- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
12+8 db BC 3/3-ban. Igaz nem volt nagy anti air az ellennél, de ez van az első nagyobb üzközetnél lehetett vagy 10-12 sentry, 5-6 viod meg vagy 10 stalker. Igaz a senrtyk toltak vagy 8-10 halucogén voidot. Onnan meg easy race volt. Összesen 7-8 BC-t vesztettem a rengeteg cannon miatt, meg a hébe-hóba megjelenő sentry, stalker phonixek miatt.
Üdv, föccer
mod: no, asszem megtaláltam, azt amiért érdemes küzdeni. Megvan, hogy melyik avatár kell nekem. Igaz "csupán" 1000 1v1 liga mecset kell nyernem zergel, de az nem lesz gond. Szerintetek béta végéig meglesz?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Lol.
Scarab station. ZvP-ben. Overlordal átérek, látom, hogy alig van pár parsztaj, aki golgozik, sehol a pilon, geatvay. No, mondom ez így nem lesz jó, cancel a gázra, clowereket lerakom, 6 zergling elő, quine lasasan jön. Még nem nagyon lettem kész, jön hátulról a 2 zea. lehozom a köv adag linget, elkezdem szedni a gázt a rócsokhoz. kinyírja a qveent, de megölöm a clowerrel a 3 zeát is. megyek a proxy pilonra. Lehön a 4. zealot is, de már a 6 ling ellen nincs esélye. Kiszedem a geaway-t lejön az első 4 rócs. Counter. Nézem a bázisát, ott vigyorog egy core. Semmi geatway??? WTF? beérek, szétszedem kilóra a nexust, meg a próbokat. De egy prób meglógott, és kirakott egy nexust az aranyra. Lingek utánnak, elkezdem püfölni, errre meg beírja, hogy "NOOB YOU". Fasza mondom. Válasz: "Lol. Please leave".
Jah, azért biztos ami biztos kiraktam az expet, meg hiztam a hive-ot, csak hogy gyakoroljam.
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
Thome
veterán
Volt vagy 16 bc-m bazmeg, azt nem birtam lezúzni, hogy van ez? Ugyanmár..................
-
föccer
nagyúr
Szerintem a Bliz beleépített azt a fícsürt az SC2-be, hogy minden Thome jevű játékos ellenfelét felszorozza 2- vel
Üdv, föccer
-
nkAAA
aktív tag
https://twitter.com/nkaaa
-
föccer
nagyúr
Erről lemaradtam. Ezután jó lesz ha vigyázok, hogy mit írok, ha kapok egy cannon rusht....
(híííjjjja, bocsi thom, ezt még egy párszor meg fogod kapni)
üdv, föccer
mod:
RE: (#5359) nkAAA:
Igen, igen. Tudjuk. Bár Én nem leszek ott, mert nem az 576-nál rendeltem elő, így akkor máshol leszek (feltéve ha össze tudok valahonnan kaparni egy kis pénzt A hónap egy picit húzós volt. Beszívtunk egy +150k-s kiadást, amire nem igazán számoltunk.. )
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
x4
üdv, föccer
mod:
#5354-et nem nézi senki?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Igen, ezt már többször mondtad. Csak a fejlesztéseknek is viszonylag nagy a gázigénye a minerálhoz képest (1/1 ben általában), így muszáj tolni a gázt is, mert különben hamar megálhat az élet. No meg Én imádom a mutákat, és azok falják a gázt.
No, most viszont játszottam 1-2 igazi kezdő noob ellen, így kipróbáltam végre az infesztorokat, meg az ultraliszkeket. Frankó mind a 2 tő
Üdv, föccer
-
Dizson
tag
Egyik kedvenc egységem lett az infestor, mert nagyon hatékony, és jól lehet vele szívatni.
Például már nem egyszer csináltam meg, hogy föld alatt bementem az ellenség bázisa mögé 7-8 infestorral, és csináltam csomó infested terrant, azok meg szépen kiszedték az ellenség bázisát, és még csak ki sem kellett jönnöm a föld alól. Előröl meg megtámogattam pár lingel, hogy teljes legyen a siker.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
CSak az a baj ezzel ataktikával, hogy a terran ellen tuti bukó, mert a fal alatt nem tudsz elmenni. Sőt mostanában mára protoszok is azt csinálják a Z ellen, hogy inkább falaznak, és kivarpolnak a cliff valamelyik szélén. Z ellen meg általában nem szokott odáig elfajulni a dolog, hogy ilyeneket kelljen használni.
Sit7-el toltam most 2v2-t hard gép ellen. A második mecset nagyon megszívtuk. Jól rágyurtunk a gazdaságra, észtán kaptunk egy csors támadást. Ugyan volt már néhány rócs, meg vagy 3 cannon a bejártnál, de vajmi kevés volt
Üdv, föccer
-
Alg
veterán
Én nem igazán szoktam használni...elég komoly befektetés 5-6 infestort lehozni, inkább akkor már lerakom korábban az ultraliskes épületet... vagy nem is tudom, valahogy nem illeszkedik be a játékba nálam. De eddig nem is hiányzott, talán csak egyszer mikor kikaptam egy gyors mass marine ellen.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Mass marin ellen sem az igazi. Ugyebár az infested marin marha lassú egy jószág, ezért elég közel kellene őket bedobni. Csakhogy ha közel dobod be őket, akkor fossálövik őket, mielőtt lejönnének. A tojásoknak csak 10 HPja van csak...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
hehe, midnen nap tanul az ember. Eddig erről meg is feletkeztem. Ha legközelebb hozok néhányat, akkor kipróbaálom. Bát ez már az Én szintemet messze meghaladja, de megéri
Üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
Na ja, jó meccsek voltak. Az első azért szívatós próbált lenni, jött a probe-okkal és letámadott de fel sikerült állni (miután megmentettél) és mivel nem jöttek támadni volt idő void ray sereget csinálni / fejleszteni, aztán hajrá. Nem sok maradt belőlük.
Amikor meg megállítottam a játékot akkor elkezdett akadozni. Mivel öcsém mondta hogy túlmelegszik játék közben ezért indítás előtt elindítottam egy hőmérsékletfigyelő programot, alt+tab, jéé, vga 88 fok. Gép oldala le, ventilátorok 5 voltról 12 voltra átdug, 50 fok fölé nem ment a hőmérséklet. Nyáár van
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
2 nap
üdv, föccer
-
Ghoosty
őstag
Végeztem az 1v1 placement meccsekkel.
3:2 arányban nyertem és a gold ligába rakott. Mondjuk szerintem ez túl erős lesz, de majd meglátjuk.
-
föccer
nagyúr
válasz Ghoosty #5379 üzenetére
Ne félj. Ha soksor elvernek, akkor hamar visszapakol egy ligával lentebb..
üdv, föccer
-
sith7
nagyúr
válasz Winner_hun #5377 üzenetére
Olyant eddig még nem láttam ... .. probe rush
Utánna meg te mentettél meg mindkettőnket, és megnyerted a meccset
Az utolsó se volt gyenge, végig tolták a zea+stalker+mara+marine egységeket, mire elkészültek a voidok, azt hittem áttörnek a védelmen, e nem ...Utánna meg támadtál a voidokkal, és kiderült semmilyük se volt, mindent a támadásba öltek
Nekem a vinyóm melegszik nagyon, 52 fok volt mikor kiléptem ...
-
Winner_hun
titán
-
sith7
nagyúr
válasz Winner_hun #5383 üzenetére
Volt is egy pont, mikor meg akartam kérdezni, miért nem segítesz velük, de nem volt időm, mert fo...am az egységeket
ALG: akkor nem értem ... ... de erre a 2 napra nem is érdekes
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Jók voltak ezek a 3v3-mak, kösz srácok
Thoma, kaptunk cannon rush-t, és csúnyán az arcába robbant az ellenfélnek a taktikája
Szerk: pedig felb@szta az agyamat a parasztja, mikor az elején beírta hogy GG meg játszotta az agyát
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Winner_hun
titán
Itt van a replay, akit érdekel egy fail cannon rush:
A társai se voltak valami éberek, legalábbis a másik protoss biztosan nem. A replay-t visszanézve szörnyen játszottam.. najó, az income-mal nem volt gond
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
JSaN
addikt
válasz Winner_hun #5386 üzenetére
AAAaa en meg benabb voltam, meg gipszelt kezzel sokat ne varjatok tolem még par hétig.
De tenyleg nagy troll volt a gyerek.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #5386 üzenetére
Jah, neked könnyű volt, nem kellett költözködni... szerencsére nem kötöttem el minden pénzem és futotta egy új hatch-re...
A GG meg a learn to scout után ez nem is fail, inkább epic fail
Egyébként látszott, hogy ezen kívül mást nem nagyon ismernek a játékból...
-
kopaszqtya
tag
hoppá hoppá elkezdték feltörni
az oldalt nem említem nem érdemel reklámot.... -
Thome
veterán
válasz kopaszqtya #5389 üzenetére
Huhúúú de király!
Izé, deszar... Pff...Bocsi.
-
kopaszqtya
tag
i cracked the installation last night.... and as i said i will NOT release ANY retail crack, at least not before 27-7.
dont pm me asking crks plz."A többi oldalon kételkednek, hogy igazából kamu az egész, de módszerekkel bebizonyítják, hogy lehet valódi.
Elvileg a Localhoston kell készíteni egy Webszervert, ahol a megfelelő mappában az "sc2-authenticationcode-enGB.txt"-ben lévő authentikációs bejegyzéseket kérdezi le az Installer. Még finomításokra szorul a dolog, de már közel járnak a bebizonyításra.
Ha igaz a dolog, Vernam7 elmondása szerint akkor sem ad ki 27e előtt semmilyen Retail cracket.
-
Ptech
addikt
válasz kopaszqtya #5392 üzenetére
Na, hegeszthetnének hozzá még egy LAN módot, és akkor öröm, bódottá
-
kopaszqtya
tag
úgy látom nagyon belejöttek.
[link] -
Alg
veterán
válasz kopaszqtya #5394 üzenetére
Fake.... ez a Béta telepítője, és ahogy írták kommentben vágás van 0:18-nál
Az aktivációs ablak is gyanús nekem....
Nem mintha érdekelne a dolog, hozza majd a postás a cuccot 27.-én
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Más:
Ha valaki unja már a SC2 saját zenéjét, dobjon a játék alá egy ilyet: Two Steps Fom Hell
-
föccer
nagyúr
Hmm... Elvielg van új peccs. Bent voltam a játékban, amikor kaptam egy "rendszer üzenetet", hogy új peccs van, és indítsam újra a játékot. Megtettem, de nem kezdte el tölteni, úgy, ahogy szokta....
Blue post-ben még nincs kint az új peccsről a szokásos tájékoztató... :S
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Aham.
No, feldobok még 2 replay. Az egyik egy TvZ, a másik egy PvZ. Bronz liga mind a kettő, így nem a nagyon magas játékos tudásról tesznek tanubizonyságot, de asszem ezt már lassanmegszokhattátok
Akinek ideje, kedve engedi, nézzétek meg é poszoljátok.
Üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest