- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
vecsepapa
csendes tag
http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/gumi_felni_disztarcsa/felni/alessio_alufelni_felni_4x100_15_col_gumival_1ft_1559087789.html
Ezek beférnek a favorit alá?
[ Szerkesztve ]
"1.3, 8 szelep, 62 ló+1 marha :D"
-
rob210
nagyúr
válasz vecsepapa #4701 üzenetére
Nem!!!
Illetve befér de nem tudsz majd kormányozni. Beleér a gömbfejbe hátul hozzáér a lengéscsillapítóhoz.
Ha csak nem negatív et-s de ezek nem azok.7" széles ne akarj tankor csinálni a favoritból.
Jobban jársz egy gyári golf vagy skoda aluval.
Ami 13"-os.Én nekem a 14"-os is csak pogácsával fért fel az viszont zabálja a kerékcsapágyat, így végül elcseréltem őket 13"-os golf felnikre.
Renault power
-
Atuska75
tag
Uraim! Mint azt már régebben írtam az elektronika nem teljesen fekszik nekem . Ezért kérdezném: a fordulatszámmérőt betenni '90-es Faviba és bekötni mennyire lesz bonyolult? Gondolok itt csatlakozókra, ilyesmikre.
Számolj le a negatív hozzá állással mint: Nem fog sikerülni, légy pozitív: Úgyis el fogom rontani :D Ford a márka, Ford vezet, Fordnál jobb csak Ford lehet!
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Atuska75 #4703 üzenetére
Egyáltalán nem bonyolult. Kiveszed az órát, a testet és az óra helyéről veszed egy pozitívat húzol a kulcsszekrénytől, fordulatjelet meg a gyujtótekercs 15-ös oldaláról. Vagy szerzel egy fordulatmérős hátlapot is amiben minden be van kötve csak a csatlakozóig kell elhúzni a kábeleket.
-
-
Atuska75
tag
De gagyi, bele se lehet ülni?
Nagyon fasza, én is szerettem volna, de sokallottam érte az 5490Ft-ot. Pedig milyen jól is nézne ki a műszerfalonSzámolj le a negatív hozzá állással mint: Nem fog sikerülni, légy pozitív: Úgyis el fogom rontani :D Ford a márka, Ford vezet, Fordnál jobb csak Ford lehet!
-
Retro DJ
aktív tag
válasz manlions #4712 üzenetére
Fixa ideám, hogy egy öregebb autónál öregszenek a vezetékek, a csatlakozások, nő az átmeneti ellenállásuk.
Ez fokozottan érvényes a testpontokra is. Ezért megelőzés képen a vázon lévő gyári - kivezetésről egy vastag kábellel összekötöm a motorblokkot egy megfelelő ponttal. Ez ügyben még nem néztem szét, hogy hova lenne célszerű, az biztos, hogy a kábel az autóhifiben használatos tápkábel lesz. Ennek a kezdő keresztmetszete 10mm2, nekünk pont jó is lesz.
A többi kreativitás kérdése!Retro
-
Retro DJ
aktív tag
Nézzétek már, ma reggelre mi fogadott a régi vekker helyet...
Hát nem frankó?
Retro
-
Retro DJ
aktív tag
válasz Atuska75 #4703 üzenetére
Itt van neked egy hevenyészett tananyag! Ha bevágtad, akkor jöhet a gyakorlat!
Skoda Favorit fordulatszámmérő utólag!
Fogyaszd, fogyasszátok szeretettel!
Retro
-
Marczi80
tag
Emberek... mi lenne, ha ezeket a dokumentumokat osszegyujtenenk egy szerverre, ahonnan nem törlik 3 nap utan?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
-
Atuska75
tag
Vettem okosságot ma a kicsikémbe [link]
ahogy megjön rakom be. Kíváncsi vagyok hogy néz majd kiSzámolj le a negatív hozzá állással mint: Nem fog sikerülni, légy pozitív: Úgyis el fogom rontani :D Ford a márka, Ford vezet, Fordnál jobb csak Ford lehet!
-
rob210
nagyúr
válasz Retro DJ #4732 üzenetére
Azért tuning oldalakat találsz mert kikeményíti a futóművet, írtam is.
Tartós kemény ezért is olyan drága.
Nekem a Megane alá 24.500píz lene, annyit nem adok érte.
Favoritra még nem kerestem megmondom a frankót de biztos van mert nem egy favoritból csináltak hobbi verseny autót.Renault power
-
peti_s
addikt
Én is szívesen megcsinálok egy oldalt, ha a tartalmát biztosítjátok.
Mágus, nagyon szép a Favoritod, hol lehet ilyet venni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Atuska75
tag
-
manlions
tag
válasz Retro DJ #4733 üzenetére
szarka system gepallat2107@gmail.com ezen az email cimre irva válaszoltak itt vállaljak
Poliuretanbol a régi fajta silent legyártását max 4000ft egy silent annyi csak hogy pontos méretek kellenek vagy el kell küldeni a lengökart. ezt találtam ha estleg valakit érdekel közületek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...