Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    Pontosan ezert fogok 2 accountot tartani, az egyik kap egy alapcsomagot es azzal fogom szepen felderiteni a vilagot egyedul amikor a tarsak nincsenek online, mert ez egy MMO, ahol foleg masokkal jatszanek egyutt.

    Mondjuk az is a minimum lehetne hogy valaki elolvassa a lore-t, a kulonbozo leirasokat es utana kezdi el az otleteit felvazolni, Poe-nak kulonosen szol ez ;] Nem azzal van a gond hogy felveted, hanem hogy ha mar elmondtak hogy miert nem ugy lesz (a jelenlegi ismereteink alapjan) akkor lepj tul rajta es keress mas temat :U

    Amugy meglepoen sok mindent lehetne automatizalni mar ma is amit egy ember kepes lenne elvezetgetni, csak jelenleg nem ezek a trendek, egy ilyen kicsi bolygon folyamatosan novekvo nepessegnel nem is prioritas, keves orszag foglalkozik ilyen temaval.

    Lesz tobbfele jatekmod, elsonek ott az SQ42, ami single player jatek nemi co-op-al, tortenet orientalt. Lesz a Persistent Universe, ami MMO, ennek a "nem is a lenyege" nem is a kotelezo aspektusa (persze egy MMO-nak a lenyege a csapatjatek) de az igazan elvezetes resze a csapatban valo egyuttmukodes. Illetve lesz a sajat a szerver, ahol mindenki azt csinal amit akar es ugy ahogy akarja, itt lehet Auroraval Bengalozni, meg egyedul Idris-el bohockodni, ebbol mi szerencsere kimaradunk.

    Persistent Universe-t ugy fogd fel mint most a foldi eletet, tudod miket lehet egyedul megcsinalni es mennyivel tobbet lehet elerni csapatban. Ha ez megy, akkor az jo alap lehet a jatekban valo helyes tajekozodasra is.

    Mivel ez mar sokszor el lett mondva masok altal is ha valakinek meg mindig nem esik le vagy nem vilagos ott sajnos bizonyos kepessegbeli hianyossagokat tudok csak elkepzelni. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák