akarnak szórni 10 millió licencet, hátha... Optimisták, át akarják venni a WOW-tól a vezetést.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Pedro78
senior tag
válasz lostprophet #43272 üzenetére
En meg csak soloban toltam, majd ha lesz egy kis raeros idom akkor megyek szivesen.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Jofi81
őstag
Mi lehet az oka annak, hogy a Steam kliensben a Library-re kattintva nem a játékok listája jelenik meg, hanem mindig ugyanannak a játéknak az adatlapja, amit egyszer megnéztem? Mindig egy plusz kattintást igényel, hogy az összes játékot láthassam. Remélem érthetően fogalmaztam...
-
Vertigo18
addikt
Én sem tudom, mi alapján döntöttek a 7 db. ajándék dota mellett... Én is annyit kaptam...
a Shogun kupont meg kedves fórumtársak itt is osztogatták pár napja, természetesen ingyen...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
VGYke
addikt
-
Vertigo18
addikt
Szerintem Te most félreértettél minket! Természetesen minden jogod megvan rá, hogy elcseréld! Csak lehetőséged nem biztos, hogy lesz rá... Elég keskeny az a réteg, akiket érdekel ez így. Javaslom, ha mindenképpen üzletelni szeretnél vele, akkor használd fel, majd a Shogun 2-t próbáld meg elbiznicelni. Bár nem tudom mennyire lehetséges, ha már megvan neked a TW-S2...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
lostprophet
aktív tag
-
mepet
addikt
válasz psycroptic #43293 üzenetére
Nem kell, nyertem egyet steamgiftsen.
-
PeL
addikt
válasz psycroptic #43293 üzenetére
Az ilyeneket amúgy nem lehet felajánlani pl. ott steamgiftsen?
-
Pedro78
senior tag
válasz lostprophet #43292 üzenetére
Nekem nem volt vele gondom, viszont soloban irdatlan nehez, es a masodik palyan elakadtam.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Valaki be akar szállni Anomaly Warzone Earth 2 preorderbe? 5,6 euróra jön ki.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest