- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
válasz ziggi_zug #5899 üzenetére
A függőséget nem a rom okozza, ha függő a készülék akkor romcsere után is az marad, viszont a szolgáltatók által forgalmazott (brand-elt) romok a verziószámból azonosíthatók, az eoldalon lévő jelmagyarázat alapján.Az enyém pl. most romverzió alapján egy gyári független készülék, viszont mégis ott van benne a t-s lock.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tsaby76
aktív tag
válasz ziggi_zug #5902 üzenetére
Nem tudom hogy a készülék hol tárolja az operátori beállításokat, szerintem egy romon kívüli területen, melyet elő lehet hívni a bizonyos kódsorozattal.Szerintem ott, ahol az imei szám, mac adress és egyéb készülék azonosítók tárolódnak, mert ugyebár a romcsere után ezek a paraméterek nem változnak.A romcsere utáni inditáskor a készülék végez egy preconfig folyamatot, valoszínüleg ekkor nyeri ki ezeket az információkat a készülék eme rejtett zugából, és ezután behelyezett simmel az operátori beállításokat is konfigurálja.
Közben beugrott!!A romban van tárolva minden, csak a frissítő progi a meglévő romból kinyeri a szükséges adatokat, és beleírja az őj romba.
[ Szerkesztve ]
-
tsaby76
aktív tag
válasz Lee-der #5908 üzenetére
Ez a dolog akkor cumi, ha a géped úgy hibásodik meg, hogy hagyományos módon nem kapcsolható be, tehát nem tudod visszaállítani a szolgáltató zárat, viszont a szervíz újra tudja éleszteni, és meglátja, hogy hiányzik a simlock, akkor szerintem élből fizetős lesz a javítás, és ha nagyműtét van akkor csak a munkadíj horrorisztikus tud lenni, az alkatrész meg...
Az a "legjobb", ha romfrissítéskor öli meg valaki a készülékét, mert az onnantól halott plasztikdarab, nem derül ki, hogy mi történt vele.Persze nem biztos hogy elfogadják gariba, de nehéz bizonyítani, hogy miért halott a szerkezet. -
vertesy
tag
Kicsit off a kérdés, de hátha tudtok segíteni:
Egy barátom nemrég vett egy Hp 614c-t angol winmo 6 prof. van rajta és szeretné magyarítani. Ez lehetséges vagy csak rom cserével megy a dolog?
Köszi -
tsaby76
aktív tag
válasz Lee-der #5910 üzenetére
Szerintem visszaállítva nincs gond, bár nem tudom biztosan, mert még sosem volt szükségem a függetlenségre.Egyszer régen egy N7110-est kinyitottam egy webes kalkulátorral, de csak puszta kíváncsiságból, vissza nem zártam.
vertesy:
Tudtommal minden WM alapú készüléket a sunnysoft interwrite-al lehet magyarítani ahogyan az omniát is.Romcsere nem szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
Mazsika
őstag
köszönöm szépen a válaszokat! most megint megy az Xbutton szóval sz.tem marad, még kap egy esélyt!
Dáccsika
-
GENUINO
tag
Sziasztok!
Mikor levettem usb-ről a telót lett egy my storage 2 magától és ottvan minden ami a my storage-n volt de pár program nemindul a menüben, ilyen fehér az ikonja:S
Miért csinált magától my storage 2-t a telefon?
-
polonic
félisten
Új touchwiz felület. Ez tetszik.
[link] -
audi avant
csendes tag
helló helló tudnál nekem anyiba segiteni hogy nem indul el a telon a navi mert valamit letürültem rola szerintem az lenne a kérdésem hogy honét lehet programot szerezni elöre is köszönöm
Berger Zoltán
-
audi avant
csendes tag
tudnál nekem segiteni
Berger Zoltán
-
polonic
félisten
válasz audi avant #5919 üzenetére
Ezt kitől kérdezed? Nevet sem írtál, meg nem is a válasz gombbal írtad a hsz-t?
-
tzatzikiii
tag
válasz kikuchiyo #5829 üzenetére
0) Hozz létre egy könyvtárat valahol a My Storage-en, majd a \windows könyvtárban lévő összes Samsung_i900. kezdetű fájlt másold bele. Így lesz egy biztonsági mentésed az összes fájlról, ami a billentyűzetért felelős.
Nincs veletlenul Valamelyikotoknek egy ilyen backup file-ja? en sajnos teljesen veletlenul toroltem a backup foldert, pedig nagy szuksegem lenne most ra.
-
Mazsika
őstag
én nem tudom felmásolni a fájlokat mert azt írja hogy használatba vannak ezek a fájlok és nem írja felül! ilyenkor mi a teendő? (kejboardról van szó)
Dáccsika
-
papus
csendes tag
Helló. Tud valaki segiteni? Olyan gondom van, tegnap neteztem a géppel, este kikapcs. Reggel be és csak addig jutott hogy tré lógóját kirakta és vége./aksi ki-be, hr ,/ volt és semmi.
-
maru
aktív tag
válasz tzatzikiii #5923 üzenetére
De van
Ment mail...papus: Ha Hard Reset sem sikerült csinálni, akkor szerviz lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kiskacz
senior tag
válasz tzatzikiii #5928 üzenetére
Találkoztatok már az ubook - nevű könyv olvasóval?
Jó - talán még jobb mint a sima mobireader, - de letöltöttem egy trial verziót, ami nem ismeri fel- ill. erősen félre ismeri a magyar ékezetes karaktereket.
Van valakinek megoldása rá, vagy térjek vissza a mobireaderhez?
Huawei Mate 8
-
GENUINO
tag
mobile word-ben nekem nem mutatja a szöveges fájlokat a telón, csak 1et amit még régen tettem fel. Kiválasztom , hogy minden mappa és csak azt az 1et látja,mindegy milyen formátumú a többi.
Intézőben kell megnyitnom az összes többit, sok időt elvesz néha.
Nemtudjátok , mivel oldható ez meg? -
Attila04
tag
Megvan valakinek a Resco Sudoku Touch nevű játék Omniára? Akinek megvan, dobjon egy privit legyen szíves! Köszi!
-
borsodika
őstag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Megvan az igo 8.3-as verziója és omniámon lévő igo-t (8.0) erre a verzióra szeretném frissíteni. A fájlokat usb-n keresztül felülirattam a régiekkel, leválasztom a telót a pc-ről indtanám az igo-t ki is írja hogy frissítem-e az igo-t rákattintok hogy igen gyorsan végigfut a telepítő. Indítanám az igo-t de ezt írja ki:
Failed to open file: igo\240_400\loading.bmp exiting application A fájl amire hivatkozik ott van pedig a mappába. Olvastam, hogy a sys.txt-be kellene valamit beleírni de nem tudom hogy mit. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteniKétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
btowen
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki hogy miként lehet a beépített gps-t felismertetni a feltelepített és el is induló Russa-nál?
Térképek is jól látszanak de a bepipál gps protokolok egyikével sem talál gps-t csak mindig csatlakozni akar ahhoz ami be van jelölve és ennyi.Köszi,üdv.
-
erdoke
titán
válasz borsodika #5936 üzenetére
Amennyiben hivatalos frissítést töltöttél le a naviextras.com-ról, és mégse működik, fordulj hozzájuk bizalommal. Ha memóriakártyán vetted az új verziót, szintén ők fognak segíteni. Ha az előbbiek egyike sem, ez a fórum nem a megfelelő hely a dolog kitárgyalására.
Egyébként meg nem éri meg frissíteni, csak apróságok változtak, viszont a térképek nem kompatibilisek, meg kell venned őket újra...
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy Internetezés közben a Wifi kapcsolat állandó jelleggel megszakad? Már volt szervízben a telefon, nemrég kaptam vissza, csináltak rajta rom frissítést, de a probléma megmaradt. Most feltettem rá egy főzött rom-ot, de ennél is ugyanazt csinálja. Megjegyzem előtte is szervíz rom volt a telefonon, így kizárható a szoftveres hiba, vagy mégsem?
Üdv
-
GENUINO
tag
Hol tudok utánanézn, mikor jön újabb rom samsung szervizbe vagy vodafonehoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest