Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dave_gahan

aktív tag

A Samsung Allshare progi tökéletesen müxik a laptopomon, pöpecül megy a D6500-zal. N-es routeren keresztül fullhd mkv-knál sincs akadás.

Olvastam viszont (21133. és 21137. hozzászólás), hogy a Servioo online netes tartalmat is át tud küldeni a tv-re. Ezt én úgy értelmezem, hogy beírom egy live stream url-jét, amit képes lejátszani a tv. Örülnék ennek a funkciónak, ugyanis a tv böngészőjének címsorába hiába szenvedem be az url címet, nem játssza le az online videókat (nem youtube-os és hasonlókra gondolok).
    Mondjuk azt nem tudom, hogy ilyenkor a Serviio pontosan mit küld át és mi játssza le a stream-et (a filmek esetében a tv a player, url esetében nemtom, hiszen a tv beépített böngészője nem képes rá - akkor laptop böngészőjének képét küldi át? - ezt se hinném).
    A lényeg inkább az, hogy az Allshare és a Serviio megfér-e egymás mellett egy gépen? Az előbbit csak filmre, utóbbit csak online tartalmakhoz használnám.
    Van vkinek tapasztalata? :)

Amennyiben nincs megoldás, akkor ha jól gondolom alternatívaként az jöhet szóba, hogy a laptop hdmi portját kábellel összekötöm a tv dvi jelzésű hdmi portjával - ilyenkor a tv kvázi monitorként képes funkcionálni?
    Egyébként ezek az amúgysem mindig tökéletes minőségű stream-ek nem lesznek élvezhetetlenül pixelesek a tv képernyőjén? :F

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák