Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    Úgy döntöttem, tartok egy HIMYM darát, mert egyben még sosem toltam le a sorozatot, tartottam már darát az 5. évad után, aztán a 6. után is, de kellett egy így egyben is, hogy teljes legyen a kép.
    Egyszerűen zseniális ez a sorozat, az elmúlt ~3 hétben végig szakadtam rajta, megint megszerettem a szereplőket, felültem az érzelmi hullámvasútra, amit átéltek, úgy volt tökéletes ez az egész, ahogy volt.
    Így darálva a 9. évad eleje sem volt túl lassú, bár emlékszem, amikor élőben néztem, téptem a hajam, hogy mikor jön már az Anya. De így utólag tényleg úgy volt tökéletes, ahogy volt. Onnantól, hogy elkezdődtek a flashforwardok, azok kárpótoltak minden korábbi hibáért, szerintem zseniális megoldás volt.
    Sajna a címadás maga és Jason Segel hirtelen kilépése nehéz helyzetbe hozta a készítőket, de végül nagyon jól oldották meg a dolgot. Nem értem, hogy nem tetszhet annyi embernek a befejezés, szerintem fenomenális lett. Nem kiszámítható, mégis mindenkit kielégít, mert össze is jön Robinnal, meg nem is és ott a happy ending, ami a műfaj miatt elvárható.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák