- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rezuhu
aktív tag
válasz szarvasbogár #11950 üzenetére
Nehéz volt, az már biztos!
Nem minden papsajt... -
adalbert1
veterán
válasz LordVenom #11944 üzenetére
Nyugi, biztos lesz másik gép, amit megvehetsz. Habár én még mindig a múltkori 8-9 játékos Mega Drive pakkon kattogok néha , ha meglátok belőle játékot - most épp a playmania honlapján egy The Ottifants-ot.
szerk.: Rezuhu - na, az kemény lehetett, főleg a másfél óra utazgatás után.
szerk2.: szerintem itt valami kommunikációs error lehet akkor, mert én pl. hamarabb érdeklődtem nála, de egyből nem mondtam rá fixen, hogy kell, nekem pedig annyit mondott egy későbbi üzenetben, hogy mások is érdeklődnek. Mivel nem továbbértékesítésre, hanem barátnőm unokaöccsének tervezem ajándékba venni a gépet, így nem szívesen lépnék vissza az üzlettől a javadra (ha csak a pár k profit lett volna a célom, akkor igen).
[ Szerkesztve ]
-
Rezuhu
aktív tag
válasz LordVenom #11953 üzenetére
Na így már teljes a story!
Akkor tényleg nem a legkorrektebb módon járt el!
Mondjuk ha valaki többet ígért, azt ilyenkor elfogadom, bár visszakérdezhetne ilyenkor, hogy te hogy állsz az új fejleményekhez (és nem egyből eladni a többet ajánlónak, mert lehet te is rálicitálnál stb.) -
LordVenom
tag
válasz adalbert1 #11952 üzenetére
Azokat a Megadrive játékokat én is nézegetem, de még nem láttam sehol. Ha innen vette meg valami viszont eladó, akkor okosan kivár.
Nem is kérném, hogy lépj vissza a javamra, mint írtam, már nem a gép "elbukása" miatt voltam ideges, hanem az inkorrektségen.
És igen, valószínű, hogy kommunikációs hiba volt az eladó részéről, mert Te érdeklődtél előttem pár perccel, én utánad pár perccel konkrétan kértem a gépet, amire ugye azt írta akkor még, hogy megvan.
Mivel én már fixnek éreztem, tettem itthon a dolgom, eközben beszélgethetett Veled. És mire én visszajöttem megérdeklődni az átvétel helyét, éppen megállapodtatok.[ Szerkesztve ]
-
Aramir
őstag
válasz Rezuhu #11954 üzenetére
Szerintem meg csak annyi volt, hogy a korábban jelentkezőnek adta, csak adalberttel még nem volt 100%-ra lefixálva minden 19:08-kor, azért írta, hogy meg van még, hátha mégsem jön össze a biznisz, aztán amikor lebeszéltek mindent, akkor meg jegelte adalbertnek. Az értékeléseit elnézve nem az az átbaszós fajta eladó.
Annyit hibázott, hogy nem azt írta, hogy meg van még, de folyamatban van egy másik érdeklődővel a téma.[ Szerkesztve ]
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
adalbert1
veterán
válasz LordVenom #11955 üzenetére
Mivel nem ebből élek (igaz 1-2-szer már adtam el játékot haszonnal), így le tudnék mondani innen a fórumból valaki kedvéért egy adott gépről/játékról, ha nekem már megvan (saját NES-em pedig van) - de mivel ajándékba veszem, így ezért nem tenném meg (arra azért kíváncsi leszek, hogy mennyire fog tetszeni neki, a DS Lite-ot és az Xbox360-at szereti, nálunk a Wii U-val is elszórakozott, de lehet, hogy ez már túl retro lesz egy 7 éves gyereknek ).
-
shinmegaten
aktív tag
válasz energy4ever #11928 üzenetére
Üzenem a stresszpárnádnak (bocs, az átlagember "barát"nőnek hívja, nem tudom miért), szóval üzenem neki, hogy az érzés és a gondolat több, mint valószínű, hogy kölcsönös.
-
shinmegaten
aktív tag
válasz szarvasbogár #11929 üzenetére
Te azt mondod, pesszimizmus, én azt mondom, realista nézetek. A legjobb az egészben, hogy csak kellemesen csalódhatok. Sajnos ilyen még nem történt. Na mindegy. Nem is kell, nem hiányzik, hogy esténként Sztár születiket, meg hasonló családbarát hülyeségeket kelljen néznem.... hát tudod, amit az ilyenek nézni szoktak. Áh, fenébe velük, le velük a tajgetoszról és vissza a retrotémába
-
khirill
aktív tag
válasz shinmegaten #11966 üzenetére
azért mielőtt visszaretrozódsz, azt azért tartsd evidenciában, h rohadtul nem látod jól a helyzetet a "nőstény humanoidok"-ról alkotott véleményeddel. nagyon messze van a realizmustól! inkább amolyan pszichózisra hajazó téveszme, ami komoly érzelmi energiából táplálkozik. arról nem beszélve, h ezt bizony undorító és meghökkentő módon fejezted ki. egy csúnya eset állhat a hátterében. gondolom azt hiszed csak veled történhetett ilyen. nem tudom, hány éves vagy de ebben a témában a "ha hallgattál volna..." esete áll fent!
u.i.: az, h vannak olyan lányok akikre minden jellemző azokból a tulajdonságokból amit írtál még nem ment fel...
ratabyzou
-
Aramir
őstag
Micsoda problémáitok vannak, az én "csajom" már többször végignyomta a Mass Effektet és a Dragon Age 1-2-t, Skyrim-ot, stb., félig-meddig kocka lett ő is Bár a retrót nem csípi, de úgy van vele, hogy legalább sokat ér majd később, és nem baszogat vele
-
adalbert1
veterán
válasz Aramir #11968 üzenetére
Fúúú, én a barátnőmet semmilyen videojátékra nem tudom rávenni a Tetrisen kívül. Igaz azt egy AGS-101-es GBA SP-n játssza. Egy értelmes, művelt nővel meg nem csak gagyi tehetségkutatókat lehet nézni, hanem pl. House of Cards-ot, vagy irodalomról beszélgetni, vagy színházba járni, stb...
-
khron78
őstag
válasz shinmegaten #11966 üzenetére
Szerintem azért neheztelni rá, mert egy olyan dolgot néz a TV-ben, amit te nem szeretsz, az nem túl bölcs gondolat (alja műsor, tény és való).
Másnak meg az a nevetséges, hogy 20 éves játékokkal töltöd az idődet, ahelyett, hogy elmennél mondjuk kirándulni.
Nem vagyunk egyformák, ami nem azt jelenti, hogy egyikünk rosszabb a másiknál. Ez van és kész.
Majd előbb utóbb megtalálod azt a lányt, aki kellőképpen értékelni és szeretni tud.
Vagy ő talál meg téged. Kár apokaliptikus hangulatot varázsolni. Igyál meg pár sört a haverokkal, szidd a csajokat, ha ettől érzed magad jobban. Kis idő múlva rájössz, hogy kell majd valaki melléd, aki valószínűleg egy nő lesz. Talán még a hobbitok is egyezni fog! -
sz.balazs.95
veterán
válasz shinmegaten #11965 üzenetére
Hát, ha neked a barátnő fogalma kimerült a stresszpárnában, akkor az sokmindent megmagyaráz.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
ayo
veterán
mi együtt szoktunk Mario Kartozni, de egyedül is szokott ált kalandjátékokkal játszani. Néha pedig meglep pár hasznos dologgal, hogy még szebb legyen a gyűjteményem
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
szarvasbogár
aktív tag
Megint (sokadszor) sikerült szembe menni a fél fórummal nem lehet, hogy az ön készülèkében van a hiba?? Tajgetoszról? Oké..Ha egyszer lesz barátnőd nyugodtan dobd le és ha már ott vagy ugorj le te is
[ Szerkesztve ]
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz szarvasbogár #11974 üzenetére
De most komolyan mért kell mindíg megcsinálni a tüzet?? Én vagyok a fasz, hogy belemegyek egyáltalán és még én kattogok rajta.. Részemről le is van zárva tekintsd kérlek semmisnek az előző ehhez a csaj témához kapcsolódó hsz -eimet. Megyek játszani meg enni.
-
szarvasbogár
aktív tag
Ez jó magamnak válaszoltam..
-
AndrewBR
senior tag
-
Rezuhu
aktív tag
Valakinek van tapasztalata retro játék ebay-es külföldi eladása esetén tracking-es postázással kapcsolatban?
Hogyan kell feladni, mennyibe fáj stb?
Eddig csak tértivevényesen adtam fel, de most akadt egy nyűgös vevő... -
Rezuhu
aktív tag
Ilyen horror áron én is találtam, de nem hiszem, hogy egy 30-40dkg-os levél kategóriás cuccot 8k-ért akarnék feladni csak a tracking miatt.
Ajánlottan tértivevénnyel 2.5k körül szokott lenni.
Olyan max 4k-s megoldás kellene, ha van.
De lehet egyszerűbb, ha megkérdezem a postán (az árlistáikon simán eltévedek, ráadásul nem is lehet mindenféle feladási módhoz nyomkövetést kérni)...[ Szerkesztve ]
-
Aramir
őstag
válasz Rezuhu #11982 üzenetére
Szerintem online nyomkövetés csak az európa+ csomagoknál van, ha ilyet akarsz, de az meg egy kisebb vagyon.
Egyébként kisebb cuccokat postakész borítékban szoktam feladni, 340-930-ig vannak az árak, mérettől és európán kívül/belültől függően, 2 Kg-ig lehet bele pakolni ami belefér, aztán csak az ajánlást kell kifizetnem feladáskor.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz Rezuhu #11982 üzenetére
Látom jól megy a szövegszerkesztés.
Ha ajánlottan szoktad feladni, akkor miért nem tudod azt, hogy az ajánlott szónak az az értelme, hogy nyomon követhető?!
A posta oldalán és a weben rengeteg tracking-es oldal van, ami alapján lekövetheted hol tart a küldemény.
Szívesen.[ Szerkesztve ]
-
Rezuhu
aktív tag
válasz khron78 #11984 üzenetére
Lényegesen hamarabb szerkesztettem a hsz-emet, mert nem az volt a célom, hogy téged átverjelek, hanem hogy információhoz jussak.
Halvány lila gőzöm sem volt arról, hogy az ajánlott feladás nyomon követhető online.
Ha tisztában lettem volna vele, akkor nem kérdezek ilyesmit.
Egészen egyszerűen azért adtam fel eddig is mindent ajánlva, mert így bizonyíték van a kezemben, hogy feladtam, és ha eltűnne a küldemény, akkor bizonyítani tudom a postán. -
LordVenom
tag
Új kérdés:
A kerek gombos, és az ovális gombos Sega Saturn gépek között van valami érdemleges különbség a gombformán kívül? És még egy: Saturnhoz kiadtak kazettát, és lemezt is? Bocs, ha nagyon láma, de ehhez a géphez nem nagyon értek...még. -
sz.balazs.95
veterán
-
LordVenom
tag
válasz sz.balazs.95 #11988 üzenetére
Köszi az infót.
Viszont így újabb kérdés merült fel bennem, hogy mire szolgál a cartridge nyílás? -
sz.balazs.95
veterán
válasz LordVenom #11989 üzenetére
Nem volt még Saturn-om, de nekem az tűnik logikusnak, hogy a memóriakártyához kell az a nyílás.
Sőt, több, mint valószínű, mert maga a memóriakártya is az optikai lemezek miatt váltak általánossá.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz LordVenom #11989 üzenetére
Memória bővítésre van. érdemes beszerezni egy 3-1 vagy 4-1 bővítő kártyát régió konverter, plusz háttér memó, 4 mb mentési hely és cheat. Utóbbi nem lényeges de az első három nagyon hasznos a guardian heroes pl elég csúnyán szaggat a kártya nélkül. Ha megvan a gép akkor grat. hozzá! (nálam az egyik nagy favorit a saturn)
[ Szerkesztve ]
-
Rezuhu
aktív tag
válasz LordVenom #11987 üzenetére
Pal kiadású Saturnból van kerek és ovális gombos is, Model 1 és 2 (ne kérdezd, hogy melyik melyik ).
Hátra a kártya a plusz memória kártya (ha elfogyna a hely a belső memóriában), esetleg action replay kártya lehet (csaló kódok + régiófüggetlenítés).Megelőztek!
[ Szerkesztve ]
-
Aramir
őstag
válasz sz.balazs.95 #11990 üzenetére
Memóriakártyáknak, Action Replay-nek, régiókonverternek és hasonlóknak van az a nyílás.
Engem is megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
szarvasbogár
aktív tag
És persze az elengedhetetlen rgb kábel szerencsére ezek nem olyan drágák
-
khron78
őstag
válasz sz.balazs.95 #11988 üzenetére
A régebbi modal az ovális gombos. Az újabb a kerek.
Mindből volt minden régióban.
Valamelyik swap trick képes, ha minden igaz.
A kazettanyílásba memória bővítőt, csaló kártyát stb. lehet rakni. -
khron78
őstag
válasz Rezuhu #11986 üzenetére
Külföldre nyomokövethető, ugyanis HU végződést kap a ragszám, erre pedig lehet keresni.
Ez már elég régóta így van.
Belföldre nem tudsz utána nézni, csak ha felhívod őket telefonon.
Ajánlott küldeményre vonatkozik, amiket írtam.
Csomagot minden esetben le lehet követni.
Rögtön nem azt kell feltételezni, hogy a másik a tájékozatlan és nem tud olvasni és akkor nem lesz probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest