Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shinmegaten

    aktív tag

    válasz Aramir #11156 üzenetére

    A rajz szerint a 4-es egy földelés. Abba nekem megy is bele egy fekete vezeték. Szerény villanyszerelői tudásom szerint a földelés színe fekete, szóval ez lehet a SNES felőli földelés?

    2-es egy piros Audio Right a 6-os pedig egy fehér Audio Left. Ezek megvannak.

    8-asból jön egy barna +12 voltos akármi. Ez valami kiválasztó pin, hogy az RGB-t ismerje föl, ne a kompozitot... ha jól tudom. 16-osra nekem nincs kötve semmi, oda viszont +5 voltot írnak, illetve egy 180-as ellenállást. A 16-os valami "Fast switching" lenne. Nem tudom, mi az.

    Na már most, a 4-esből jön egy sötét-piros vezeték a 18-asba. Illetve egy sárga színű vezeték közvetlenül a 20-asra kapcsolódik. A sárga mondjuk a kompozit videó, logikus is, hisz a dugó is sárga. A 18-as magyarázata a kompozit videó földelése. De hisz abba nekem megy egy sötét-piros. Sőt. 4-esből jön, ami általános földelés (common ground) és megy át egy másik földelés fajtába. ??? Ennek ellenére is tegyek egy ellenállást a 18-as vezeték mellé (aminek a másik lábát összeforrasztom a sárga vezetékkel, majd rá a 20-asra)?

    A 21-es földelést nem tudom elképzelni. Csak simán a keretre rá? Azt látom, hogy a másik oldalán ki van alakítva egy láb a keret anyagából és azzal egy szintben, de... valóban csak ennyi? Nem fog az rázni vagy áthúzni valahova?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák