Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Tegla80 #32548 üzenetére

    Az a takarékosság amiről szó van a C-ben csak a tétlenkedésre vonatkozik, ott nincs Auto mód, Ki/4 óra/24 óra lehetőség van.

    (#32549) Kornel
    Ezért nem szabad élből mások beállításaival kezdeni, bár vannak aranyszabályok amiket be kell tartani, pl. a kontraszt és a háttérfény valamint a fényerő "együtt élnek", tehát ha változtatunk az egyiken akkor a másikon is kell. A fátyolos kép meg többnyire a rossz fehéregyensúly eredménye emiatt kell beállítani ha a többi opción már állítottál.

    (#32551) Kornel
    Nekem is volt 1-2 plazmám és néhány LCD-m (összesen a 19 lapostv-m volt),. egyiken sem blokkosódhat semmi, ha igen akkor ott más a gond. Semmit nem kell elfogadni ami nem tetszik vagy nem jó. A DVD minősége is nagyon jó egy LCD-n, minden a beállításokon múlik és azt ne feledd, hogy minden előre beállított kép akár a "láthatatlan menüben" is tartalmazhat olyan opciót ami javít vagy ront a képminőségen, tehát egy Normál vagy élénk képmódot soha nem tudsz tökéletesre kalibrálni, arra ott vannak a Cinema módok, az egyéni és a játék mód.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák