- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz Retro DJ #4800 üzenetére
Szerintem ez drága a gumi ami rajta van az meg kuka.
Ráadásul ez 4X100-as.Ezen a látod , hogy a mérete sem egyezik, ez a gyári méret.
4X98-sa.Egyébként hány darab kell? 4??
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
kasyka
csendes tag
válasz Retro DJ #4800 üzenetére
A gumiméret is stimmel és a felni is simán rá fog menni, Felicia-Favorit konstans uaz. Egyébiránt nekem is Felicia felnieim vannak csak nekem 1centivel szűkebb gumiaim vannak rajta.(155/80R13-as Matador Nordica MP 52 téli), de a nyári már Favorit felniken az meg 165/65R13-as Barum Brillantis 2. (DE AZÉRT A GUMIBAN MÁR NE NAGYON BÍZZ, 6 ÉVES!)
-
rewu25
csendes tag
válasz Retro DJ #4802 üzenetére
üdv!én is csak ezt tudom mondani amit kasyka irt!keresztapámnak feliciája van és egyszer ráprobáltuk az enyémre és teljesen jó!a lényeg hogy az ET-je legyen jó ami 35nek kell lennije és 4X100-as simán rámegy! ugyhogy ha felhivod az ET számot kérdezd meg!
[ Szerkesztve ]
-
kasyka
csendes tag
Az enyém meg valószínű a kései évjárata miatt kompatibilis a Feliciával, pl:láttam 96-os Felicia motorteret és egy az egyben ugyanazt láttam mint az enyémben. egyébként jó kis motor csak borzasztó gyenge. 54ló? lehetne több is! ugyanez a motor van 68 lóval is úgy hallottam.
-
rewu25
csendes tag
kérdeznék valamit mágus!sajnos a minap csak ugy alánéztem a sárkány alá és az alján van a válto és a motor kapcsolodásánál egy ilyen kis lemez és ott olajos és egy két csepp volt a betonon is!kérdezném én jól gyanakszom hogy a főtengely szimeringem lehet ki egy kicsit és onnan ereszti az olajat?
azt tudom mostmár hogy lehet ilyet is favoriton hogy méretváltás!ezért irtam hogy márt igy tudom ezt is! de majd holnap megnézem tüzetesen és majd megirom hogy mit találtam![ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
-
rewu25
csendes tag
huh akkor lehet én vagyok a ludas!mert elözö évben cseréltem tömitést és lehet nem huztam meg rendesen!akkor viszont magamnak okoztam egy kis plussz melót mert megint cserélhetek tömitést gondolom mert ha utánnahuzok akkor márt ugy nem fog rendesen tömiteni gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Én nem tudom miért nem hisztek nekem amikor be is linkelem melyik a gyári felni és melyik a feliciáé
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
nagyúr
Ha tömítést cserélsz akkor azt egy-két hónapon belül érdemes utána húzni ahogy Mágus is írja.
Addigra dagad meg a tömítés és kezd el átereszteni.
Ha meghúzod kipréseled a benne lévő olajat és onnantól patent módon szigetel.Ugyan ez a helyzet a szelep fedél tömítésnél is.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
kasyka
csendes tag
Hát tudod 28éves létemre nemigazán szeretek se állatkodi se gyorsan menni, majdhogynem ilyen öregurasan vezetek. Szépen lassan nyugottan,hazavár a család. Meg a másik,ha kíméletesen vezetek sokkal kevesebb üzemanyagból kijövök. Meg sajnálom is jobban kihuzatni mert borzasztó hangos tud lenni 4-5000 ezres fordulatnál.
-
kasyka
csendes tag
mit ne mondjak az én autómból ahonnan olaj tud szivárogni ott szivárog is. tiszta egy olajsár az egész alja a kocsinak. mondjuk a motorját még sosem mostuk,de míg meglessz nem is fogom asszem, szerintem nálam sokmindent a szutyok tart össze ezen az autón. mindíg utántöltögetek ha valami folyadék a szint alá megy. kicsit eszi is az olajat meg kicsit füstöl is.(hiába több mint200000km van benne),a legutóbbi műszakikor is több etanolt kellett beletankolnom,hogy ne legyen gond a co-val.
-
Atuska75
tag
Felmegy minden különösebb probléma nélkül mint ahogy a Ladára is felmegy a Golf felni,de "és itt van a lényeg!" ha nem mozgókúpos csavart használsz akkor egy pár kilométer után lelazul. Tapasztalatból tudom mert, évekig jártam Ladával. Ha nem figyelsz rá és nem húzod utána bizonyos kilométerenként akkor sanszos hogy elhagyod valamelyiket. Amit talán nem kell taglalni milyen veszélyes játék.
Számolj le a negatív hozzá állással mint: Nem fog sikerülni, légy pozitív: Úgyis el fogom rontani :D Ford a márka, Ford vezet, Fordnál jobb csak Ford lehet!
-
rob210
nagyúr
válasz Atuska75 #4833 üzenetére
Plusz ne felejtsük el hogy a kúpos csavarszett kb. pont annyiba kerül, hogy akkor már a gyárit is feltehetné. (olcsóbban )
A 98 as osztókörre 100 ast felnit tenni szerintem abszolút felesleges és nem is értem miért kéne.
Hiszen manapság nem drága a gyári favorit felni.
Ezzel én ezt a témát lezártam nem beszélek le senkit semmiről, mindenki megtapasztalja maga.Renault power
-
Atuska75
tag
Teljes mértékben egyet értek. Nekem a Ladán is csak azért volt az mert jobban nézett ki de utáltam mindig ellenőrizgetni
Számolj le a negatív hozzá állással mint: Nem fog sikerülni, légy pozitív: Úgyis el fogom rontani :D Ford a márka, Ford vezet, Fordnál jobb csak Ford lehet!
-
Mágus2
Közösségépítő
-
rewu25
csendes tag
mágus a szelephézagot tényleg minden kb 10ezredik kiloéter után elméletileg állitani kellene!ezzel most szembesültem mert amugy már vagy 24ezer kilométerrel ezelött volt az enyém állitva amit még a drága volt szerelöm állitott mikor megvettem!ezek szerint eljött az idő ismét egy beállitásra?
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
Nekünk rövidebb váltónk van mint Mágusnak, és 4800-nál megvan a 110. szerk: Lehet hogy csak 105 volt a Favoritnál is 4800-n. Nem emlékszem már pontosan, mégegyszer nem lesz kipróbálva, apám véletlen 3-ba váltott 5 helyett akkor. A hétvégén volt szerencsém vezetni egy 1.3-s 3 éves Swift-et, ott a 105 megvolt 2-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest