Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    Sziasztok, üdv a topiklakóknak!
    Megosztom veletek a közelmúltbeli sorozatélményeimet:

    Mr. Robot: pilot hatalmasat szólt, utána kicsit valóban leült a sorozat, de aztán kb. az 5. résztől újult erővel tért vissza. Így is az év legerősebb sorozata lett szerintem.

    Narcos: egybe le akartam darálni, de már az első résznél furán éreztem magam, a másodikat a feléig bírtam, szerintem kasza is. A sorozat 90%-a arról szól, hogy egy unott hangú faszi felolvas egy szöveget :U . Emellett Escobaron kívül az összes karakter unalmas, gyenge színészek, érdektelen az egész. Na, én meg az ezt körülvevő hype-ot nem értem, dehát más ízlések, ugye.

    Fear The Walking Dead. eddig ez is csalódás, de tetszik a zombis téma, meg elég jó ez a sötétebb hangulat, szerintem maradok az évad végéig. Kár, hogy a járvány társadalmi, politikai hatásaiba bevallottan nem fogunk betekintést nyerni, anélkül pedig az egész egy walking dead-light, csak csilingeljen a kassza. De hátha lesz valami csavar benne.

    The Strain: nem kell tőle sokat várni, popcorn-sorozat, annak viszont kiváló, kikapcsolódásként ezerszer inkább ez, mint a sokadik ncis baromság. Fordulatos a sztori, pörög, ha valaki egy kis könnyedségre vágyik, annak tökéletes szórakozás.

    True Detective S2: ha a McConaughey-Harrelson páros nem vitte volna a hátán az első évadot, az is csak egy közepes sorozat lett volna. Nekem ez az 2. szezon egyébként sztoriban erősebb volt, tetszett, nem bánom, hogy végignéztem.

Új hozzászólás Aktív témák