Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Miklós315 #52386 üzenetére

    Nagyon jól megfogalmaztad. Miután itt letettem ma reggel, a sorozat nézéséről. Elkezdtem utána járni, bátran belevetettem magam a spoileres tartalmakba. Szinte mindent tudtam már amit itt leírtál. Sőt, a retroshock videóját is láttam délelőtt.
    Még reggel tettem fel azokat a kérdéseket. Amikre még délelőtt választ is kaptam. Főleg a "...miért is lett ennyire híres?"-re. Mert így megismerve a dolgokat, megértem.
    Rengeteg sorozatot láttam már az évek alatt. Voltam iszonyat "sorozatjunkie", aztán ez pár éve átalakult, a fiam születése után. Kicsit ki is estem a témából, és le is maradtam. Az nem feltétlenül igaz, hogy a lassú, komoly, amolyan melankólikus sorozatok ne jönnének be nekem. A lényeg az, hogy most nem vágyom ilyenre. Elvégre nemrég néztem végig kétszer egymás után a Dark-ot is. Az se éppen pörgős.

    Egyébként érdekesnek találom a The Leftovers-t. Abszolút nem zárom ki, hogy egyszer még végig fogom nézni. Ha lesz hozzá hangulatom. De legalább tudom, hogy mire számítsak majd. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák