Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz Bad Pritt #62239 üzenetére

    Nekem is rendben voltak a meg nem magyarázott események, mert általában elég jól voltak valószínűsítve. A bivaly a nyilakkal ugye egy jelzés volt arra, hogy a távolabbi múlt is be tud nézni a jelenbe, meg lehet, hogy más funkciója is volt. A medvéket én sem értettem, gondolom, valamit szimbolizálni akartak, de az végképp nem áll össze, hogy Cecilia minek haraptatta meg magát a döglött boccsal, kockáztatva egy kiadós vérmérgezést - ott és akkor azt hittem, az a cél egyfajta rituális öngyilkosságként, de aztán mégsem.

    Sztem is arról van szó, hogy a lyuk viszonylag random átjáró az idő másik, meg nem határozott pontjára. Az ötlet maga remek, csak többet kellett / lehetett volna kihozni belőle. Nekem állatira bejött volna 4-5x ennyi olyan jelenet, mint az E2 vége :K

    Autumn eleve "bolond" volt, csak szedett rá gyógyszert (epilepsziára és bipoláris zavarra) - ami aztán a végére kifogyott. Innentől kezdve kb. megjósolhatatlan, mit csinál. Az anyjával való telefonbeszélgetés szerintem írói fuckup - vagy az is lehet, hogy csak képzelte az egészet, ami szintén benne van a kórképben.

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák