Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz föccer #5340 üzenetére

    Én azt gondoltam, ha helyben is maradok, de körberakom magam mindenféle védelmi eszközzel, akkor kitartok addig, amíg a többiek kicsinálják egymást. Még nincs tapasztalatom, de úgy gondolom, ezt bármelyik fajjal meg lehet csinálni.

    sith7:

    Azzal tisztában vagyok, hogy más játszani ember ellen, mint gép ellen, de játszottam haverok ellen sc1-et, játszottam War3-at is, de azt csak warez szerveren és mindig sokkal többet nyertem, mint buktam, de itt, mintha mindenki profi lenne. P1-vége fele kapcsolódtam be, de valahogy nem tudtam 1v1-ben silver végénél jobb eredményt elérni, ráadásul néha még bronzos is elvert. P2-ben meg jól megszenvedtem, már az első placement meccset. Remélem ez csak azért van, mert bétát inkább csak azok játszák, akik jó eredményt akarnak elérni, majdha megjelenik. Elméletben mindig tudom, hogy hol hibázok és az ellen hol hibázik, csak az a fránya gyakorlat. :) Nade elég a nyafogásból.

    Amúgy úgy néz ki mégis megveszem kezdéskor, de a game.co.uk-tól rendelve, mert így 12800 Ft házhozszállítással, nem 13500+szállítás.

Új hozzászólás Aktív témák