Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Bad Pritt #63408 üzenetére

    Ha nagyon szigorúan akarjuk nézni, akkor a RotS végén sem öli meg Anakin-t, hanem szimplán otthagyja meghalni. Ami bár ugyan annak tűnhet, de igazából Obi-Wan szempontjából nézve nem. Közvetve okozza a halálát és nem közvetlenül. Ez ilyen nagyon egyszerű filozófiai dolognak is felfogható.

    Ha jól emlékszem még ki is mondja, hogy nem képes megtenni, végignézni ahogy meghal. És elvileg erre a dologra épül a sorozatban is, hogy igazából képtelenek közvetlenül megölni egymást, bámenyire is meg szeretnék ezt tenni. Ugye a sorozat végén, lényegében az uralkodó is beszol Vader-nek azért, hogy ideje már lezárni ezt a dolgot, és legközelebb mindenféleképpen végezzen Obi-Wan-al.

    És tudom, hogy ez nem más a magyarázzuk meg a bullsh*t-et (bulls*th? :D) kategória már. Én pl. úgy oldottam volna meg, hogy bár legyőzi, de időközben a fent lévő csillagromboló megérkezik, hogy megmentse Vader-t, és így kénytelen legyen elmenekülni.

    Ezt meg ezért meg még nem volt betéve ide (bár nem sorozat, de nem is film):

    LEGO Star Wars Summer Vacation - Official Trailer

    Augusztus 5 | Disney+

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák