Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    Na szóval: a Battle.net kb. olyan szerepet fog betölteni, mint az Xbox Live: komplett gaming és social platform lesz, ami átnyúlik a Blizz játékain - vagyis idővel a WoW-ból chatelhetünk az épp Diablo 3-azó és SC2-ző haverunkkal is.
    A SC2 custom mapek készítése egyszerűbb lesz az új toollal, és a publikálás a Battle.neten történik majd. Rengeteg free map lesz, de lesznek egyszer fizetős premium mapek is - és ezek árának egy része visszakerül majd a mapet készítőhöz.
    Lesz lehetőségünk offline is játszani, de az ekkor elért achievementjeink nem számítanak. Ahhoz, hogy a profilunkban unlockoljuk őket, online kell játszani a single kampányt is. A Battle.net bővítésével együtt jár majd az is, hogy a hardvert is bővítik alatta; így az USA-n kívül játszóknak sem kell brutális laggal küzdeni.
    A régi Bnet ladder nagy hátránya, hogy a próknak kedvezett kizárólag és egy friss játékos kedvét hamar elvette az online játéktól - így a Battle.net 2.0-ban mindenki a noob ligában kezd majd, és az eredményeitől függően egyre magasabbra kvalifikálhatja magát, ahol az ő szintjének megfelelő eellenfelekkel játszhat majd. Csapatban (pl. 2v2-ben) a két játékos szintjét átlagolja a rendszer, és az ennek megfelelő ligában játszhatnak majd.

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák