Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Dominion Pilot

    Volt egy erős 5 perces kezdés, akcióval, mindennel, aztán leült egy kicsit. Jöttek a sablonos szereplőbemutatások a klisés háttérsztorikkal. Közben azon gondolkoztam, vajon a Resident Evil és a Pacific Rim látványvilágát próbálták ötvözni egy kis Last Resorttal vagy mifene? Vizuálisan annyira erős a sorozat, hogy a szereplők szinte ki sem tudtak emelkedni belőle, még a 2 öreg sem, mert folyton a hátteret vagy környezetet néztem, annyira lebilincselő volt, erős, intenzív. A végén még kis lens flaret is kaptunk, mondom WTF?
    Viszont a felénél beindult a rész, jött az akció, az események egymást követték (kicsit sablonosan), volt akció is bőven, infókat is kaptunk, sikerült magával ragadnia. A látvány tényleg baromi jó, a zene és a hangkeverés is nagyon rendben van, lesz itt minden bőven (remélem), még intrika is.

    Szóval engem egyelőre megvettek, nézni fogom, bejött, még, még kérek belőle. :) Kicsit mozifilmesre vették a figurát, ami szerintem kifejezetten jót tett neki. És ami fontos, hogy tudtak újat nyújtani nekem, még a futurisztikus közeljövő is nagyon tetszett, bár évet nem tudtunk meg, mikor játszódik, Las Vegasból Vega lett.
    Az egyetlen gyenge pont most számomra a színészek, egyik sem karakteres, nem nagyon fogtak meg, bár a rész második felében ez már nem tűnt fel, nekem egy kicsit olyan jólfésültek, sterilek. Remélem később kibontakoznak és okoznak még meglepetést bőven.

    Aki gondolt rá, hogy megnézi vagy sorba veszi, ki ne hagyja, megéri :K

Új hozzászólás Aktív témák