Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    válasz GypsFulvus2 #6356 üzenetére

    Igen, és az ismeretlen tényezők közé a fegyverek hatótávolsága, tűzereje is bejátszik...
    Nem mindegy, hány rakéta kell egy adott hajó kiiktatásához, a rakéták milyen gyorsan jönnek, lehet-e ellenük manőverezéssel csinálni valamit, esetleg ki lehet-e lőni őket, vagy csalit lehet-e használni ellenük.
    Személy szerint nagyon gagyi dolognak tartanám, ha egy hajónak a a saját rakétáiból 1-nél több telitalálat kellene egy vele egyező méretű hajóosztály totális megsemmisítéséhez. Szóval régen rossz, ha a BSGO szinten 15-20- rakéta kell egy ugyanolyan hajó ellen. Az nem lehet normális játékmenet.
    És ha a rakéták komoly veszélyt jelentenek, és gyorsan ölnek, akkor azt is mindenki meggondolja, hogy kezdeményezze-e a csatát... mert lehet, hogy a saját rakétái becsapódása előtt még 1-2-t rá is visszalőnek a szemközti maszlagból, ami elég lehet a "mindenki meghalt" eredményhez. Olyan hidegháborúsan, hogy mindenkinek az ujja az atomcsapás gombon reszket - ki nyomja meg előbb???

    szerk: ezt lesz szerintem mocskosul nehéz balanszírozni, és úgy érzem, amikor ezeket fogják piszkálni, hangolni, mindig nagy-nagy anyázásokat fognak kapni.

    [ Szerkesztve ]

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák